jelajahi Polynesia

Polinesia

Jelajahi Polynesia wilayah sing paling adoh banget Oceania. Secara etnis lan linguistik, adoh wong-wong adoh pindhah saka jarak liyane sing luwih cendhek saka omah leluhur ing Taiwan tinimbang migrasi etnik liyane sadurunge kolonisasi ing saindenging jagad Erd 500 ing taun sabanjure.

Polynesia dumadi saka negara-negara pulo ing ngisor iki:

  • Samoa Amérika
  • Kepulauan Cook Nusantara saka limalas pulo sing sumebar ing 2.2 yuta kilometer persegi Pasifik
  • Loro kaping telune saka negara pulau sing maju iki ana ing lingkup Polynesia. Sithik lan miskin, srengenge munggah ing kene saben dinane.
  • Polinesia Prancis. Kalebu telung pulo kanthi pratelan sing kuwat minangka pulo sing paling ayu ing jagad iki, Bora Bora, Tahiti lan Moorea; uga Mururoa ing ngendi Prancis nganakake tes nuklir nganti 1996.
  • Rong pulo volkanik utama kanthi vegetasi mewah, budaya tradisional lan omah sisi sing apik banget.
  • Sing diarani "pulo sing ramah" lan Kraton. Nanging budaya tradisional lan modern saiki padha clame.
  • Salah sawijining negara sing paling cilik ing jagad babagan pedunung.

Uga kalebu wilayah luar negeri sing luwih cilik saka negara-negara sing luwih gedhe, kalebu:

  • Kepulauan Baker lan Howland (AS)
  • Pulo Paskah (Chili)
  • Pulo terisolasi kanthi ukiran watu sing luar biasa.
  • Hawaii (USA)
  • Pulau Jarvis (AS)
  • Johnston Atoll (Amerika Serikat)
  • Kepulauan Midway (AS)
  • Atom Palmyra lan Kingman Karang (USA)
  • Pulo Pitcairn (Inggris). Kanthi keturunan mutineer Bounty.
  • Tokelau (New Zealand)
  • Wallis lan Futuna (France)

kutha

  • Apia - kutha utama ing Samoa
  • Papeete - kutha paling gedhe ing Polinesia Prancis.
  • Aitutaki - Kertu gambar klasik saka wit sawit pinggiran pulo tropis kanthi banyu pirus, ing Kepulauan Cook.
  • Bora Bora - laguna paling apik ing Polinesia Prancis, nanging larang regane.
  • Moorea - alternatif anggaran kanggo Bora Bora kanthi pemandangan sing apik banget.
  • Vava'u - klompok luwih saka pulo 50 ing Tonga, tujuan umum kanggo kapal pesiar.

Situs web pariwisata resmi Polinesia

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Nonton video babagan Polynesia

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]