Jelajahi Tangier

Jelajahi Tangier, Maroko

Jelajahi Tangier kutha port penting ing Maroko.

Tangier minangka kutha Maroko sing apik kanggo dikunjungi. Wis akeh perkara sing disenengi para wisatawan - raos misteri endah, sejarah sing menarik, vistas sing apik, pesisir sing ora dikendhaleni Tangier minangka campuran sing ora dikendhaleni ing Afrika Lor, Spanyol, Portugal lan France. Dumunung ing sisih lor Maroko, lan ana ing kontrol internasional gabungan nganti 1956. Tangier dipisah saka Spanyol kanthi jarak 20 miles Selat Gibraltar.

Feri asring nggawe layang cekak saka Eropa saben dina, lan akeh kapal pesiar sing mlaku-mlaku ing antarane Timur Tengah lan Atlantik asring kalebu Tangier minangka port panggilan.

Bandara Tangier-Ibn Batouta dununge 12 km saka kutha.

Teka kanthi pesawat minangka cara gratis sing paling gampang lan gampang teka ing Tangier: ora ana tol ing bandara lan rega taksi tetep dening pemerintah. Waspada kanggo antrian sing dawa ing kontrol passport sadurunge penerbangan sing diwatesi ing wilayah Schengen.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Tangier, Maroko.

  • Mlaku-mlaku kanthi gampang sadawane pantai (Ave Mohamed VI) kanggo nyenengake kutha.
  • Makam Ibn Battouta, lelungan abad 14 sing misuwur sing lair ing Tangier. Mbah-mbahan marang wong sing padha lelungan.
  • Teatro Cervantes, rame Salah Eddine lan Ayoubi. Nutup lan ambruk nanging njupuk foto saka njaba gapura nalika sampeyan ngliwati dalan menyang Grand Socco.
  • Warisan Amérika, 8, Rue Amerika. Museum Warisan Amerika Tangier (TALM), pusat budaya, museum, pusat konferensi lan perpustakaan ing tengah medinah lawas ing Tangier, mapan ing siji-sijine landmark bersejarah Amerika Serikat sing ana ing luar negeri. Museum iki nampilake koleksi barang-barang seni lan sejarah sing akeh. Uga duwe Paul Bowles Wing darmabakti kanggo panulis lan komposer sing urip umure diwasa ing Tangier.
  • Musé d'Art Contemporain de la Ville de Tanger. Tutup nganti luwih kabar.
  • Museum Kasbah, kraton tilas Sultan, ora mung katon kanggo koleksi artefak saka Phoenician nganti saiki, nanging uga kanggo bangunan lan kebon. Ana ragad entri cilik lan kaping pambukaan mangsa lan musim panas.

Apa sing kudu ditindakake ing Tangier, Maroko

  • Wong sing nonton Terrasse des Paresseux, boulevard Pasteur utawa dina Minggu ing pinggir pantai Mohammed VI.
  • Ngombe wedang teh ing Café Hafa lan rasakake pemandangan laut.
  • Taman Akuatik Mnar Taman sing apik banget ing pesisir. Dibukak ing 2005 duwe slide aqua, karting sirkuit, kafe, restoran romantis. (Pancake sing apik banget!).
  • Gawe seneng kanthi ilang ing medinah, sing paling aktif ing wayah sore lan wengi.
  • Dolan maring Museum Warisan Amerika ing kutha tembok. (Maroko minangka negara pertama sing ngakoni Amerika Serikat, ing Desember 1777 kanthi pangarep-arep kanggo promosi dagang karo republik anyar. Iki tumindak dening sultan Maroko minangka pangenalan umum pisanan AS dening kepala negara.)
  • Bukak santai ing dina Kamis utawa dina Minggu kanggo ndeleng wanita gunung Jbala nganggo kostum sing warni adol sing ngasilake lan produk susu kabeh ing tembok Gréja St Andrew (Inggris Church).
  • Dolan maring Casa Barata. Sampeyan bisa njupuk taksi sing dienggo bareng saka stasiun ing cedhak Gréja Inggris. Iku mung menit 5. Pasar iki akeh sing adol secara harfiah. Sampeyan ora ngerti apa sing bakal ditemokake ing kana.
  • Ngunjungi Gua Hercules (Grottes d'Hercules). Guwa Hercules, sing mung dumunung ing sisih kulon Tangiers, 14kms ing sisih kulon, minangka papan kaendahan alam sing apik banget lan makna arkeologi sing apik banget. Ketoke, iki minangka tokoh mitos, Hercules, digunakake kanggo ngaso sawise ngrampungake laba 12. Gua uga mèmper karo gambar cermin menyang bawana Afrika. Entuk ana menit 15. Guwa kasebut ana ing jarak kilometer saka pantai pasir sing indah (Plage Achkar), apik kanggo srengenge utawa nglangi. Tuku roti lan woh sadurunge budhal, bungkus piknik, lan gawe dina.

Apa sing kudu dituku

Umume karya tembaga digawe ing kutha liyane nanging kasedhiya ing kene. Barang kulit uga kasedhiya. Tetep adoh saka perangkap wisata lan sampeyan bisa uga regane cukup sarujuk. Ana pasar sing kondhang ing Tangier sing diarani "casa barata" (omah sing murah) - ana nyang-nyangan sing ana ing kene nanging waspada karo forgeries lan barang sing dicolong (iki adol kajawi sayuran, elektronik, sandhangan, sepatu, rempah-rempah, karpet, ironmongery lan liya-liyane sing bisa dipikirake!). Ana pasar liyane yaiku souk ing medina (utamane sayuran, sandhangan lan barang wisata) lan ing Ben Mekada (sayuran). Sing terakhir ora ngrampungake turis lan dikenal minangka salah sawijining "papan atos" Tangier lan bali ing 1980, ana kerusuhan roti ing kene.

Sandal kulit sing warni nganggo driji sikil apik banget kanggo nggawa omah. Yen sampeyan bisa nyang-nyangan, utamane karo sawetara wong Arab, sampeyan bisa nggawe sepatu sing padha luwih murah. Sandhangan pria lan wanita bisa uga kanggo rega sing larang, ing medinah.

Apa sing arep dipangan

Ana macem-macem pilihan masakan sing kasedhiya. Akeh hotel kemewahan nawakake pilihan apik saka Maghribi lan Continental Fare, sanajan rega luwih dhuwur tinimbang sing bakal ditemokake ing papan liya. Ana uga restoran akeh ing pinggir dalan Ave Mohamed VI (pinggir pantai) ing endi sing bisa nyenengake mangan kanthi gelas anggur ing pesisir.

Sore iku langsung menyang plaza ing jejere stasiun bis CTM. Ana sawetara kafe lan restoran sing madep ing plaza. Rega lan layanan apik amarga kompetisi sing kepengin weruh. Mung ngubengi ing medinah bakal nggawa sampeyan ing pirang-pirang restoran Maghribi sing nawakake piring, kualitas, lan rega sing padha (sajian utama sekitar dolar 7), saengga sampeyan bisa milih siji kanthi acak lan bisa uga marem.

Ana uga sawetara restoran segara sing mandheg seger kanggo warga ing port kasebut. Yen sampeyan ujar sawetara Prancis / Arab lan duwe rasa ngulandara disaranake banget. Kabeh lenggahan ruangan lan disiapake mung kanggo wong manca! Ora ana menu utawa rega nanging pancen murah lan asli. Potter udang gedhang, calamari lan iwak sing cukup kanggo Feed tentara cilik.

Food Food

Sampeyan bisa uga kanthi cepet menehi tagine lan panganan dalan minangka pilihan apik kanggo jajan. Campuran yogurt bisa dadi kreatif, kayata alpukat lan almond, utawa campuran buah. Warung cilik ing souk adol sayuran sing mateng kaya tigan, karo beras, lan panganan liyane enak lan jajanan. Ing wayah sore, sampeyan bisa nemokake alun-alun kue chickpea sing ditabeli uyah lan paprika.

Sarapan

Esuke ana "warga lokal" kafe bakal menehi cafe au lait. (Kafe sing bisa uga nglumpukake turis sing tikel kaping pindho). Biasane ana vendor roti ing cafe (dening port utawa madina) sing bakal menehi roti nganggo keju lan madu. Luwih becik tuku roti / sarapan sampeyan ing papan liya lan mangan ing njaba ing cafe. Yen wong lanang ing sandhinge kafe waiter asring nglumpukake.

Apa sing kudu diombe

Ana akeh panggonan ing Tangier kanggo ngombe - wong duwe haunts favorit dhewe. Akeh gumantung marang pemilik saiki sing cenderung menehi ambien tartamtu.

Sampeyan bisa milih kanggo milih kopi - ora ana kafe; ana sing paling apik ing negara kasebut. Sawetara duwe pemandangan sing apik banget, sawetara kopi sing apik, sawetara sing populer, sawetara sing duwe musik, sawetara duwe kuih sing apik, ana sing dadi papan santai sawise blanja sithik, lan sawetara mung ringkes - pilihan sampeyan dhewe.

Jus buah seger didol dening vendor dalan ing wulan panas. Kafe uga ngladeni jus seger lan asring diarani panache - campuran jus buah asring karo susu, apel lan almond - coba - enak.

Njaluk metu

Sampeyan bisa tuku karcis sepur, bus lan kapal ing stasiun lan port, sanajan sampeyan bakal luwih gampang tuku tiket féri saka agen perjalanan tinimbang ngadhepi garansi tiket ing port. Yen sampeyan rencana lunga kanthi ferry, kudu dieling-eling manawa feri kasebut menyang Algeciras asring ora ngetutake jadwal sing wis ditemtokake, lan kaping-bali mangkat bisa diganti sanajan sajrone dina tuku tiket. Salah siji alternatif yaiku njupuk feri cepet menyang Tarifa, amarga iki luwih cepet bisa mlaku lan paling ora salah sawijining perusahaan nyedhiyakake bis gratis menyang port ing Algeciras. Sampeyan uga bisa menehi bandéra taksi utama ing stasiun bis utama lan port feri.

Situs web pariwisata resmi ing Tangier

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Tangier

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]