njelajah Las vegas, usa

Jelajahi Las Vegas, Usa

Jelajahi kutha paling gedhe ing negara AS ing Nevada. Las Vegas minangka Ibukutha Hiburan Donya. Jelajahi Las Vegas, kutha sing duwe akeh komplek mega-hotel / kasino sing dihiasi kanthi perawatan sing nyenengake lan menehi perhatian kanthi rinci nggawe lingkungan sing kaya fantasi. Kasino asring duwe jeneng lan tema sing nyebabake romanthi, misteri, lan tujuan eksotis.

Las Vegas duwe iklim sing gersang kanthi musim panas sing garing lan garing banget. Sajrone musim dingin, mantra sing kadhemen bisa uga sawetara dina. Muson musim panas dumadi saka akhir Juli nganti awal September.

Dibandhingake karo kutha-kutha liyane ing AS sisih kulon, Las Vegas (secara harfiah, "padang rumput" ing Spanyol) minangka papan sing paling anyar. Didegake ing 1905, lan nganti pirang-pirang taun iki mung dadi pemukiman cilik ing tengah gurun. Nanging, sawetara acara penting bakal teka ing kurang saka rong puluh taun sing bakal mbantu Las Vegas tuwuh apa sing saiki.

Layanan Bandara Las Vegas Utara akeh operasi wisata udhara bebarengan karo bentuk penerbangan umum liyane. Bandara paling sibuk nomer loro ing Vegas, lan bandara paling sibuk nomer telu ing negara Nevada.

Mobil nyewakake

Yen umume ngrencanakake nyumerepi siji casino lan wektu ing Vegas cendhak, sampeyan bisa uga pengin negesake mobil sewa kabeh lan mung njupuk taksi utawa bis Strip. Ing tangan liyane, planggaran taksi lan bis nambah cepet, lan kanthi nyewa mobil dadi murah, sapa wae sawetara dina utawa luwih cocog karo keluwesan mobil. Sawetara pandhangan paling apik (umpamane, Bendungan Hoover) ing njaba Las Vegas lan mbutuhake drive menyang tujuan kasebut. Yen sampeyan kudu utawa bisa luwih adoh (umpamane, ora ana negara), mesthekake persetujuan sewa sampeyan uga bisa nuduhake tugas nyopir.

Ana pirang-pirang kantor sewa mobil ing Strip, nggawe gampang nyewa mobil saka hotel sampeyan sedina. Malah sampeyan bisa nyewa mobil kanthi online saka Sixt. Elinga nyewa dhisik amarga bisa sibuk nalika akhir minggu lan ing konvensi utama.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Las Vegas, Usa

Nuduhake kanggo nonton ing Las Vegas

Watesan umur

Pancen angger Federal sing kabeh gambler kudu paling ora umur 21.

Apa sing kudu dilakoni ing Las Vegas

ATM

Umume kasino nawakake ATM lan fasilitas awis sing luwih nyata, nanging kudu ati-ati babagan biaya sing diwenehake karo bank lan operator mesin utawa panyiapan. ATM ing kasino bisa ngisi biaya sing gedhe banget kanggo mbatalake.

Blanja blanja

  • Pusat Pameran Fashion, 3200 S Las Vegas Blvd; nawakake meh kabeh toko rantaian eceran AS sing utama lan ora apik. Uga nawakake akeh wong liyane sing asring ana gandhengane karo desainer utama, uga pengadilan panganan sing gedhe lan pirang-pirang restoran sing apik banget, kabeh ana ing kamar sing nduwe syarat udara. Plaza mall ing sisih madhep Strip ditutupi teduh oval salaka raksasa sing diarani "Awan" saengga angel dilalekake. Ndhaptar parkir sing ditutupi gratis lan asring digunakake rame ing awan.
  • Dataran Kutha, 6611 S Las Vegas Blvd. Udakara setengah mil kidul Mandalay, sawijining mall ruangan kanthi wujud kutha cilik ing Mediterania lan uga kalebu ing njero ruangan ruangan ruangan. Gagasan kanggo blanja ing musim panas ing ara-ara samun bisa uga katon edan, nanging jaringan wit-witan sing akeh banget, alur-alur lan penyembur banyu ngidini sampeyan seneng seneng sore ing srengenge. Lan kayadene, suhu Las Vegas ora gampang banget nalika musim musim gugur, mangsa lan musim semi. Kabeh toko lan restoran ing kene duwe struktur siji utawa loro sing khas. "Kutha" kasebut bener-bener mubeng ing sekitar alun-alun kutha nyata sing nampilake wit, es krim lan kopi lan bangku kanggo ngaso.
  • Toko Forum, 3500 S. Las Vegas Boulevard (ing Caesars). Wilayah blanja kanthi dhuwur gedhe sing uga nawakake pertunjukan animatronik gratis ing Fountain of the Gods lan Atlantis sing ana ing salah sawijining mburi mall.
  • Kanal Terusan, 3377 South Las Vegas Boulevard (ing Venetian). Wilayah blanja gedhe liyane sing nduwe toko toko objektif sing ditampilake ing wawancara Martin Bashir karo Michael Jackson.
  • Toko Mile Ajaib ing Planet Hollywood, 3663 S. Las Vegas Blvd. 10: 00am - 11: 00pm: Minggu - Kamis, Kamis, 10: 00am - tengah wengi: Ana - Setu. Mbukak kabeh taun, kalebu preian. Jam restoran lan bar beda-beda. Saliyane ing toko khusus 170, restoran 15 lan telung papan hiburan sing urip, Toko Miracle Mile uga nampilake pertunjukan mancur dana pirang-pirang yuta lan ribut udan ruangan njero ruangan. sunting

Pusat outlet

  • Loro paling gedhe lan paling bergengsi yaiku pusat Outlet Premium Las Vegas. Kalorone duweke rantai Premium Outlets, yaiku bagean saka Property Property Simon. Ing sisih kidul wiwitane dikembangake kanthi mandiri dening perusahaan liyane minangka Las Vegas Outlet Center lan isih diterangake kanthi jeneng kasebut ing buku panduan perjalanan lawas. Loro-lorone nuduhake akeh nyewan sing padha. Ing sisih lor duwe sawetara merek desainer sing ora ditemokake ing sedulur sisih kidul, kayata Armani Exchange, Burberry, Dolce & Gabbana, Elie Tahari, Kate Spade, Salvatore Ferragamo, St John, Tory Burch, lan Tumi, dene sisih kidul duwe Toko Saks Fifth Avenue Off 5th.
  • Outlet Premium Las Vegas - North, 875 South Grand Central Parkway. Ing gerbang Downtown - desainer 150 lan toko jeneng merek ing papan ruangan. sunting
  • Outlet Premium Las Vegas - Kidul, 7400 Las Vegas Boulevard South (sawetara miles S saka Mandalay Bay). Toko 140 toko ing papan njero ruangan lengkap karo rong pengadilan panganan. sunting

Apa sing arep dipangan

Kasino gedhe bakal menehi macem-macem pilihan panedhaan, saka prasmanan sing ora umum saiki menyang kafe sing gampang menyang restoran gourmet.

Kuburan

Buffet banget populer ing Las Vegas lan kutha kasebut duwe plethora kabeh. Iki populer karo warga lokal lan turis. Bufet paling apik biasane mbukak babagan $ 30 wong kanggo nedha bengi akhir minggu. Nedha awan minangka nilai sing luwih apik ing umume prasmanan amarga biasane setengah-rega nanging nglayani sawetara jinis panganan sing padha sing bisa ditemokake nalika nedha bengi. Sarapan paling larang lan asring nyebarake uga. Aja lali yen titing pelayan prasmanan 10-15% dadi adat. Sampeyan bisa ninggalake awis ing meja ing mburi sampeyan mangan utawa tip kasir ing counter ing kertu kredit.

Drink

Ing Las Vegas, omben-omben gratis ditawani kabeh gambler manawa dolanan game table utawa slot saka denomination. Sampeyan kudu tip ing waitress paling ora $ 1 saben ngombe. Gagal nglakoni paling mungkin bakal nyebabake pelayan ngunjungi sampeyan kanthi asring, lan ngunjungi wong-wong sing asring nindakake tip.

Kelompok wengi / Tarian

Ana klub utawa ruang tamu ing meh kabeh hotel lan kasino. Umume klub tetep mbukak nganti 4AM, kanthi macem-macem klub sawise jam kanggo para partner sing tenan hard. Rega ngombe bisa uga ana ing ngendi wae saka $ 4-8 kanggo bir bir domestik, $ 8-10 kanggo omben sing digawe kanthi omben-omben murah, lan $ 200 utawa luwih kanggo botol roh. Klub mesthi rame ing akhir minggu, lan uga dikempalken sajrone minggu ing papan-papan sing duwe Night Industry Service (SIN), biasane dina Selasa nganti Kamis, nalika warga lokal sing kerja ing industri layanan wis wengi.

Kakuwatan panas lan dehidrasi

Nyana kelembapan lan suhu asor banget ing ndhuwur 105 ° F (40 ° C) Mei nganti September. Nggunakake layar srengenge lan nganggo sandhangan warna sing ringan lan cahya sing nuduhake sinar srengenge. Aja ngendhaleni kanthi ngombe cairan sing akeh.

smoking

Ing njero kabeh kasino gedhe (umume casinos sing ngluwihi mesin slot 15), klub strip lan bar mandiri ora ngladeni panganan, udud rokok dileksanakake. Ing kasino gedhe, ana area sing bebas ngrokok, nanging bisa uga cedhak karo wilayah udud. Kamar poker biasane bebas ngrokok. Game meja rokok lan area slot uga kasedhiya. Restoran ing kasino ora ngrokok. Kelompok wengi lan ruangan ruangan bisa ngidini ngrokok yen ora ngladeni panganan.

Kanggo kabeh restoran mandiri, bar, toko penak, toko Grosir lan fasilitas udhara udud dilarang ing kabeh perusahaan sing adol panganan liyane saka jajanan sing wis siyap.

Dina lelungan saka Las Vegas

  • Hoover Dam ana ing cedhak kutha Boulder.
  • Rock menek lan hiking. Pagunungan Spring, Lor ing Red Rock Canyon. Limang puncak ing 11,000 ′ yaiku Bristlecone Pine County. Ing 11,918 ft (3,362 m), Mt. Charleston tekan zona alpine sing ora trep lan dadi puncak paling kaping papat ing Nevada. Geologi utamane dadi gamping sing dadi banyu udan lan salju salju kanthi dhuwur lan dilebokake ing canyon ngisor. Gawe banyu sing akeh kanggo hikes ing pinggir ndhuwur. Nyana salju ing dhuwur sing luwih dhuwur ing wulan Oktober nganti Mei utawa Juni.
  • Wilayah Rekreasi Nasional Lake Mead - siji jam lan rong puluh menit sisih lor-wétan kanthi mobil. Sumber panas.
  • Grand Canyon udakara jam 4 kanthi mobil, liwat Bendungan Hoover.
  • Gunung Whitney, puncak AS paling dhuwur ing njaba Alaska. Udakara rong jam ngluwihi Death Valley.
  • Zion National Park udakara telung jam ing sisih wétan Vegas lan nawakake pemandangan sing nggumunake ing Green Canyon.
  • Ski Las Vegas lan Snowboard Resort, (ing Pagunungan Spring, dicapai dening State Highway 156). 45 menit saka Las Vegas.
  • Brian Head Resort, (ing sisih kidul Utah). Nawarake sikil liyane kanthi vertikal nanging udakara kira-kira telung jam drive liwat I-15.
  • Wilayah ski Charleston ing musim dingin, munggah ing zona alpine nalika musim panas. 35 miles northwest of Las Vegas.
  • Bootleg Canyon, (caket ing Boulder City, njupuk dalan Highway 93). nyedhiyakake teknis lintas negara sing apik lan mudhun. 30 menit sisih kidul "Strip".
  • Biru Diamond, (sisih kidul Red Rock Canyon). Kurang nunggang teknis, nanging kanthi tampilan sing luar biasa.
  • Pagunungan Putih (California) kalebu alas Bristlecone Pine Purba. Kanggo teka ing kana, jupuk US-95 lan SR 168 menyang Westgard Pass, banjur dalan sing dipasang ing dalan nganti Shulman Grove ing 10,000 ft, ​​kerikil menyang gumpalan Patriarch ing ngisor trep.
  • Pati Valley rong jam ing sisih kulon kanthi mobil.
  • Warga Hidupan liar Gurun Nasional, kemah primitif ing hektar 1,588,459 saka Gurun Mohave. Utamane khusus kanggo wedhus gurun, yaiku 23 mil sisih lor Las Vegas ing AS 95.
  • Taman Nasional Basin sing apik duwe pemandangan gunung sing paling apik lan gunung liyane, Bristlecone Pines, demo guwa karo stalaktis, lan liya-liyane Lor ing AS-93 menyang Ely, sisih wétan AS-50.
  • Valley of Fire State Park minangka jam siji ing sisih lor-wetan kanthi mobil. Nanging, elinga yen dalan gedhe isih ana ing konstruksi lan saéngga nyopir sisih lor saka Lake Mead nambah rong jam luwih akeh kanggo mlebu 4 mi (6 km).
  • Kode Promo: Kode promo mobile kanggo akeh hotel Las Vegas sing kasedhiya ing LasVegas.im. Iki minangka kode promo hotel lan kudu dipesen langsung karo saben hotel.
  • Los Angeles yaiku babagan jam 4 kanthi mobil.
  • Mesquite minangka resort sing apik banget ing tapel wates Nevada-Arizona cedhak Utah. Udakara jam 1.25 nganggo mobil.
  • Sedona, Arizona, kutha wisata New Age ing canyon watu abang. Udakara jam 4.5 nganggo mobil.

Situs web pariwisata resmi Las Vegas

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Las Vegas

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]