njelajah melanesia

Jelajahi Melanesia

Jelajahi Melanesia wilayah Oceania sing dumadi saka negara-negara pulo cilik ing ngisor iki:

  • Fiji tujuan wisata utama pulo. Resor, karang lan pantai.
  • Kaledonia Baru (France)
  • Solomon Islands. Tapak utama Perang Donya II sing melu, antara liya, JFK. Pulo utama yaiku Guadalcanal.
  • Target pulo sing dibangun kanthi apik. New Hebrides, minangka kondominium Inggris-Prancis nganti 1980.
  • Pulau Norfolk (Australia). Omah sing nduwe pulo cilik sekitar wong 2,000.

kutha

  • Nouméa - ibukutha New Caledonia.
  • Suva - ibukutha gedhe Fiji

Melanesia nyedhiyakake macem-macem pulo tropis sing bisa ditemokake kanthi pesisir pasir, nyilem kelas donya lan snorkeling, sejarah lan budaya sing apik, air terjun sing nggumunake, burung pitakon sing akeh lan liya-liyane. Ana sawetara perusahaan kapal pesiar sing ngunjungi wilayah kasebut.

Ekspedisi Warisan njupuk ekspedisi 50 berbasis Roh Enderby menyang sawetara sing paling adoh lan angel banget menyang pulo Melanesia kalebu pulo Vanuatu, Sang Prabu Suleman Kapuloan lan Papua New Guinea ing saindenging Oktober lan April saben taun.

Situs web pariwisata Melanesia resmi

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Melanesia

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]