Jelajahi Kizhi, Rusia

Jelajahi Kizhi, Rusia

Jelajahi Kizhi, sawijining pulo ing Karelia, Rusia. Museum KIZHI minangka salah sawijining museum terbuka paling gedhe ing Rusia. Iki minangka kompleks sejarah, budaya lan alam sing unik sing didaftarake ing Kode Situs Warisan Budaya sing Paling Penting ing Rakyat Federasi Rusia. Dasar koleksi musium yaiku ensembel arsitektur Kizhi Pogost sing kalebu ing Daftar Warisan Donya UNESCO.

Museum "Kizhi" Negara dumunung ing Pulo Kizhi ing Lake Onega, ing 68 km. jarak saka Petrozavodsk, ibukutha Republik Karelia. Museum iki wis riset, nglestarekake lan nglestarekake budaya masarakat Karelia sing luwih saka 40 taun.

Koleksi Open-Air "Museum" Kizhi "kalebu monumen 89 arsitektur kayu: kapel lan omah lawas, kincir angin lan bumbung, grumbulan lan rak kanggo pangatusan ... Permata koleksi iki Gereja dominan 22 Transfigurasi Kita Juruwilujeng, dhuwuré 37 meter. Gereja Intercesi Suci Maria lan Menara Lonceng sing ana ing cedhak kasebut negesake keharmonisan lan keagungan Gereja utama.

Para tamu musiyum bisa ngunjungi Gereja Intercesi of Holy Mary lan peternakan petani. Kerajinan tradisional dituduhake ing omah petani; angin mili lonceng ing nduwur pulo. Kinerja apik Museum Museum sing nyipta pengaruh ing budaya petani tradisional. Pengunjung sing tetep mlebu ing pulo kasebut kanthi salah sawijining festival Museum bakal duwe kesan paling dawa.

Kizhi Pogost Ensemble mlebu menyang Dhaptar Warisan Donya UNESCO ing 1990. Ing 1993 miturut Présidhèn Presiden Federasi Rusia koleksi Museum Kizhi klebu ing situs Kode Warisan Budaya Budaya Negeri Khusus Nilai Federasi Rusia.

Saka Jun nganti Agustus, Hydrofoils nggawe perjalanan 75min kaping telu dina saka terminal feri Petrozavodsk. Wektu lunga lan bali bisa ditemokake ing situs web Tourholding Kerelia (nanging mlebu russian)

Situs web pariwisata resmi Kizhi

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Nonton video babagan Kizhi

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]