njelajah miami, usa

Jelajahi Miami, Usa

Jelajahi Miami kutha utama ing sisih wétan Amerika Serikat lan bagean saka wilayah metropolitan paling gedhe ing Florida.

Downtown minangka pusat budaya, finansial, lan komersial ing Florida Selatan, minangka omah kanggo museum utama, taman, pusat pendhidhikan, bank, markas perusahaan, lapangan, kantor pemerintah, bioskop, toko lan akeh bangunan paling tuwa ing kutha kasebut.

Lor (Midtown, Overtown, Distrik Desain, Little Haiti, Eastside Atas), bagean kutha iki kalebu hip, ar Desain Desain, Midtown sing cepet, komunitas imigran Little Haiti, lan distrik "MiMo" sing misuwur arsitektur modern ing Luhur Eastside.

Kulon lan Kidul (Little Havana, West Miami, Coral Way, Coconut Grove, Kendall). Tlatah sekitar kasebut duwe sawetara obyek wisata paling gedhe ing Miami, saka budaya Kuba Little Havana menyang tanduran sing subur lan sejarah Kelapa Kelapa.

Sanajan turis umume nganggep manawa Pantai Miami dadi bagean saka Miami, kutha iki dadi munisipalitas dhewe. Dumunung ing pulo alangan ing sisih wétan Miami lan Teluk Biscayne, minangka papan kanggo wisata pantai sing akeh lan dadi salah sawijining tujuan pesta musim semi sing paling populer ing donya.

Amarga ana garis lintang sing murah Miami nduweni iklim savannah subtropis. Ana rong musim ing Miami, musim sing anget lan garing wiwit wulan Nopember nganti pertengahan April, lan musim panas lan udan wiwit Mei nganti Oktober.

Little Havana Miami duwe pedunung Amerika Latin sing paling gedhe ing njaba Amerika Latin. Inggris tetep dadi basa utama.

Bandara Internasional Miami dumunung ing sisih kulon kutha ing wilayah pinggiran kutha sing ora pati roso. Minangka pusat penting kanggo lalu lintas ing antarane Eropa, Amerika Lor lan Amerika Latin. Lalu lintas internasional ndadekake MIA minangka papan sing gedhe lan gedhe.

Papan wisata

Pulau Star, Teluk Biscayne, Miami. Star Island minangka pulo buatan ing Pantai Miami. Omah-omah kasebut kolosal lan arsitektur kudu dipikirake. Umume omah wis gated. Pulo iki katon eksklusif amarga ana omah pengawal, nanging minangka tetanggan umum lan sampeyan bisa pindhah menyang pulo kasebut lan mriksa omah.

Museum Seni Frost, 10975 SW 17th Street (Kampus FIU-Maidique). Bukak Tu-Sa 10AM-5PM, Su 12PM-5PM. Dumunung ing Florida International University, Frost Art Museum nduwe macem-macem fotografi Amerika 1960 lan 1970, artefak pra-Columbian sing diwiwiti saka 200 nganti 500 AD, brahala Afrika lan Asia kuno, lan akeh Caribbean lan lukisan Amerika lan seni Latin.

Lowe Art Museum, 1301 Stanford Dr. Kanthi seni, keramik, pottery lan patung antik saka jaman Greco-Romawi, Renaissance, Baroque, Art of Asia, Art of America Latin, lan potteri kuno, Museum Seni Lowe nawakake akeh banget. seni nganti pirang-pirang abad.

Kolam Venisian, 2701 DeSoto Blvd (ing Gula Karang). Bukak 11AM-5PM saben dina, nanging nelpon kanggo verifikasi jam. Ing 1920s Denman Dink ngganti kuari watu gamping iki dadi kolam renang karo air terjun, area kanggo bocah lan area kanggo wong diwasa. Banyu ing kolam iki asalé saka spring lan lemes saben dina. Saliyane fasilitas nglangi ana bar cemilan (sampeyan ora bisa nggawa ing njaba panganan menyang Kolam Venetian) lan loker. Pariwara renang uga ditawakake ing kene

Taman lan Taman Vizcaya, 3251 South Miami Ave. Estate sing inspirasi Eropa. Kalebu omah utama sing diisi seni lan perabot lan sepuluh hektar kebon ing Teluk Biscayne. Diakoni gratis kanggo bocah-bocah 5 taun utawa luwih enom.

Taman Rekreasi Negara Oleta, 3400 NE 163rd St Daily 8AM-sunset. Taman kutha paling gedhe ing Florida nduweni dalan kanggo sepedaan, pantai kanggo nglangi, wilayah piknik lan papan dolanan kanggo bocah-bocah. Entuk prahu utawa kayak kanggo mlebu menyang pulo mangrove ing taman kasebut. Saperangan kewan kayata manuk garudha lan kepiting uga nggawe omah ing kene. Patbelas kabin kanthi penyaman udara uga ana ing papan, nanging jedhing, udan lan panggangan ana ing njaba ruangan kabin lan tamu kudu nggawa linen dhewe.

Wisata Miami & Boat. Ngalami pemandangan lan swara saka Miami lan kenal karo kutha uga sinau babagan sejarah sing menarik.

Dolphin Mall Wisata Shopping. NGALAMI sing paling disedhiyakake ing Miami.

Wisata Air Bot Everglades. Temokake Taman Nasional Everglades lan temokake taman kasebut nalika sampeyan ngliwati paya ing kapal udara kanthi pandhuan taman profesional. Sampeyan bakal nemoni satwa liar sing apik nalika sampeyan nglewati kali suket sing misuwur ing Taman Nasional Everglades,

Zoo Miami, 12400 SW 152nd St Miami. Bukak saben 9: 30AM-5: 30PM. Taman zoologi paling gedhe lan paling tuwa ing Florida. Omah ing kewan kewan 1,200 lan kebon binatang gratis. Ikhtisar iki ngidini macem-macem kewan ing Asia, Australia lan Afrika kaya zoo liyane ing negara kasebut.

Jungle Island, 1111 Jungle Island Trail, Miami. Taman tropis gembur sing nduwe pertunjukan lan pameran kewan. Outing gedhe kanggo kulawarga seneng.

Miami Seaquarium, 4400 Rickenbacker Causeway. Taman swarga tropika 38 acre nampilake pertunjukan laut lan pameran segara. Nyana tetep rong nganti telung jam menyang plancongan ing akuarium gedhe. Mung sepuluh menit saka pusat kutha Miami.

Marina Matheson Hammock. Taman Grassy kanthi kolam renang atol sing digawe saka wong lanang, sing diowahi kanthi alami ing tumindak Biscayne Bay. Taman iki duwe marina layanan, bar jajan lan restoran sing dibangun ing bangunan karang karang bersejarah, paviliun piknik lan tilase alam.

Biara Spanyol 16711 West Dixie West (cedhak Pulo Pulo). M-Sa 9AM-5PM, Su 1PM-5PM (kajaba ana kawinan dijadwal; nelpon ing ngarep utawa priksa situs web kanggo tanggal kawinan). Asli dibangun ing Segovia, Spanyol ing 1141, biara iki wiwitane dadi bagean saka properti William Randolph Hearst ing California. Sebagian amarga dheweke ora entuk dhuwit lan sebagian amarga Amerika Serikat ora ngidini biara kasebut dibangun ing California, biara kasebut tetep ana ing New York Harbour nganti 1954, nalika sawetara pengusaha tuku properti kasebut lan nglumpukake ing Miami. Bagean biara durung dirakit amarga pamrentah ngilangi potongan-potongan ing kothak sing banjur ana salah sijine ing kothak sing salah. Dina biara iki minangka gereja uga lokasi nikah sing populer.

Mesthi, yen sampeyan ana ing Miami, sampeyan bakal pengin mbuwang wektu ing pantai. Pantai Miami ing pinggir teluk ing Teluk Biscayne, lan pantai sing apik banget lan srengenge sing apik banget saka Pantai Kidul Pantai terus maju ing sisih lor ing pesisir Florida. Amarga Miami duwe cuaca sing apik, pantai bakal aktif ing kabeh taun. Sinar matahari Topless ditrima, yen ora sah, ing Pantai Miami lan Pantai Selatan. Yen sampeyan pengin nyopot kabeh, pindhah menyang Haulover Beach Park ing Pantai Utara.

Acara - festival ing Miami

Shopping in Miami

Panganan lan koki sing padha karo Miami kanggo masakan New World sing unik. Digawe ing 1990, masakan sing luwih dikenal minangka New World, Nuevo Latino utawa Florribean masakan campuran lokal, tradisi kuliner Amérika Latin lan Karibia lan katrampilan teknis sing dibutuhake ing masakan Eropa. Masakan iki mempengaruhi sawetara restoran ing saindenging kutha nganti saiki.

Miami bisa uga dikenal kanggo masakan Latin, utamane masakan Kuba, nanging uga masakan saka negara-negara Amerika Kidul kayata Kolombia, nanging ana macem-macem restoran liyane sing bisa ditemokake ing saindenging kutha.

Pemandangan makan ing Miami nuduhake macem-macem burgeoning, nyampur restoran anyar sing endah karo lembaga sing dawa, asring dipengaruhi dening pengaruh Latin lan angin panas saka Caribbean. Masakan Anyar World, minangka pasangan kuliner kanggo ngiringi New World Symphony, nyedhiyakake campuran rasa Latin, Asia, lan Karibia sing nggunakake bahan-bahan seger. Restaurateurs lan koki sing inovatif uga padha muter ing paron karo beya panganan sing ana rempah-rempah saka Floribbean, nalika tetep dadi favorit Florida sing mudhun.

Ana sawetara restoran ing Peru ing SW 88th Street lan SW 137th Avenue ing Kendale Lakes.

Nightlife in Miami kasusun saka klub hotel sing nyenengake, bar independen sing diatasi dening warga lokal (kalebu bar olahraga) lan klub wengi. Umume bar hotel lan bar independen katon pipi liyane, nanging sampeyan kudu nganggo busana kanggo ngematake menyang klub wengi

Cara paling apik kanggo entuk klub sing paling apik yaiku supaya concierge hotel sampeyan nelpon klub lan entuk dhaptar tamu.

Njaluk metu

Miami Beach - Wisata tujuan liburan sing misuwur sawetara menit saka kutha sing tepat.

Port of Miami minangka pelabuhan kapal kapal kapal kapal utama.

Taman Nasional Biscayne - Taman laut paling gedhe ing Sistem Taman Nasional.

Everglades National Park - Taman nasional paling gedhe nomer telu ing Amerika Serikat sing kontradiksi (ora kalebu Alaska lan Hawaii), omah kanggo sawetara kewan sing asli ing Florida.

Boca Raton - lingkungane sugeh Floridian Kidul.

Pantai Delray - Saliyane pantai, ana pemandangan wengi sing apik banget.

Situs web pariwisata resmi Miami

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Miami

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]