njelajah Milan, Italia

Jelajahi Milan, Italia

Jelajahi Milan, kanthi finansial minangka kutha paling penting nomer loro ing Italia. Kutha iki nduwe kutha paling padhet ing negara kasebut, nanging ana ing tengah kutha lan metropolitan ing wilayah Italia. Sanajan ora dianggep apik kaya sawetara kutha ing Italia, sebageyan rusak bom Perang Dunia II, kutha kasebut digawe maneh dadi ibukutha bisnis kosmopolitan sing maju. Intine, kanggo turis, apa sing ndadekake Milan menarik dibandhingake karo papan liya yaiku kutha iki sejatine babagan gaya urip sing nyenengake kesenengane donya: swarga kanggo blanja, bal-balan, opera, lan hiburan malam. Milan tetep dadi pasar kanggo gaya fashion Italia - aficionados, supermodel lan paparazzi internasional mudhun ing kutha kaping pindho taun kanggo pameran musim semi lan musim gugur. Aja ngapusi aspek modern saka kutha iki, amarga salah sawijining kutha sing paling tuwa ing Eropa kanthi sejarah lan warisan 26 luwih saka abad.

Milan misuwur kanthi kasugihan sejarah lan modern - Duomo, salah sawijining katedral Gothic sing paling gedhe lan paling akurat ing donya, La Scala, salah sawijining omah opera paling apik ing jagad iki, yaiku Galleria Vittorio Emanuele, sing kuno lan nggumunake. galeri blanja arcaded, galeri seni Brera, kanthi sawetara karya seni sing paling apik ing Eropa, menara Pirelli, conto sing apik banget saka arsitektur modern modern 1960, San Siro, stadion sing gedhe lan terkenal, utawa Castello Sforzesco, abad pertengahan sing hebat. Bèntèng lan Situs Warisan Donya UNESCO Santa Maria delle Grazie Basilica, ngemot salah sawijining lukisan sing paling misuwur ing donya: Jamuan Paling Pungkasan Leonardo da Vinci. Yen sampeyan rencana bakal ngunjungi tiket kanthi online, amarga adol pirang-pirang wulan.

If Roma nggantosi "lawas" Italia, Milan makili "anyar" Italia. Milan paling modern ing kabeh kutha ing Italia, lan isih tetep sejarah sing kepungkur.

Wiwitane, Milan katon banget lan gaya (kanthi jendela tampilan sing cerah lan toko elegan), kanthi pirang-pirang kraton gedhe lan gréja sing apik ing tengah, nanging bisa uga katon kaya, soulless lan bisnis sing rada prosa, papan orientasi. Bisa uga udan, abu-abu lan klambine, lan sawetara bangunan, kuno utawa modern, katon cukup parah. Sanajan akeh taman, Milan katon kaya sing ana kebon ijo, lan ora ana bagean sejarah sing apik banget. Nanging, Milan, ora kaya kutha-kutha Eropa sejarah sing biasane ndelok, kudu akeh sing njelajah - njupuk kaya, lan sampeyan bisa uga seneng modhèrn lan modhèrn kaya bisnis, nanging bisa uga ora katon banget. "Memikat". Yen sampeyan nggunakake wektu, mlaku-mlaku menyang wilayah kayata Navigli, distrik Brera sing apik, kuartal Universitas, utawa sawetara gereja lan bangunan cilik, sampeyan bakal nemokake pamikiran maju, kutha sing beda-beda diisi ing saben pojokan Sajarah, lan kanthi akeh permata sing didhelikake. Kajaba iku, kanthi sejarah sing wis diadegake ing teater, musik, literatur, olahraga, seni lan busana, mula ora ana sing sampeyan kantun.

Milan, kaya sing dicritakake, ora kaya rasa ing Italia. Sanajan ana persamaan ing antarane kutha-kutha Italia sing khas kayata Verona utawa Venice karo kutha, iki duwe swasana sing beda. Milan ngrasa kaya ibukutha bisnis sing rame, sibuk lan modis - ing pirang-pirang kafe, akeh wong mung mandheg duwe espresso cepet ing counter bar, lan ing kono turis kaya-kaya wis dadi luwih adoh tinimbang para warga. Milan, ora kaya kutha-kutha Itali sing atap abang-terracotta kanthi warna abu-abu, amarga akeh bangunan sing dibangun nggunakake watu gamping utawa watu peteng. Bangunan kuno biasane duwe tampilan neoklasik Austrian / Jerman kanthi sawetara pengaruh Prancis sing sithik. Nanging, karo sawetara muter ing sepeda gaya lawas, kursi restoran lan meja ing njaba musim panas sing diisi karo warga lokal lan turis, lan wong-wong padha mlaku-mlaku mudhun ing dalan-dalan pejalan kaki, ndilat es krim utawa nggawa tas blanja abot, Milan dadi gumunggung "Italia flair ”.

Bentenane antarane Roma lan Milan katon saka sawetara paribasan, kayata ujar Itali babagan prabédan loro kutha sing dijarwakake kanthi kasar, "Roma minangka wanita sing ora sopan sing hadiah banget katon, dene Milan iku bocah wadon sing isin lan demang sing ngurmati. akeh banget, nanging ditemokake ing wektu kasebut. "

Milan duwe rong gapura udara internasional utama, bandara Linate lan bandara Malpensa. Kadhangkala diarani minangka bandara tambahan Milan, bandara Bergamo's Orio al Serio (45km East) lan bandara Parma (100km South) biasane dadi maskapai penerbangan.

Bandara internasional utama yaiku Malpensa.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Milan, Italia.

Ana akeh perkara sing bisa dideleng ing Milan - saka gréja, kraton lawas, museum sing apik banget, bioskop kelas dunia lan omah opera, permata budaya, bangunan striking, karya arsitektur modern sing apik lan dalan-dalan lan alun-alun sing apik banget. Nanging elinga, ora kabeh sing ana ing pusat mutlak - sawetara permata sing paling apik sing bisa ditemokake ing cedhak pinggiran wilayah njaba utawa ing njaba Milan. Elinga uga yen umume museum ditutup nalika Senin.

Museum - gréja ing Milan

Monumen Sejarah ing Milan

Taman lan kebon

Sanajan ora duwe greja kaya sawetara kutha, Milan nawakake sawetara taman lan kebon, kasebar ing saindenging kutha.

Taman Sempione minangka papan sing amba ing tanah ijo ing sisih mburi benteng Sforzesco, lan salah sawijining kutha sing paling misuwur lan misuwur. Dirancang kaya taman lanskap neoklasik, ana macem-macem fitur - kayata tlaga, sawijining lengkungan sing diarani jangkah Arco della (arch of peace), amfiteater olahraga gaya Romawi, menara (sing saiki dadi host Just Cavalli Hollywood ), lan sawetara fitur sing menarik. Papan sing apik banget kanggo nyenengake mlaku-mlaku ing sembarang wektu ing taun.

Giardini pubblici (taman umum) minangka kompleks taman abad kaping 18 ing distrik Montenapoleone / Porta Venezia, sing dirancang kanthi gaya taman Romantik Inggris. Ing njero ruangan, sampeyan bisa nemokake papan pariwara, fitur banyu, sumber air, patung lan monumen, lan fitur liyane sing menarik. Sampeyan uga entuk planetarium, museum sejarah alami, lan ing sisih liya dalan Palestro, sampeyan uga bisa nemokake villa Royal sing saiki duwe host koleksi seni kontemporer ing ruangan ornate grand. Kebon kasebut ana ing posisi sing apik banget amarga lagi cedhak karo wilayah Duomo lan Brera, lan cedhak banget karo dalan Montenapoleone lan area blanja sing nggumunake.

Giardini della Guastalla (kebon ing Guastalla) kalebu ing antarané sing mbarep Milan (didegaké ing abad 16th), nanging kebon sing cukup cilik, lan cedhak banget karo distrik Universitas. Taman kasebut, mung dibukak kanggo umum ing wiwitan abad 20th. Sampeyan bisa mlaku-mlaku kanthi apik, lan sampeyan uga duwe struktur kaya Klasik klasik lan uga kolam kaya jinis rel Baroque ing saubengé. Uga ora adoh saka Duomo.

Apa sing kudu ditindakake ing Milan, Italia

Milan minangka kutha sing apik kanggo mlaku-mlaku lan ndeleng pemandangan lan wong liya.

Pameran Pameran - Akeh pameran sing ditindakake sajrone taun, wiwit saka anggur menyang komputer, peralatan industri lan coklat. Wilayah pameran lawas ana ing tengah Milan, sing anyar ana ing Rho.

Yen sampeyan pengin ndeleng Milan saka ndhuwur, sampeyan bisa pindhah ing atap Duomo (kanthi undhak-undhakan utawa tangga angkat), ing antarane spier lan patung. Pengalaman apik kanggo tampilan panorama kutha sing nggumunke. Pilihan liyane yaiku Menara Branca (Camoens Street, cedhak Triennale, ing Taman Sempione), sing dibangun ing 1933 dening arsitek Giò Ponti. Menara punika 108 m inggil.

Milan kebak obyek wisata. Seni karo museum lan desain. Panganan karo masakan khas. Digawe ing produk Italia sing bisa ditemokake ing macem-macem toko. Ijo kanthi perkembangan paling anyar ing Milan minangka kutha sing cerdas. Sampeyan bisa nyewa enggo bareng mobil listrik lan ngunjungi kutha kanthi layanan sewa motor.

Apa sing bakal dituku ing Milan

Apa mangan lan ngombe

Sanajan Milan minangka kutha sing ngganti pikirane kanthi cepet nalika tren fashion teka lan lunga, tetep dadi salah sawijining bunder sing kuwat kanggo masak tradisional tradisional Italia, ing ngendi unsur krasan isih dipuji lan dihargai. Ana trattorias, enoteche (bar anggur) lan restoran (kalebu barang sing mewah) ing endi wae sing nawakake sajian tradisional Milan lan Italia. Masakan tradisional kutha iki adhedhasar ngisi piring kaya osso buco (shal veal shanks) lan risotto alla milanese (risotto pitik ayam sing digawe karo saffron).

Kaping panedha cenderung dadi iyub-iyub luwih dhisik tinimbang ing Roma utawa Florence, kanthi nedha awan umume disayani ing antarane 12: 30PM lan 2: 30PM lan mangan saka 7: 30PM nganti 9: 30PM. Nedha bengi, lan kadhangkala nedha awan, biasane didhisiki institusi Milan sing gedhe, aperitivo - segelas anggur sing cemlorot utawa soda Campari ing bar hotel sing canggih.

Restoran Cina utamane dumunung liwat Paolo Sarpi, jantung Milan Chinatown.

Ngindhari restoran ing saindenging Duomo, padha uga dadi papan sing mung dadi turis, kanthi panganan berkualitas kanthi rega sing gedhe. Uga nyingkiri restoran utawa kafe ing sekitar stasiun tengah.

Kanggo opsi panedhaan lokal asli, coba dhahar karo warga setempat. BonAppetour minangka cara sing apik kanggo nemokake koki Milan lokal sing seneng duwe sampeyan kanggo nedha bengi ing wayah sore. Iku cara sing apik kanggo nggawe kanca liwat panganan sing digawe kanggo omah, lan perusahaan.

Aperitivo

Sawetara taun kepungkur, Milan wis nganakake versi lokal Aperitivo utawa Happy Hour. Italia ngombe kanthi moderat lan "seneng banget" ora ngombe, nanging acara sosial.

Kasar saka 7PM nganti 9PM, akeh bar nawakake omben-omben lan koktail kanthi rega sing tetep (€ 5-8 saben), diiringi prasmanan, kabeh, lan mangan liyane. Nanging ati-ati supaya ora galau "aperitivo" karo "nedha bengi gratis". Iku cemilan kanggo seneng-seneng karo omben-omben. Italia bakal langsung ndeleng sampeyan minangka kebo - lan katon angel kanggo ngisi panganan driji kanggo nedha bengi, sanajan umume bisa ndeleng dheweke.

Panganan cepet saji

Milan, minangka kutha gedhe, kapenuhan macem-macem jinis panganan cepet, saka raksasa manca lan ranté nasional, sing njupuk kendhali mandiri lan bar roti lapis. Umume restoran panganan cepet sing ditemokake ing Duomo, Buenos Aires lan wilayah stasiun tengah, amarga iki sing paling akeh rame lan sibuk ing kutha. Ing Piazza Duomo lan Galleria, wong bisa nemu panganan cepet internasional kayata McDonald's lan Burger King, nanging ranté Italia kayata Autogrill uga ditemokake. Ranté panganan cepet kaya Itali, kayata Spizzico, Ciao lan Autogrill bisa ditemokake ing saindenging kutha. Ana sawetara toko Ciao ing papan sing ora kalebu. 12 Corso Europa utawa ora. 54 Liwat Montebianco, lan kanggo McDonald, sampeyan entuk restoran ing Piazza del Duomo lan Galleria, lan uga ana ing Corso Buenos Aires, uga ana sawetara liyane ing papan kayata Corso Vercelli utawa Piazzale Lotto.

pizza

Sanajan Milan ora bisa ngakoni minangka papan kelairan pizza, (klaim kasebut kalebu Naples), sampeyan isih bisa nemokake pizza sing apik ing Milan. Wilayah sing paling apik kanggo pizza yaiku ing cedhak Marghera Street.

Yen sampeyan ana ing wilayah Northeast, ana akeh pizzerias ing viale Fulvio Testi (ekstensi lor viale Zara) ing wilayah Greco.

Ing Milan, pizza asring dipangan nganggo piso lan garpu, nanging mesthi mangan nganggo tangan siji bisa uga ditampani. Umume wong nindakake kaloro.

cemilan

Ing musim panas nikmati gelato, es krim Italia sing apik banget. Tandha kualitas "gelato artigianale" nuduhake gelaterias sing ngasilake krim es dhewe, tanpa pangolahan industri. Kanggang roti dibukak saben dinane; sampeyan bisa nyenengake panganan sing gegandhengan karo roti sing gedhe lan murah, kayata pizza lan focaccia. Sampeyan bisa nemokake roti panggang meh ing endi wae ing Milan, sanajan ing wilayah Duomo, lan minangka pilihan sing luwih apik kanggo bar kanggo nedha awan sing cepet.

Apa sing kudu diombe

Panggonan sing paling gampang lan paling gampang kanggo ngombe ing Milan yaiku sumber banyu ngombe - ana akeh sing ngubengi kutha! Selehake driji ing tutuk kran naga kanggo nggawe banyu banyu bolongan khusus ing sirah.

Ana akeh bar lan kafe ing Milan macem-macem jinis - saka wong lawas sing apik, ing ngendi sampeyan bisa ngombe minuman panas sing resmi, menyang papan modern, lan papan sing enom kanggo seneng omben / omben-wengi. Sawetara uga menehi panganan.

Milan ing wengi

Milan duwe macem-macem papan ing ngendi sampeyan bisa nyenengake. Titik awal sing apik yaiku Como Avenue (Corso Como), cedhak Stasiun Garibaldi, kebak bar lan klub sing glamor. Ing musim panas, dalan iki dikempalken karo wong enom lan apik.

Liyane papan sing bisa dituju yaiku suku Navigli, caket ing Porta Ticinese Avenue lan XXIV Maggio Square, ing ngendi sampeyan bisa nemokake akeh pub cilik, kafe online lan restoran ing kanal banyu (navigli). Ing pirang-pirang pub lan bar sampeyan bisa nemokake buklet gratis sing jenenge Zero2 sing dadi pandhuan kanggo Nightlife Milan: yen sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake utawa arep menyang ngendi wae, coba seret!

Papan wengi liyane sing populer karo bar lan wong liya yaiku viale Monte Nero (dina Rebo iki dikepengake karo wong-wong ing piazza ing ngarep bar sing diarani "Momo"), Piazzale Susa (lan area Citta 'Studi). Malam banget akeh banget ing Colonne di San Lorenzo (ora adoh saka suku Navigli), lan ing Brera suku Latin sing mulyo. Titik apik liyane yaiku bagean pedestrian Corso Sempione ing cedhak "Arch Peace" (Arco della Pace).

Ana bar lan klub sing mbukak kabeh minggu nanging biasane ora ana wong sing metu ing wayah wengi nalika Senin utawa Selasa, sing luwih seneng milih seneng-seneng dina Kemis, Jumuah lan Sabtu. Nanging, ing wengi Rebo katon salah sawijining sing paling apik kanggo metu ing klub-klub kaya VIP sing bergaya.

Milan nduwe adegan klub alternatif, kanthi sawetara kru sing nggawe pesta musik elektronik ing njaba klub. Ultra murah, saben-saben ing lokasi sing beda (loteng, gudang, kebon, kolam, lan taman kutha) jinis-jinis kasebut narik kawigaten wong umur 20-28.

Papan sing cedhak karo riko

  • Danau Como - Tlaga sing gedhe lan apik banget, ing pucuking Alps. Deleng desa desa Como, Menaggio, Bellagio & Varenna. Katedral gothik apik banget. Varenna, ing tengah Tlaga Como, sing ana ing Alps Italia, bisa dituju nganggo sepur biasa (1 jam lan perjalanan 3 menit) saka stasiun sepur Milano Centrale. Tiket bisa tuku saka mesin tiket otomatis ing stasiun Milano Centrale. Sampeyan kudu tuku karcis bunder nalika trip ora bisa dituku ing stasiun Varenna! Saka Varenna, feri biasa lan murah kasedhiya ing Bellagio lan Menaggio.
  • Omah piagam Certosa di Pavia - saestu kudu ndeleng monumen! Katon kaya katedral Duomo, sing dibangun kanthi marmer pink sing padha lan diukir kanthi patung renaissance sing paling apik. Dalaman ana megah lan elegan, sing ndadekake Certosa Pavia minangka tugu gereja Lombardy sing paling apik.
  • Monza - kutha ukuran ukuran sederhana karo pusat mung wong cilik, katedral sing apik banget (musium lokal omah makutha abad pertengahan raja-raja Longobard, makutha pertama sing wis dibangun kanggo dadi mahkota raja! Kristus Salib), lan taman sing apik banget, Parco di Monza, taman terlampir paling gedhe ing Eropa. Ing taman kasebut sampeyan bisa nemokake Villa Reale of Monza, salah sawijining kraton sing paling apik Italia, dibangun kanthi gaya Neoklasik dening Leopold Pollack ing pungkasan abad XVIII. Saliyane iku, ing njero taman kasebut ana Autodromo Nazionale ing ngendi Formula 1 GP, Superbike lan balapan suntingan liyane.
  • Villa Reale ing Istana Royal Monza
  • Bergamo - Kutha universitas Renaissance kanthi tembok elegan. Bergamo dilayani nganggo sepur lan bis biasa.
  • Crespi d'Adda - Kutha industri sing dirancang antara Bergamo lan Milan. Iki wis ditulis ing dhaptar Warisan Donya UNESCO.
  • Lake Garda - Lake ayu sing akeh kutha cilik sing apik, sing paling apik yaiku Sirmione. Loro taman tema gedhe yaiku: Gardaland, sing paling apik ing Italia, lan Canevaworld Resort, omah ing Movieland (taman tema film) lan taman banyu. Diakses nganggo sepur biasa (65-85 menit saka stasiun Centrale) lan bis. Rame banget nalika musim panas lan akhir minggu.
  • Oltrepò Pavese - Wewengkon anggur ing Lombardy, udakara 70 km ing sisih kidul Milan, sing direncanakake sedina sedina utawa akhir minggu kanggo ngendhokke, mlaku-mlaku utawa siklus lan nduwe acara Minggu Minggu Italia ing salah sawijining restoran lokal sing apik banget.
  • Cremona minangka pusat kutha bersejarah sing apik banget karo katedral sing paling apik ing Lombardy sawise katedral Duomo Milan. Kapenuhan fresco sing paling penting, mesthine kudu dikunjungi.
  • Wisata tanpa mobil: Sampeyan ora butuh mobil kanggo uwal saka bisnis, lalu lintas, kemacetan, kabut ing wayah awan, lan afa (panas lembab nalika musim panas), saka kutha Milan menyang jagad tlaga sing apik banget , gunung, istana lan panganan sing enak: mung numpak sepur lan, sok-sok prau.
  • Alih Biking: Wiwitan ing 24th May Square ana dalan sepeda sing apik banget lan dawa ing tebing sisih tengen (lor). Coba elingake Naviglio Grande (pindhah ing sisih kulon sisih kidul terusan) lan tututi anggere sampeyan pengin. Sawise sawetara kilometer sampeyan bakal tekan Chiesetta di San Cristoforo, papan sing populer kanggo omah-omah. Yen sampeyan dilatih kanthi becik, terus-terusan ngaliwat ing deso. Udakara 10 km menyang Gaggiano, desa sing apik banget lan cilik, lan 20 km menyang Abbiategrasso. Yen isih kepenak kanggo nunggang, tututi terusan ing sisih tengen lan tekan Robecco sul Naviglio.

Situs web pariwisata resmi Milan

Watch video babagan Milan

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]