Jelajahi Brazil

Jelajahi Brazil

Jelajahi Brazil, negara paling gedhe ing Amérika Kidul lan kaping lima paling gedhe ing donya. Iki misuwur amarga tradhisi bal-balan (bal-balan) lan taunan Carnival in Rio de Janeiro, Salvador, Recife lan Olinda. Negara iki minangka negara sing beda-beda, saka mozek kutha ing São Paulo menyang energi budaya sing ora ana ing Alagoas, Pernambuco lan Bahia, ara-ara samun ing hutan hujan Amazon lan landmark kelas donya kayata Iguaçu Falls, ana akeh sing bisa ditemokake lan kudu ditindakake ing Brasil.

Brasil dienggoni mung wong pribumi, utamane saka kelompok etnik Tupi lan Guarani. Penduduk dening Portugis wiwit pungkasan ing abad 16th, kanthi ngekstrak kayu sing berharga saka wit pau brasil, mula negara kasebut jenenge. Sanajan ana pamrentahan Portugis, ing sawetara bagean ing Brasil Belanda ngadegake koloni ing antarane 1630 lan 1654.

Budaya - wong ing Brasil

Climate

Brasil minangka negara sing akeh sing beda karo zona iklim. Ing Lor, cedhak khatulistiwa, ana musim udan lan garing; saka São Paulo ing sisih kidul ana musim semi / musim panas / musim gugur / mangsa. Cuaca terus berubah lan dadi kejutan banget. Iki bisa dadi panas, banjur dadi saya garing, lan kadhemen banget. Bisa dadi menit 1 sing cerah, lan wiwit udan menit kapindho. Iklim sing anget sampurna kanggo pantai lan muter ing njaba.

Jam kerja biasane saka 08: 00 utawa 09: 00 nganti 17: 00 utawa 18: 00. Bank mbukak Senin nganti Jumuah, 10: 00-16: 00. Toko dalan cenderung nutup awan nalika awan lan mung mbukak dina Senin. Pusat blanja biasane mbukak 10: 00-22: 00, Senin nganti Setu, lan 15: 00-21: 00 ing Minggu. Sawetara mall, utamane ing kutha-kutha gedhe, uga mbukak ing dina Minggu, sanajan ora kabeh toko bisa uga mbukak. Sampeyan uga bisa kanggo golek toko 24 jam lan pasar cilik sing dibukak sanajan dina Minggu.

Kutha lan wilayah

Wewengkon Brasil

Dhiskusi

Basa resmi Brazil minangka Portugis, sing diomongake dening kabeh pedunung (kajaba sawetara suku, suku sing adoh banget). Pancen, Brasil wis duwe imigran saka kabeh wilayah ing pirang-pirang abad, sing keturunan saiki nganggo basa Portugis minangka basa ibune.

Inggris ora akeh digunakake kajaba ing sawetara wilayah turis. Aja nyangka pembalap bis utawa taksi ngerti Inggris, mula bisa uga nulis alamat sing bakal dituju sadurunge taksi. Ing hotel sing paling gedhe lan mewah, kemungkinan banget yen armada taksi bisa ngomong sawetara basa Inggris.

Objek wisata paling apik ing Brazil

Kaelokan alam

Mata Atlantica, Bahia

Hujan Amazon - Basin Kali Amazon nduwe luwih saka setengah saka hutan hujan tetep ing saindenging jagad, lan luwih saka 60% sing ana ing Lor Brasil - udakara udakara siji yuta hektar kanthi biodiversitas sing luar biasa. Wewengkon kasebut kalebu omah sekitar spesies serangga 2.5 yuta, luwih saka spesies tanduran 40,000, spesies iwak 2200, lan luwih saka jinis manuk lan mamalia 2,000. Siji saka lima spesies manuk ing jagad iki manggon ing hutan hujan ing Amazon, lan siji saka limang spesies iwak sing manggon ing kali lan aliran Amazon.

Hutan Atlantik (Mata Atlântica) - Wilayah tropis lan subtropis sing nyebar ing pesisir Atlantik saka Brazil saka negara Rio Grande do Norte ing sisih lor-wétan lan negara Rio Grande do Sul ing sisih Kidul. Hutan Atlantik duwe macem-macem jinis vegetarian, kalebu akeh spesies wit kayata wit araucaria apik ing sisih kidul utawa alas bakau ing sisih wetan, puluhan jinis bromeliads lan orkid, lan kriting unik kayata capivara. Hutan kasebut uga ditetepake Cadangan Bios World, kanthi pirang-pirang spesies sing kaancam diancam kalebu marimonet, singa asu lan monyet laba-laba sing misuwur. Sayang, wis diwiwiti kanthi lengkap wiwit jaman kolonial, utamane kanggo pertanian tebu lan kanggo pamukiman ing kutha - sisa-sisa dikira kurang saka 10% asline, lan asring dipecah ing pulo bukit. Nanging, swaths gedhe kasebut dilindhungi atusan taman, kalebu taman federal 131, taman negara 443, lan taman kutha 14, umume mbukak kunjungan.

Campos Gerais - Kanthi vegetasi suket lan wilayah transisi ing antarane Cerrado lan Atlantik Forest, wilayah iki nawakake pemandangan tebing lan canyon, kaya Lembah Jaguaricatú, ngluwihi kalima lan wolulas canyon paling jembar ing donya, sing masing-masing. Guartelá lan Jaguariaíva. Jaguariaíva canyon digawe kegiatan rafting luwih apik ing Brazil.

Pantanal - Jembar tanah tropis sing akeh banget, salah siji sing paling gedhe ing donya. 80% iku ana ing negara Mato Grosso do Sul, nanging uga dadi Mato Grosso (uga dadi bagean saka Bolivia lan Paraguay), ana ing wilayah sing dikira antara 140,000 lan 195,000 square square (54,000-75,000 sq mi ). 80% saka banjir Pantanal dilelepake ing mangsa udan, nuwuhake koleksi tanduran akuatik sing nggumunake lan mbantu ndhukung macem-macem spesies kewan.

Waterfalls (Cachoeiras) - Brasil duwe macem-macem air terjun sing apik banget kanthi kabeh ukuran lan bentuk. Iguaçu Falls, ing Parana sisih wétan, minangka salah sawijining curug sing paling nggumunake ing jagad iki, saestu bisa dideleng. Cachoeira da Fumaça meter 353 ing Taman Nasional Chapada Diamantina Bahia minangka air terjun nomer loro paling dhuwur ing negara kasebut, sawise Cachoeira meh ora bisa diakses ing Amazon. Air terjun liyane sing misuwur kalebu Caracol Falls, ing taman negara Rio Grande do Sul sing jenenge padha karo Canela, Itaquira Falls, sing tiba ing 168 meter kanthi cedhak Formosa, Goias, lan guwa ing Parque da Cascata cedhak Sete Lagoas, Minas Gerais . Kajaba saka musim gugur sing misuwur, ing pirang-pirang wilayah ing negara iki, utamane wilayah Kidul, Tenggara, lan Tengah Kulon, sampeyan arang adoh saka salah siji sing misuwur, sing jenenge air terjun cekak.

arsitektur

Arsitektur kolonial - Akeh kutha sing duwe pangeling-eling jaman kolonial Brasil, kanthi gereja, biara, kubu, barracks, lan struktur liyane isih tetep utuh. Sawetara bangunan kolonial sing paling konsentrasi lan paling bisa ditemokake ing kutha-kutha pertambangan emas lawas kayata Ouro Preto lan Tiradentes, nanging akeh kutha liyane kayata Rio de Janeiro, San Paulo, Petrópolis, Salvador, Recife, Paraty, lan Goiânia uga duwe pusat kolonial sing cukup signifikan.

Oscar Niemeyer kerja - Niemeyer, arsitek paling misuwur ing Brasil, minangka perintis arsitektur modern sing nyinau dampak estetika konkrit bertetulang, nggunakake kurva kanggo nggawe bangunan kanthi rasa ruang sing unik. Dheweke paling misuwur ngrancang pirang-pirang bangunan nalika ibukutha Brasilia anyar dibangun ing 1950, nanging karya-karya kasebut secara harfiah dadi negara, kanthi karya utama ing Natal, João Pessoa, Recife, Belo Horizonte, Rio de Janeiro, Niterói, São Paulo, Londrina lan lokasi liyane.

Apa sing kudu dilakoni ing Brasil

Karnival ing Brasil

Pesta paling gedhe ing saindenging jagad iki njupuk papan ing saindenging negara saben taun, sing suwene meh seminggu ing wulan Februari utawa awal Maret. Iki dirayakake kanthi macem-macem cara, saka topeng boneco Olinda lan trios elétricos saka Salvador menyang parade samba sing gedhe Rio de Janeiro lan São Paulo. Kanggo swasana sing luwih asor, priksa partai dalan gaya universitas Ouro Preto utawa pesta pantai ing Ilha do Mel. Aja lali nggawe leladen luwih dhisik!

Pengetan Taun Anyar

Saben Kawa Taun Anyar, akeh wong Brasil duwe prayaan sing kuwat banget sing dipercaya menehi kabegjan. Masyarakat ing kutha-kutha paling gedhe biasane lelungan menyang pesisir kanggo ndeleng lan tau kontribusi kanggo kembang api, nalika nganggo nganggo warna putih, sing dianggep tegese warna begja. Kabeh padha nglumpukake kembang kanggo menehi menyang segara, amarga klompok-klompok Afrika lokal panginten bakal kepenak karo dewi segara, sing ateges kembang setaman ing banyu kasebut lan kudu ngambang nganti tekan saiki. Iki biasane kembang putih kanthi batang ijo lan godhong ijo. Wujude kebudayaan kayata kembang sandhangan kudu putih. Sawetara wong nyarang kembang ing prau mancing cilik lan sawetara mung ngeculake godhong ing banyu. Ngandika yen tradhisi iki wis terus-terusan wiwit mula. Ora kabeh wong nindakake, nanging sing ana ing wilayah kasebut kemungkinan bakal ditindakake.

pesisir

Meh kabeh pesisir diantrekake pesisir sing apik, lan gaya urip pantai minangka bagean gedhe saka budaya Brasil. Ora ana sing luwih nyata tinimbang ing Rio de Janeiro, kanthi gaya urip sing cepet, flip-flop-foot lan pantai sing misuwur kaya Ipanema lan Copacabana. Pantai ing wilayah liyane ing negara bisa uga ora duwe pangenalan kanthi jeneng cepet, nanging ora nggumunake. Northeast duwe permata kaya Jericoacoara, Praia do Futuro, Boa Vista, Porto de Galinhas, lan Morro de São Paulo sing nggawa akeh wong sing seneng lelungan, utamane wong Eropa. Warga tanah sing duwe landlocked mlebu karo Guarapari utawa tarian ing wedhi ing Itaunas, nalika sirah Paulistas kanggo Caraguá utawa Ubatuba. Ing Kidul, pamiarsa akhir minggu kumpul menyang Ilha do Mel utawa Balneário Camboriú, nalika pesisir 42 ing Santa Catarina Island saben ewu turis Argentina saben taun. Atusan pantai liyane wis siap digoleki.

Olahraga

Sepak Bola - Soccer yaiku omongan kutha ing ngendi wae sampeyan ing Brasil, lan negara iki dadi tim sing apik lan pemain sing apik. Rio de Janeiro nduweni Stadion Maracanã sing misuwur ing donya, Mineirão ing Belo Horizonte, Stadium Morumbi ing São Paulo, Arena Grêmio lan Beira-Rio ing Porto Alegre.

Bola Tampar - Nalika bal-balan minangka olahraga utama ing Brasil, pancen normal banget kanggo nemokake papan ing pesisir sing sampeyan bisa main bola voli pantai, nanging olahraga versi iki duwe kode aturan sing beda tinimbang bola tampar njero ruangan (umpamane tinimbang enem pemain, mung rong pemain sing diijini muter ing saben tim).

Kumpulan Charter Internasional: Piagam Yacht lan pelayaran, salah sawijining perusahaan piagam kapal layar paling gedhe ing donya, bisa ngurus kabeh syarat charter, saka bareboat menyang kru ing Brasil. Operating saka sangang kantor ing saindenging jagad (AS, Spanyol, Inggris, Jerman, Italia, France, Spanyol, Swiss, Caribbean, Honk Kong lan Dubai).

Jiu-Jitsu Brasil: Salah siji, yen dudu seni bela diri sing paling efektif, sing digawe saka kulawarga Gracie Rio de Janeiro.

"Olimpiade" - Acara olahraga internasional sing misuwur ditindakake 5 Agustus - 21 Agustus 2016 ing Rio de Janeiro. 6177 atlit tau saingan 306 acara ing 28 olahraga.

Apa sing kudu dituku

remembrances

Kajaba saka Amerika Latin liyane, perhiasan digawe tangan bisa ditemokake ing ngendi wae. Ing wilayah sing akeh penduduk Afro-Brazilians, sampeyan bakal nemokake luwih akeh oleh-oleh dipengaruhi Afrika, kalebu boneka ireng. Sandal Havaianas uga terjangkau ing Brasil lan supermarket asring dadi papan sing paling apik kanggo tuku - toko cilik biasane nggawa barang palsu. Yen sampeyan duwe ruang ing kanthong, hammock katun saka Brasil uga tuku sing apik, uga fungsional. Barang sing menarik lan nyenengake yaiku peteca, jinis shuttlecock tangan sing digunakake ing game tradisional kanthi jeneng sing padha, padha karo voli.

Blanja

Pancen ora apus-apus kanggo njupuk cahya lan entuk sandhangan Brasil ing sawetara dina. Iku bakal nggawe sampeyan ora jelas yen turis. Brasil duwe gaya dhewe lan nggawe turis - utamane sing nganggo kaos utawa sandal Hawaii nganggo kaos sikil - jebule wong akeh. Duwe sawetara blanja sing nyenengake, lan campuran.

Jendela nyimpen asring nampilake rega sing diikuti "X 5" utawa "X 10", lsp. Iki minangka rega cicilan cicilan. Rega sing ditampilake yaiku rega saben cicilan, saengga, "R $ 50 X 10", umpamane, tegese 10 (biasane saben wulan) saka R $ 50.

Priksa manawa piranti sing sampeyan tuku yaiku voltase dual utawa padha ing negara ngarep. Frekuensi ing Brasil yaiku 60Hz, dadi ora tuku jam listrik utawa barang-barang bermotor sing ora diisi daya yen sampeyan manggon ing Eropa utawa negara kaya Argentina, Australia or Selandia Anyar. Voltase Nanging beda karo negara utawa wilayah ing negara sing padha.

Perkakas lan elektronik sing digawe saka Brasil biasane larang utawa kurang kualitas. Kabeh elektronik larang dibandhingake rega Eropa utawa AS.

Ana akeh nyang-nyangan barang, utamane barang-barang kulit, kalebu sepatu (elinga ukuran beda sanajan). Sandhangan umume tuku sing apik, utamane kanggo wanita, sing akeh barang sing paling mewah. Pasar pasar, sing umum uga dadi pilihan sing murah, nanging supaya jeneng merek kaya "Nike" - sampeyan bakal mbayar luwih akeh lan palsu. Aja wedi "ngrasa" item. Yen ora krasa bener, mesthine pancen ora. Ati-ati ing label "Digawe ing China", lan kudu dipikirake sawetara produk sing digawe saka Brasil kurang mantep tinimbang mitra Amerika utawa Eropa.

Apa mangan-ngombe ing Brasil

turu

Musim ing Brazil ndherek tanggalan liburan sekolah, Desember lan Januari (musim panas) dadi wulan paling sibuk. Taun anyar, Karnaval Rio (bisa dipindhah ing antarane wulan Februari lan Maret, waca Ngerti ing ndhuwur) lan Minggu Suci yaiku wektu puncak, lan rega bisa skyrocket, utamane ing kutha pesisir kaya Rio lan Salvador. Kajaba iku, nalika preinan kasebut, akeh hotel sing mbatesi pesenan menyang minimal 3 utawa minimal 4 dina lan luwih dhisik.

Hotel akeh ing meh kabeh wilayah ing Brasil lan bisa uga kalebu resor pantai mewah kanthi pilihan banget sing murah lan murah. Papan pangaturan pariwisata Brasil ngetrapake atribut minimal tartamtu kanggo saben jinis fasilitas, nanging amarga rating bintang 1-5 ora ana maneh dikuatake, priksa maneh yen hotel sampeyan nyedhiyakake jinis layanan sing dikarepake.

Tetep aman

Miturut hukum, kabeh wong kudu nggawa ID foto kapan wae. Kanggo wong manca, iki tegese paspor sampeyan. Nanging, polisi biasane dadi pragmatis lan njupuk fotokopi warna plastik.

Internet

Kafe internet (omah Lan) saya umum, lan kutha-kutha cilik asring duwe papan siji kanthi sambungan sing kurang utawa kurang.

Nomer hotel, bandara lan pusat blanja uga nawakake papan kanggo Wi-Fi nganggo komputer laptop. Yen sampeyan lagi menyang dalan kanggo njelajah Brasil, ora ana sing bakal getun nalika mulih.

Situs web pariwisata resmi Brasil

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Brasil

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]