Jelajahi Kamakura, Jepang

Jelajahi Kamakura, Jepang

Jelajahi Kamakura, kutha cilik n Prefektur Kanagawa, Japan. Kamakura populer amarga puluhan candhi sing unik uga pesisir kanthi swasana santai.

Sajarah

Bukti nuduhake pemukiman manungsa ing Kamakura paling ora 10,000 taun kepungkur. Kamakura minangka ibukutha politik ing Jepang nalika shogun Kamakura, saka 1185 dadi 1333. Ing Juli 3, 1333, pamaréntahan klan Hōjō mungkasi karo Pengepungan Kamakura. Dikira-kira luwih saka wong 6,000 nglalu ing dina kasebut. Ing 1956, balung 556 wong sing tilar donya ganas kira-kira wektu kasebut.

Sawise klan Tokugawa pindah ibukutha saiki Tokyo, Kamakura terus mandhap dadi desa mancing. Miturut 1910, pedunung wis mandheg dadi wong 7,250.

Kamakura nandhang karusakan sing signifikan sajrone gempa Besar Kantō 1923.

Sampeyan bisa tekan Kamakura kanthi pesawat lan nganggo kereta api.

Kamakura mung amba banget kanggo ditutup, nanging jaringan bis katon metu saka stasiun sepur. Kotokuin lan Hasedera uga bisa digayuh kanthi nggunakake baris Enoden telung mandheg menyang stasiun Hase. Pilihan liyane yaiku nyewa sepeda.

Kanggo sing nyenengake, ana undhak-undhakan sing apik sing diwiwiti saka candhi Jōchiiji lan pungkasane cedhak karo Kōtokuin. Sampeyan bakal mlaku, kanthi sawetara pendakian, liwat alas. Latihan kasebut uga ngliwati Kuil Zeniarai Benten, yen sampeyan kepengin weruh upacara cuci dhuwit. Ing undhak-undhakan njupuk kira-kira jam 3, yen sampeyan uga mandheg lan ngunjungi kuil ing sadawane. Malah nalika musim panas, iyub-iyub ing dalan bisa nahan suhu supaya tahan. Yen sampeyan lagi lelungan dina, nindakake undhak-undhakan watesan manawa bisa ngunjungi sawetara candhi sing kurang bisa diakses.

Pemandangan Kamakura kasebar ing kutha. Umume pengunjung nggawe garis wigati ing Buddha gedhe lan mandheg ing Hase Kannon ing dalan; pemandangan kasebut bisa banget rame ing akhir minggu lan preian. Kantor Informasi Wisata ing njaba stasiun wetan menehi peta Inggris kanthi rute sing disaranake populer kalebu rute hiking 4 jam.

Apa sing kudu ditindakake ing Kamakura

hiking

Kamakura nduwe sawetara dalan hiking sing bisa menehi lega saka para masarakat ing kuil lan kuil sing luwih populer. Kursus hiking Daibutsu wiwit sawetara atus meter ing dalan saka Kōtokuin. Dalan kasebut nduwe pirang-pirang kali mudhun sing nyebabake macem-macem kuil cilik lan candhi. Yen udan bubar, tilase bisa dadi mudhek lan ana sawetara bagean sing tajem.

pesisir

Kamakura ora mung kutha sejarah sing nduwe akeh kuil, kuil, lan bangunan sejarah liyane - uga ana sawetara populer pantai ing Kamakura. Sampeyan bisa ngrasakake swasana Pantai Shonan ing sinar srengenge sing cerah lan duwe wektu sing apik ing kana, utamane nalika musim panas.

· Yuigahama . Iki minangka pantai perwakilan ing Kamakura, saengga akeh wong sing nemoni musim panas kanggo seneng-seneng adus segara ing kana. Iki minangka papan kanggo tampilan apik kanggo nampilake tampilan kembang api ing musim panas. Kamakura misuwur kanthi kembang api akuatik. (Cukup eling nalika mlaku ing pantai iki yen durung suwe, akeh kepala sing bubar dikubur ing cedhak lan cedhak wedhi ditemokake. Para kepala tuwa banget, wiwit jaman nalika Jepang ora dadi papan sing ramah).

· Inamuragasaki. Iki uga pantai sing misuwur. Ing Taman Inamuragasaki (Inamuragasaki Kōen) ana ing papan kasebut lan uga misuwur kanggo srengenge. Sisa pamrentahan Hojo, pamrentah Kamakura, dirusak ing 1333. Iku nderek ing Jalan Nasional 134.

· Shichirigahama. Iki uga pantai sing misuwur ing Kamakura. Sayange, nglangi ora dilarang. Nanging isih pantai apik kanggo ngendhokke lan duwe wektu sing nyenengake. Akeh surfers seneng surfing ing kana.

Kamakura misuwur amarga biskuit diarani Hatosabure, biskuit sing wujud kaya pigeon. Sade ing jejere stasiun Kamakura lan misuwur banget omiyage (cenderung) ing antarane wong Jepang.

Utawa, gabungke rasa enak kanthi rasa ala kanthi tuku paket pasta berbentuk Giant Buddha sing diiseni tempe kacang abang, didol ing souvenir ing cedhak lan Kotokuin.

Ana akeh papan kanggo mangan cedhak stasiun sepur. Kanggo cemilan, cobi keahlian lokal, es krim lembut wungu kentang (sofasaki-imo), sing ngrasakake luwih apik tinimbang sing dienggo (utawa katon). Iki digawe saka kentang manis wungu sing ditemokake ing saindenging Jepang.

Ing dalan Komachi, ana krupuk nasi (o-senbei) toko ing ngendi sampeyan bisa nggawe roti bakar dhewe o-senbei.

Sajrone wulan panas, akeh bar sauntara sing dipasang ing pesisir amarga kidul saka stasiun sepur, ana sing nampilake band lan DJ lan umume suasana apik banget. Lan ora luput ing omah sepur pungkasan yen sampeyan tetep mlebu Tokyo, akomodasi menit pungkasan ing wayah sore mung ora dadi pilihan sajrone wulan panas sing rame.

Situs web pariwisata resmi Kamakura

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Kamakura

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]