Jelajahi Casablanca Maroko

Jelajahi Casablanca Maroko

Jelajahi Casablanca, kosmopolitan, industri lan ekonomi Maroko lan kutha paling gedhe, uga bisa uga salah sawijining kutha sing kurang jelas ing negara kasebut. Kanthi medina cilik lan ora kepenak lan ville nouvelle sing sibuk, para wisatawan sing teka ing Casablanca bisa uga kepéngin nemokake sepur pisanan menyang Rabat sing cedhak. Nanging, Hassan II Mosque sing nggumunake lan isih urip ing wayah wengi, mesthine paling ora sedina dina ing jadwal Maroko. Lan yen sampeyan minangka jinis lelungan sing luwih apik, mandhiri sing pengin ngluwihi apa sing 'cantik', iki urip kutha gedhe Afrika Lor ing kabeh grit lan kamulyan, kanthi bhinéka budaya (ana imigran ing sawetara bagean liya. saka Afrika), lan akeh wilayah sing urip awan- lan wengi-urip.

Kutha modern ing Casablanca diadegake para nelayan Berber ing 10th Century SM lan banjur digunakake dening Phoenician, Roma, lan Merenids minangka port strategis sing diarani Anfa. Portugis nyirnakake lan dibangun maneh kanthi jeneng Casa Blanca, mung kanggo nilar sawise gempa ing 1755. Sultan Maroko dibangun maneh kutha minangka Daru l-Badya lan diwenehi jeneng Casablanca saiki dening para pedagang Spanyol sing nganakake dhasar dagang ing kono. Bangsa Perancis nguwasani kutha ing 1907, netepake minangka protektorat ing 1912 lan miwiti pambangunan ville nouvelle, nanging iki ngasilake kamardikan karo negara liyane ing 1956.

Casablanca saiki MarokoKutha paling gedhe kanthi pedunung meh 4 yuta lan uga menehi port pelabuhan buatan paling gedhe ing donya, nanging ora ana layanan feri. Casablanca uga paling liberal lan maju Marokokutha.

Casablanca nduwe iklim Mediterania kanthi musim panas sing anget, mandheg anget lan udan sing moderat.

Bandara Internasional Mohammed V minangka gapura sing paling sibuk ing negara kasebut lan uga sambungan apik ing Eropa.

Ana tol sing dikelola kanthi apik sing mlaku saka Tangier menyang El Jadida, ngliwati Casablanca lan Rabat.

Umur nyopir minimal ing Casablanca yaiku 18. Tindakake lisensi driver lan paspor nalika nyopir.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Casablanca Maroko

  • Masjid King Hassan II, Boulevard Sidi Mohammed Ben Abdallah, Wisata: Sat-Thu diwiwiti ing 9AM, 10AM, 11AM lan 2PM. Mesjid sing paling anyar, paling gedhe ing Maroko lan nomer telu paling gedhe ing donya - uga kalebu minaret paling dhuwur ing donya. Iki minangka salah sawijining rong masjid utama ing Maroko sing mbukak kanggo wong bukan Islam. Pedalaman sing apik banget dilengkapi fitur banyu, atap sing mbukak langit, hammam gedhe ing ruang paling ngisor (ora digunakake), lan karya jubin sing apik. Patut ing kutha.
  • Madinah Lawas, sisih Lor saka Unies Un Nations, ana kutha tembok tradisional sing ana ing sisih lor Casablanca. Yen sampeyan ana ing kutha, apike dibukak, nanging ora ana sing dibandhingake karo kamulyan Fes utawa Langkawi.
  • Corniche minangka wilayah sing ana ing segara, sisih kulon saka Masjid Hassan II. Dekade kepungkur, minangka wilayah resort sing berkembang maju - hotel sing ana ing pinggir segara Boulevard de la Corniche lan klub wengi ing sisih liya. Umume katon kaya saiki wis katon luwih becik, nanging meh ora kepenak karo kepiye gaya New Jersey Shore. Sadawane Boulevard de l'O Virginia Atlantique akeh hotel sing luwih anyar. Corniche uga minangka papan rantai panganan cepet kulon. Teater film gaya barat anyar uga bisa ditemokake ing kene, nanging pilihan sing paling apik yaiku mlaku-mlaku lan mudhun ing dalan, ngaso ing salah sawijining kafe pemandangan laut.
  • Shrine of Sidi Abderrahman dibangun ing pesisir karang, uga kepungkur ing The Corniche, lan mung bisa diakses ing ombak sing sithik. Kuil dhewe ora ana wates kanggo wong non-muslim, nanging para pengunjung dileksanakake njelajah tetanggan Medina sing cilik. Totoan sing luwih apik yaiku nyawang menyang ing pinggir pantai lan nyawang tembok putih sing ayu sadurunge nyepetake taksi menyang wilayah sing adoh banget.
  • Mahkama du Pacha. Iki minangka bangunan Hispanik-Moorish sing kalebu luwih saka kamar hiasan 60 kanthi langit-langit kayu sing diukir kanthi apik. Ana macem-macem stuccoes lan ril besi sing wesi uga jubin apik banget. Nalika mlebu bisa gratis, ora gampang mlebu. Sampeyan kudu golek pandhuan kanggo ngancani sampeyan. Takon babagan - utamane yen sampeyan ngucapake sawetara Prancis - amarga entuk ngleboke. Jam mbukak: Mon-Sat 8: 00-12: 00 & 14: 00-18: 00.
  • Kantor Pos Pusat Ayo kene kanggo ngirim kertu pos kanthi gaya! Dibangun ing 1918, fasad bangunan iki kasusun saka loro lan bunder. Sawise sampeyan nyedhaki, sampeyan bakal bisa ndeleng tampilan mozek sing apik banget.

pesisir

  • Aïn Diab Plage, terminal Tramway. Gratis mlebu. Goleki wong liya sing nonton, gabung dolanan bal-balan sing milih, tuku pesawat paddleball saka vendor mobile, utawa nyewa jaran utawa unta. Nggawa piknik sampeyan dhewe utawa coba roti lapis, es krim, jajanan kanca, popcorn, jus oranye seger, kentang goreng, kopi, lan tèh sing adol ing adol utawa liwat para vendor. Payung lan kursi loro.
  • Kolam renang ing Ain Diab utawa ing endi wae ing Pesisir Atlantik Maroko bisa mbebayani amarga arus sing wis garing. Banyu biasane adhem sanajan ing wulan musim panas, nanging ana dina sing luar biasa nalika banyu anget lan bebas ngombe arus.

Apa sing kudu ditindakake ing Casablanca

Apa sing kudu dituku

  • Ing sabanjure ing pante ing wilayah Ain Diab, ing kana sampeyan ana "Pasar Maroko", minangka pusat blanja paling gedhe nomer loro ing Afrika. Kabeh merek, toko lan (eksklusif) merek diwakili ing mall, uga téater IMAX lan akeh kegiatan liyane kajaba blanja.
  • Ing jejere Bioskop Megarama lan ngarep mesjid Abdulaziz, sampeyan duwe "Anfa Place Mall". kira-kira padha karo tilas.
  • Ing saindenging wilayah Madinah, gampang golek papan sing adol barang Maghribi tradisional, kayata tagine, pottery, barang kulit, hookah, lan spektrum geegaws. Ing Fes utawa Marrakesh pilihan lan kompetisi luwih akeh, lan sampeyan bisa uga nyang-nyangan rega sing murah.
  • Lingkungan Maarif (caket karo pusat kembar) duwe akeh rantai busana Eropa lan Amerika, kayata Zara. Gelas desainer, sepatu kulit, sabuk, tas, lan kaos "asli" bisa larang regane.
  • Tlatah Derb Ghalef nduwe souq gedhe sing ora kanggo ati ati. Klompok shanties cilik, saben diiseni ponsel "asli", jam tangan "asli", lan sandhangan "asli". Toko kasebut dipisah dening lorong sing ora luwih saka telung kaki, sawetara tikel minangka selokan saluran banyu. Ana pirang-pirang smoothie buah ing tengah, sing dadi papan kanggo regrouping lan ngrencanakake dolan sampeyan. Pamilik warung, mesthine, raja negosiasi, lan ora nganggo kendhali sing apik babagan basa Arab lan tulang punggung sing kuwat, sampeyan mesthi bisa mbayar tarif apa-apa.

Apa sing arep dipangan

Restoran ing Maroko ora mbukak nganti sekitar 7pm ing wiwitan, lan umume wong ora mangan nganti mengko. Coba nelpon dhisik lan priksa manawa restoran pilihan sampeyan wis dibukak.

Apa sing kudu diombe

Nightlife in Casablanca wis campuran campuran. Para wanita bisa uga rumangsa ora kepenak karo para wong lanang ing bar lan klub wengi. Nanging yen sampeyan nggali sethithik, sampeyan bakal nemokake sawetara papan sing apik kanggo diombe, nari lan wong sing ditonton. Klub tartamtu dibanjiri pelacuran ing wayah wengi. Ora disaranake nggawa prawan bali menyang hotel.

Yen sampeyan pengin ngombe ing ruangan hotel sampeyan, pasar-pasar kaya Acima lan Marjane nggawa macem-macem omben-omben lan anggur, sanajan pilihan bir cukup mandheg. Papan sing paling apik kanggo ngombe yaiku restoran ing Eropa, sing biasane duwe pilihan sing apik, utawa bar hotel, sing luwih aman lan luwih santai. Akeh klub wengi gaya sisih kulon ana ing lingkungan Maarif lan Gironde.

kontak

Casablanca disajikake dening kabeh perusahaan seluler sing bisa ditemokake ing papan liya ing Maroko. Inwi, Orange, lan Maroc Telecom (IAM) paling umum. Telpon ponsel bisa tuku ing endi wae ing toko kasebut, lan umume ora mbukak rencana panggilan. Nanging, kertu ulang bisa dituku ing toko sudhut sing ngemot nomer sing arep ditelpon. Nalika nomer kasebut disebut, perusahaan nambah rega kertu menyang imbangan akun sampeyan. Utawa, luwih saka siji kertu SIM bisa tuku lan diowahi lan metu saka telpon, yen pangguna mbutuhake luwih saka siji nomer telpon.

Casablanca ora mungkin nyedhiyakake lelungan Amérika Lor utawa Eropa kanthi nyeri sirah. Sanajan dadi pusat pedunung lan kalungguhan commerce, mayoritas kutha kurang saka 50 taun lan gampang disalahake Los Angeles or Madrid. Panganan minangka Eropa kaya sing nemu ing Maroko, karo pizza lan hamburger asring asring tajines lan sepupu. Ing sawetara wilayah, kayata tetanggan Maarif lan Gironde, ndeleng wong lanang sing ana ing djellaba utawa kuldi sing narik grobolan sayuran dadi langka. Yen malah ngrebut budaya Maghribi kayata iki akeh banget kanggo sampeyan, bar hotel utawa restoran bakal padha kaya omah ing sawetara jam.

Njaluk metu

Yen sampeyan pengin njelajah casablanca lan sing ngubengi, kanggo kutha-kutha Maghribi liyane mesthi nganggo rel: stasiun sepur utama yaiku Casa Voyageur.

Situs web pariwisata resmi saka Casablanca

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Casablanca

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]