Jelajahi Khor Fakkan, Uni Emirat Arab

Jelajahi Khor Fakkan, Uni Emirat Arab

Jelajahi Khor Fakkan, sawijining kutha ing Sharjah emirat ing Uni Emirat Arab. Iki minangka enclave sing ana ing pesisir Teluk Oman lan dipisah saka bagean utama emirate sing ana ing pesisir Teluk Persia.

Kutha iki, nomer loro paling gedhe ing pesisir wétan sawise Kutha Fujairah, disetel ing teluk sing indah Khor Fakkan, tegese "Creek of Two Jaws". Situs iki minangka situs Khor Fakkan Container Terminal, siji-sijine port segara jero ing wilayah kasebut lan salah sawijining port kontainer utama ing UAE.

Khorfakkan duwe sejarah pemukiman manungsa sing dawa. Ana bukti bolongan pos saka pucuk kayu saka gubuk barasti tradisional sing dikenal isesh, padha karo sing ditemokake ing Tell Abraq sing tanggal saka 3rd nganti 1st millienium SM. Penggalian dening tim saka Museum Arkeologi Sharjah wis ngenalake makam 34 lan pemukiman sing kalebu milenium 2nd awal abad pertengahan. Iki clustered ing outcrops rock sing ndeleng pelabuhan kasebut.

Terminal Container Khor Fakkan modern diresmikake ing 1979, lan minangka siji-sijine port jero banyu alami ing wilayah kasebut, lan salah sawijining port paling dhuwur ing Emirat kanggo kontaner.

Saka Nopember nganti April Khor Fakkan wis srengenge lan anget ing wayah awan; sore wis kelangan lan asor kurang. Siji wong bisa nyana udan lan badai tropis ing antarane Januari nganti Maret. Iklim dadi panas saka Mei nganti September. Bengi uga anget, kanthi asor.

Khor Fakkan duwe salah sawijining 4 resort liburan pantai pantai, Oceanic Hotel.[ Iwak, woh lan sayuran souq dumunung ing sisih kidul kidul corniche lan cedhak dalan gedhe.

Situs web pariwisata resmi Khor Fakkan

Watch video babagan Khor Fakkan

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]