njelajah Mumbai, India

Jelajahi Mumbai, India

Jelajahi Mumbai minangka metropolis kosmopolitan, sing sadurunge dikenal minangka Bombay, minangka kutha paling gedhe ing India lan ibukutha negara Maharashtra. Sakdurunge ing Mumbai dadi konglomerasi pitu ing pesisir Konkan sing wis suwe gabung dadi kutha pulau Bombay. Pulo iki sabanjure gabung karo pulau Salsette sing tetanggan kanggo mbentuk Greater Bombay. Kutha iki nduwe jumlah populasi metropolitan kanthi 21 yuta (2005), dadi salah sawijining kutha sing paling padhete ing saindenging jagad.

Kota Mumbai temtu dadi ibukutha komersial India lan salah sawijining kutha pelabuhan utama ing negara kasebut. Sifat Mumbai minangka kutha India sing paling eclectic lan kosmopolitan dilambangake ing ngarsane Bollywood ing kutha kasebut, minangka pusat industri Hindi lan industri TV sing berpengaruh ing global. Papan kasebut uga dadi pendhudhuk sing paling gedhe ing India.

Distrik ing Mumbai

Mumbai minangka metropolis sing akeh, macem-macem lapangan. Semangat wirausaha lan jangkah urip pulses nyedhiyakake kontras sing cetha kanggo wilayah liyane ing India. Sampeyan uga ibukutha finansial India lan ibukutha negara ing Maharashtra.

Mumbai duwe telung musim utama - Musim Panas, Muson, lan Mangsa (musim panas sing luwih entheng). Wektu paling apik kanggo ngunjungi yaiku ing mangsa ing wulan November lan Februari. Kelembapan uga kurang nalika musim, nalika iklim kepenak; suhu minimal yaiku 17 derajat sentigrade lan maksimal yaiku derajat 30-31. Musim panas yaiku wiwit wulan Maret nganti Mei kanthi dhuwur ing tengah-tengah 30. Dadi panas lan lembab sajrone wektu iki. Juni nganti September yaiku musim muson nalika kutha iki kena angin gedhe. Kutha kasebut banjir kaping pindho utawa kaping telu lan urip normal bakal kaganggu sajrone musim iki. Iklim lagi lembab kanthi akeh sajrone taun amarga kutha ing pesisir.

Dadi ibukutha finansial India, Mumbai duwe konektivitas banget karo umume kutha-kutha utama ing saindenging jagad.

Yen sampeyan mabur saka Eropa umume luwih murah mabur saka London, lan ana akeh penerbangan saben dina.

Ana terminal ATM ing wilayah kedatangan internasional lan akeh sing ngganti dhuwit uga ora bisa metu.

Dening mobil

Agen Wisata lan hotel bisa ngatur mobil sing didorong chauffeur pribadi kanggo menehi layanan. Mahal kanthi mbandhingake taksi, dheweke minangka cara sing paling dipercaya, aman, lan nyaman kanggo lelungan ing saindenging kutha. Nyopir ing Mumbai bisa dadi angel, amarga disiplin sopir sing kurang, nanging layanan sing didorong chauffeur cukup wajar. Iki bisa diatur dening perusahaan lelungan utawa online saka negara-negara asal. Nanging, yen ana sing pengin nyopir mobil dhewe, pilihan mobil sewa drive uga ana.

Dhiskusi

Marathi minangka basa resmi negara lan kutha sing digunakake dening lembaga Pemerintah Negara, panguwasa kotamadya, lan polisi lokal, lan uga dadi basa pertama ing antarane warga lokal.

Inggris digunakake ing jagad perusahaan lan ing perbankan lan perdagangan. Ing papan sing paling akeh, sampeyan bakal bisa melu Hindi lan Inggris.

Pendhudhuk ing Mumbai bisa ngatur nganggo basa ing Inggris sing rusak lan sing makarya ing perusahaan lan kalebu kelas tengah, tingkat menengah lan dhuwur bisa nganggo basa Inggris sing fasih.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Mumbai, India

Itineraries

Camping

Ana akeh papan ing cedhak kutha Mumbai sing bisa mlaku-mlaku kemah. Kemah bisa ditindakake kanthi aman ing papan kayata Lonavala, Danau Tungarli, Tasik Valvan, Rajmachi, Mahableshwar, Panchgani, Kashid & Phansad.

Hujung Minggu

Mumbai cedhak karo stasiun bukit, pesisir lan alas. Panggonan kaya Matheran, Lonavala, Alibaug, Khandala Panchgani lan Mahabaleshwar minangka sawetara tujuan sing bisa ditindakake sajrone akhir minggu. Ana sawetara perusahaan sing nyambung kabeh panggonan kasebut karo para turis individu lan lelungan perusahaan saka Mumbai.

Apa sing kudu dilakoni ing Mumbai, India

Apa sing kudu dituku

Kertu visa lan Master ditampa kanthi akeh ing toko kutha. Akeh perusahaan blanja sing uga nampa American Express, Diners lan host kertu liyane. Nanging, sawetara toko cilik utawa toko kulawarga bisa uga ora nampa kertu kasebut lan sawetara dhuwit sing bisa dienggo ing kene. ATM kasedhiya akeh lan kertu debit sing ditampa uga. Yen duwe akun bank utawa kertu kredit, sampeyan ora perlu nggawa dhuwit sing akeh banget. Yen sampeyan dadi wong manca, apike nggawa dhuwit kanggo ngindhari biaya nalika nggunakake kredit utawa kertu debit. Apa sing kudu dituku ing Mumbai

Punapa ingkang kersa ing Mumbai

Ponsel

Telpon jangkoan ponsel ing kutha iki apik. Ana akeh panyedhiya layanan sing nawakake macem-macem rencana.

Cybercafes

Cybercafes dumunung ing saben pojok dalan lan tarif cukup sithik. Wigati dicathet manawa bisa uga ora maju kanthi cepet ing piranti lunak utawa piranti lunak, dadi yen sampeyan nemokake salah sawijining, aja kaget yen sampeyan macet karo monitor cilik, Windows 98, lan Internet Explorer 5.0. Uga keamanan data bisa dadi masalah. Minangka ati-ati, ganti tembung sandhi sawise sampeyan nggunakake ing cybercafe.

Wi-Fi

Golek Wi-Fi ing Mumbai angel amarga kuwatir keamanan

Tetep sehat

Panganan Kaya ing papan liya ing India, ati-ati karo apa sing sampeyan mangan. Ing njaba hotel lan restoran turis utama, ora adoh saka sayuran berdaun mentah, gaun endhog, kaya mayonis, lan daging cincang, cukup beresiko. Cukup, kelet kanggo nggodhok, dibakar, digoreng, utawa barang peeled.

Banyu Tap banyu aman Nanging panemu ing banyu paip beda-beda, nanging umume pengunjung milih kelet ing botol. Banyu banyu gedhe bisa tuku kanthi rega sing sithik.

Njaluk metu

  • Matheran (102 km / 1.5hrs): bisa dituju ing dalan lan nganggo sepur. Kanggo pilihan sepur, ujer sepur suburb menyang Neral lan njupuk sepur dolanan jam dawa nganti tekan ndhuwur Matheran. Utawa, bisa menek.
  • Lonavala (111.5 km, 1.5hrs) Duwe tekan ing dalan gedhe. Sepur suburban ora patia menyang Lonavala lan bisa uga ngganti tren ing Karjat utawa numpak sepur jarak dawa.
  • Khandala (101 km / 1.5hrs) Priksa Lonavala.
  • Mahabaleshwar (242km, 7hrs) Paling dituju kanthi dalan.
  • Lavasa (186 km's) minangka kutha sing direncanakake cedhak Mumbai. Kutha iki nawakake macem-macem atraksi kanggo ngunjungi kaya Bendungan Varasgaon, dalan-dalan sing nggulung kanggo bikers, tanduran sing kandhel, lan cuaca sing nyenengake. Tujuan kasebut uga nawakake ski ski, kayaking lan prahu bisa ing tlaga kene. Kegiatan petualangan kaya pendakian, rappelling, lan trekking.
  • Daman (171 Km) minangka salah sawijining romantis sing misuwur lan uga tujuan akhir minggu kanggo pasangan sing pengin lelungan cedhak ing Mumbai. Daman kaperang dadi rong bagéan - Nanidaman lan Motidaman. Daman disenengi para turis amarga kaendahan, pesisir, lan kegiatan petualangan kaya Parasailing, Cycling Adventure, lan ski ski.
  • Alibaug (95 km's) minangka salah sawijining tujuan sing populer ing kutha Mumbai sing misuwur kanthi pesisir lan kegiatan liyane lan papan sing bakal dilawati. Sampeyan bisa njupuk drive kanggo tekan Alibaug saka Mumbai utawa numpak kapal feri saka Gateway of India.

Situs web pariwisata resmi Mumbai

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Mumbai

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]