jelajahi Kyoto, Jepang

Jelajahi Kyoto, Jepang

Kyoto dadi ibukutha ing Japan kanggo liwat milenium, lan nggawa reputasi minangka kutha sing paling apik lan ibukutha budaya bangsa. Nanging, pengunjung bisa uga kaget amarga kepiye kerja sing bakal ditindakake kanggo ndeleng sisih ayu Kyoto. Umume kesan pertama ing kutha kasebut yaiku ing tlatah kutha tengah Kyoto, ing sekitar stasiun sepur-lan baja kaca modern, sing minangka conto kutha sing tajem kanthi tradhisi bertaburan karo jagad modern.

Ewadene, yen sampeyan wis ditemtokake kanggo njelajah Kyoto, pengunjung sing terus-terusan bakal nemokake kaendahan sing didhelikake Kyoto ing kuil-kuil lan taman-taman sing cincin ing tengah kutha, lan nemokake manawa kutha luwih akeh disedhiyakake tinimbang langsung mripat.

Ana ing antarane gunung Honshu Kulon, Kyoto minangka ibukutha Jepang lan papan dununge Kaisar saka 794 nganti Pemulihan Meiji 1868, nalika ibukutha dipindhah menyang Tokyo. Sajrone milenium kasebut ing tengah-tengah kekuatan, budaya, tradhisi, lan agama Jepang, nglumpukake koleksi kraton, kuil lan kuil, sing digawe kanggo maharaja, shogun, lan biarawan. Kyoto minangka sawetara kutha Jepang sing lolos saka serangan bom Perang Dunia II lan minangka asil, Kyoto isih duwe bangunan prewar sing akeh, kayata omah-omah kutha tradisional sing dikenal machiya. Nanging kutha iki terus-terusan ngalami modernisasi karo sawetara bangunan tradisional Kyoto sing diganti karo arsitektur sing luwih anyar, kayata komplek Kyoto.

Kyoto ora duwe bandara dhewe, nanging diwenehake dening Osakabandara loro. Ana jaringan lan jalur sepur sing apik banget ing antarane loro kutha kasebut.

Wisatawan luar negeri bisa mabur menyang Bandara Internasional Kansai lan banjur sepur menyang Kyoto.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Kyoto, Jepang

Ana pilihan apik kanggo toko revenuringly non-tacky tradisional toko ing stasiun Arashiyama ing Western Kyoto, adol penggemar lan gulali tradisional. Toko luwih akeh bisa ditemokake ing Gion lan pendekatan menyang Kuil Kiyomizu, adol kunci, dolanan cuddly, lan ornamen sing apik. Cenderamata tradisional liyane saka Kyoto kalebu parasit lan boneka kayu sing diukir.

Souvenir liyane sing ora konvensional nanging warna-warni (lan murah) yaiku tablet votif kayu sing diasilake dening Shinto, sing menehi gambar sing relevan karo kuil ing sisih sabalikna. Pengunjung nulis donga ing tablet lan nempel, nanging ora ana aturan sing ujar manawa sampeyan ora bisa njupuk.

Penggemar manga lan anime kudu ngunjungi Teramachi Street, dalan blanja sing ditutup ing ruangan Shijo-dori utama, sing nyedhiyakake toko manga sing gedhe ing rong lantai, uga cabang Gamers loro (rantai toko anime), lan anime lan rong toko cilik.

Akeh ATM ing Kyoto ora ngidini kertu kredit non-domestik, nanging ATM ing kantor pos lan Pitu-Eleven biasane. Dadi, yen sampeyan nemokake kertu ditolak utawa ora bener ing ATM, banjur coba menyang kantor pos (yuubinkyoku utawa JP (nganggo huruf oranye) kanggo nggunakake ATM kasebut. Goleki logo PLUS utawa Cirrus, sing ditemokake kanthi dicithak ing mburi kertu ATM sampeyan. Pilihan liyane yaiku Citibank, sing uga kudu dienggo. Ana ATM sayaga lawas ing lantai ndhuwur Takashimaya Department Store ing Shijo / Kawaramachi ing "Pojok Kas." Bank ATM ing ruang paling ngisor ing pusat membeli-belah Menara Kyoto (nyabrang dalan saka Stasiun JR Kyoto) uga kalebu siji mesin sing bisa digunakake kertu internasional.

Yen sampeyan lagi sepur saka sepur lan sing sepisanan bisa uga sampeyan cokotan, bisa uga ana sawetara restoran ing jabatan sepuluh lan sewelas ing departemen Isetan sing dipasang ing stasiun Kyoto. Umume barang sing ditawakake yaiku Jepang, kalebu desa Ramen sing bener, uga sawetara kafe Italia sing santai.

Matcha

Kyoto, lan kutha sacedhake Uji, kondhang amarga misuwur matcha(maccha) utawa tèh ijo, nanging pengunjung ora mung teka ngombe teh; ana macem-macem pangobatan berperai matcha. Es krim Matcha misuwur banget, lan umume papan sing adol es krim bakal dadi pilihan. Iki uga dituduhake macem-macem jajanan lan hadiah.

Ana siji toko ing Kyoto sing diarani "Maccha House" sing kudu sampeyan tindakake. Iki minangka toko sing duwe spesialisasi ing Matcha. Dadi wong bisa mangan utawa ngombe ombenan lan gula-gula Matcha asli sing mung bisa dipangan ing Jepang. Manis paling populer ing toko iki yaiku Matcha tiramisu, digawe saka Matcha lan jinis keju sing diarani mascarpone. Ora krasa legi, saengga manis iki disaranake uga kanggo wong sing ora seneng karo perkara sing manis. Nanging ora mung rasa, nanging uga katon katon apik banget

Yatsuhashi

Yatsuhashi minangka jajanan Kyoto sing enak. Ana rong jinis yatsuhashi; panggang lan mentahan. Yatsuhashi atos asliné digawé nganggo kayu legi, lan rasakna kaya biskuit sing garing. Dina iki, nalika biskuit tetep padha, sampeyan uga bisa tuku yatsuhashi sing dicelupake macha lan giliran rempah-kembang.

Yatsuhashi mentah, uga dikenal minangka hijiri uga digawe karo kayu legi, nanging kayu legi dicampur karo tempa kacang banjur dipasang menyang hijiri kanggo nggawe wangun segitiga Dina iki, sampeyan bisa tuku macem-macem rasa, kalebu macha, coklat lan pisang, lan poppyseed ireng. Akeh roso ana musiman, kayata sakura (ceri kembang) yatsuhashi kasedhiya ing musim semi lan mangga, peach, blueberry, lan strawberry, kasedhiya saka Mei nganti Oktober.

Sanajan yatsuhashi bisa dituku ing toko toko souvenir, papan sing paling apik kanggo tuku yatsuhashi mentah yaiku Honkenishio Yatsuhashi sing misuwur. Nalika toko liyane bisa nggawa yatsuhashi, iki minangka papan kanggo nemokake kabeh rasa musiman, uga conto gratis. Umume toko-toko kasebut ana ing Higashiyama. Sing paling trep kanggo turis yaiku salah sawijining Kiyomizu-zaka, ing ngisor ngleboke Kiyomizu-dera.

Nalika akeh turis nemokake yatsuhashi mentah minangka cenderung sing enak (lan regane), elinga manawa mung seminggu sawise tuku. Bakul yatsuhashi ing tangan liyane, bakal udakara telung wulan. Coba deleng nalika milih hadiah apa sing bakal sampeyan lakokake menyang omah.

Mont Blanc aux Marrons (Kek Chestnut)

Iki minangka salah sawijine manis terkenal sing bisa dipangan ing Kyoto, ing kafe sing diarani "Sweets Cafe Kyoto Keizo". Bab sing khusus babagan kue iki yaiku digawe kanthi manggang manten kasebut ing suhu sing kurang. Mula, ora kaya kue liyane, kue kastanye iki bisa uga umure mung 10 menit. Iki amarga sawise menit 10, tekstur lan rasa jajan iki kanthi owah. Tekstur lan rasa jajan iki saya owah dadi akeh sing mikir yen mangan jajan sing beda banget sawise menit 10 wis lulus.

Keahlian liyane

Keistimewaan Kyoto liyane kalebu hamo (iwak putih sing disajikake karo ume as sushi), tofu (nyoba panggonan ing sekitar kuil Nanzenji), suppon (piring penyu sing larang), sajian vegetarian (amarga akeh candi), lan kaiseki-ryori (multi -Milih pilihan chef sing bisa dadi larang lan larang).

Pemandangan Kyoto didominasi bar kanggo ngrampungake kabutuhan lokal, sing paling akeh ana ing Kyoto Tengah ing sekitar Kiyamachi, antarane Shijo lan Sanjo. Wilayah iki nawakake macem-macem pilihan ngombe kanggo kabeh jinis wong. Sampeyan uga ora duwe masalah nemokake bar inang lan hostess, sopan saka staf sing mlaku ing ngarep ngarep nyoba kanggo narik kawigaten pengunjung. Ana akeh pilihan ing njaba dalan iki ing wilayah liyane, nanging kanthi konsentrasi bar sing akeh banget ing wilayah sing padha, gampang nemokake papan ing papan sing sampeyan kepenak ing omah kanggo ngendhokke ing wayah wengi.

Yen sampeyan nggoleki klub wengi, Kyoto duwe sawetara pilihan, nanging dudu kutha sing dikenal kanggo klub tari sing terus maju. Wong-wong sing pengin ngalami bagean sing dadi hiburan wengi Jepang kudu mikirake sepur Osaka ing endi akeh klub sing pinggul lan cukup liar kanggo saingan karo klub Tokyo.

Sake

Sawetara Kyoto sing paling misuwur asale saka Gekkeikan Brewery ing wilayah Fushimi ing Kyoto Kidul. Kilang pabrik 400 taun sing isih gedhe ngasilake, Gekkeikan nawakake wisata ing fasilitas kasebut.

Situs web pariwisata resmi saka Kyoto

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Nonton video babagan Kyoto

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]