erxplore Manama, Bahrain

Jelajahi Manama, Bahrain

Jelajahi ibukutha Manama lan kutha paling gedhe ing Bahrain kanthi kira-kira pedunung 155,000, kanthi seprapat saka populasi negara. Manama nduwe iklim ara-ara samun tropis, beda karo wengi ing musim salju garing ing 55F nganti dina musim panas sing lembab ing 100F.

Manama muncul minangka ibukutha Bahrain mandhiri sawise jaman panguasa dening Portugal lan Persia ing awal sejarah. Saiki, iku ibukutha modern kanthi ekonomi adhedhasar industri promosi penjualan amarga minyak mentah njupuk peran sing kurang diwartakake ing ekonomi.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Manama Bahrain

  • Mesjid Al-Fateh. Salah sawijining masjid paling gedhe ing saindenging jagad, sing bisa nganutake ibadah ing 7,000 ing wektu lan minangka ibadah sing paling gedhe ing Bahrain. Iki uga salah sawijining objek wisata paling dhuwur ing Bahrain. Kubah saiki kubah fiberglass paling gedhe ing donya lan bobote 60,000 bobot. Al-Fateh kalebu Perpustakaan Nasional sing anyar.
  • Corniche al-Fateh. Ing pesisir sisih wétan kutha iki, promenade segara sing apik iki menehi tampilan bangunan pencakar langit ing sisih kidul lan pesawat mudhun saka bandara ing cedhak. Kathah tunggangan sing cukup nyenengake kanggo bocah lan shisha bar kanggo pesawat sing luwih lawas.
  • Museum of Pearl Nyilem Iki dianggep minangka bangunan bersejarah sing paling penting ing Bahrain. Minangka penting minangka pusat resmi Bahrain Courts. Bangunan iki diresmikake dening Late HH Sh. Hamad Bin Isa Al-Khalifa, Gubernur Bahrain kepungkur, sajrone taun Kalender 18 tanggal Oktober, 1937. Ing wektu kasebut, gedhung kasebut ana patang Pengadilan Tinggi, ana telu saka Direktorat. Mengko, sajrone 1984 bangunan kasebut owah dadi Pusat Warisan Tradisional. Saiki, Museum Dewa Mutiara ana ing kontrol Direktorat Arkeologi lan Warisan, salah sawijining Direktorat utama Menteri Kabinet lan Informasi.
  • Museum Nasional Bahrain, Al Fateh Highway. Sejarah Alam lan Budaya Bahrain
  • Tree of Life, 30 km sisih kidul Manama. Wit cilik sing misuwur ing tengah-tengah gurun sing garing. Para ilmuwan durung ngerti sejatine urip, amarga ora ana aquifer utawa spring ing wilayah kasebut. Nyatane, kabeh sumber banyu ing njero lemah ing ngisor wit kasebut kontaminasi karo uyah, sing menehi saran wit kasebut sejatine duwe mutasi sing menehi toleransi uyah.
  • Benteng Bahrain. Benteng Bahrain, ing pesisir Lor, dibangun ing abad 14th nanging penggalian wis ngumumake dibangun ing situs pamukiman Dilmun, wiwit bali menyang 3,000 SM. Anyar bubar direnovasi, lan kanthi lampu anyar ing wayah wengi, Benteng minangka conto pinunjul babagan sejarah lan macem-macem sejarah Bahrain. Benteng Bahrain, dikenal ing basa Arab minangka Qalat Al Bahrain, dijenengi Situs Warisan Donya UNESCO ing 2005.
  • Museum Benteng Bahrain - dibukak ing Februari 2008. Bangunan pertama kalebu aula pameran lan ruang pamulangan lan latihan bocah, dene sing nomer loro digawe saka dewan konferensi, kafe sing madhep segara, kantor, sawijining teknisi suite lan asrama kanggo para arkeolog. Ragad diakoni dadi loro Dinar. Ora nyana dheweke wis akeh owah-owahan, luwih becik nggawa rong tag Dinar siji karo sampeyan. Minangka asring ing Bahrain, sampeyan uga bisa mbayar ing Rials Saudi.
  • Bin Matar House: Papan ing memori. Gedung Bin Matar paling anyar ing pirang-pirang proyek dening Pusat Shaikh Ebrahim sing fokus ing pemugaran omah-omah Bahraini tradisional sing ana gandhengane karo kulawarga Bahraini sing bersejarah lan kapribaden sing misuwur. Omah kasebut dirancang dening arsitek Bahraini sing terkenal Mussa Bin Hamad lan dibangun ing 1905. Iki digunakake dening Salman bin Hussein Matar minangka papan kanggo acara "kekal" dheweke (kamar sing padha karo salon, digunakake kanggo nglipur kulawarga lan tamu). Dening 1940, digunakake klinik dening dokter terkenal Dr. Bandar Kab, lan saka 50 menyang 80 digunakake minangka pusat kanggo Eslah Club.
    Nganti bubar, bangunan kasebut kosong lan tanpa ditampilake, siap dirobohake kanggo nggawe konstruksi anyar. Dina iki, langit-langit omah digawe saka gabungan godhong sawit lan balok kayu lan tembok lan lantai wis asli mundur.
  • Kuil Barbar. Iki minangka situs arkéologis sing ana ing desa Barbar. Telung candhi wis ditemokake ing kana, sing paling tuwa wiwit bali ing 3000BC. Candi kasebut dikira dibangun kanggo nyembah dewa, amarga ngemot misbyah loro lan sumber banyu alami. Sajrone alat penggalian, senjata, tembikar, lan pirang-pirang potongan emas cilik ditemokake.

Manama minangka plesiran kanggo wong Arab lan expats sing manggon ing negara-negara Arab 'dilarang'. Wisata wisata, utamane Saudis lan penduduk Saudi Arabia Bahrain utamane kanggo wilujeng wengi. Liyane papan sing dideleng kanggo gaya urip modern yaiku Dubai.

  • Hire Boat,. Lelungan prau kanggo ndeleng sirah nelayan lokal metu ing dhayangan kayu tradisional kanggo nyekel hammour lokal - jinis grouper.
  • Nyelam Scuba, Resort Bahrain Yacht & Al Bandar.
  • Nunggang jaran, Saar. Kanggo sapa pengin pelajaran nunggang utawa hack sekali-sekala, Twin Palms Riding School lan Dilmun Club minangka papan sing apik kanggo diwiwiti.
  • Balap jaran. Arab mesthi misuwur kanthi jaran. Nasional racecourse ing Al Sakhir dadi tuan rumah saben dina Jumuah wiwit Oktober nganti Maret. Grandstand mandheg nganti penonton 3,000 lan gratis ora ana, sanajan pengunjung kudu ngelingake yen taruhan dilarang.
  • Nyelam Mutiara Bahrain uga misuwur kanthi mutiara. Coba tangan sampeyan nyelamoni mutiara lan bisa uga nggawa salah sawijining permata alam segara iki.

Manama Souq, ora kena disenengi karo pengunjung

Pusat Blanja ing Bahrain

  • Al A'Ali Mal
  • Pusat Kota Bahrain
  • Malrain Mall
  • Dana Mall
  • Marina Mall
  • Moda Mal
  • Riffa Mall.
  • Seef Mall
  • Sitra Mal
  • Pusat Yateem

Restoran ing Manama nglakokake gamut saka murah shawarma sendi menyang restoran bintang 5.

Manama duwe wayah wengi sing sibuk miturut standar Teluk. Distrik utama yaiku Adliya, Hoora, Juffair lan Distrik Bisnis.

Tujuan liyane yaiku

  • Arab Saudi mung ngliwati King Fahd Causeway - yen sampeyan duwe visa, mesthi wae.
  • Kepulauan Hawar minangka klompok pulo sing ana ing pesisir kulon Qatar ing Teluk Bahrain Teluk Persia. Ing 2002, Bahrain ngetrapake pulo Hawar sing dikenal minangka Situs Warisan Donya, amarga lingkungan lan habitat spesies kaancam. Situs iki minangka papan kanggo macem-macem spesies satwa lan papan sing nyenengake kanggo para manuk lan penyelam. Pulo Hawar biyen dadi salah sawijine patempatan ing cabang Bahraini Dawasir sing manggon ana ing awal 1800 lan ing Pulo utama Bahrain ing 1845 ing wilayah Zallaq lan Budaiya.

Bahrain lan Manama umume aman banget. Iki ora ateges tumindak angkara cilik ora ana. Mung priksa manawa sampeyan ora ngombe lan nyopir, amarga iku serius Bahrain.

Situs web pariwisata resmi Manama

Nonton video babagan Manama

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]