njelajah Moskow, Rusia

Jelajahi Moskow, Rusia

Jelajahi Moskow sing kalebu ibukutha 870 lawas taun Rusia. Kutha global sing apik banget, Moskow nduweni peran utama ing pambentukan Rusia lan jagad iki. Kanggo akeh, ngarsane kompleks Kremlin ing tengah kutha isih ana simbolisme lan sejarah. Moscow minangka ibukutha tilas Uni Soviet lan tandha-tandha ing urip sadurunge isih katon. Nanging, ana liyane kanggo Rusia lan ibukutha tinimbang pengeling-eling USSR. Perhiasan arsitektur wiwit jaman Kakaisaran Rusia isih ditandur ing saindenging Moskow, dene tandha-tandha saka Tsars modern (utawa paling ora wong sing duwe kabegjan sing padha). Sajrone taun kepungkur kutha iki ngalami renovasi utama lan saiki kutha Eropa modern kanthi gaya Rusia.

Moscow minangka pusat finansial lan politik Rusia lan negara-negara sing biyen kalebu Uni Soviet ..

Kali Moskva mlengkong menyang kutha kanthi paling akeh situs pariwisata ing tebing sisih lor. Dalan banyu utama liyane yaiku Kali Yauza, sing mili ing Moskva ing sisih wétan Kremlin.

Umume geografi Moskow ditetepake 3 'Ring Roads' sing ngubengi kutha kanthi macem-macem jarak saka tengah, kanthi angel ngetutake garis besar tembok sing digunakake kanggo ngubengi Moskow. Kanthi alun-alun Red lan Kremlin sing dadi pusat, dalan cincin jero yaiku Boulevard Ring (Bulvarnoye Koltso), dibangun ing 1820 ing endi tembok 16 abad kaping-biyen. Iki mlaku saka Katedral Juruwilujeng Kristus ing sisih kidul-kulon tengah Moskow, menyang tutuk Yauza ing sisih kidul wetan Moscow.

Jalan ring sabanjure, Ring Ring Taman (Sadovoe Koltso), njupuk jeneng saka kasunyatan manawa para pemilik tanah ing cedhak dalan ing jaman Tsarist wajib njaga kebon kanggo nggawe dalan kasebut apik. Ing jaman Soviet, dalan kasebut saya amba, lan saiki ora ana kebon.

Jalan Cincin Ketiga, rampung ing 2004, ora akeh digunakake kanggo turis nanging minangka jalur kendharaan sing akeh digunakake sing nulungi lalu lintas Moskow. Iku kanthi nderek njelasake garis besar saka Kamer-Kollezhsky val, wates adat lan paspor ing Moskow antarane 1742 lan 1852. Pinggir njaba Moskow umume ditetepake dening Jalan Dering Moskow (kanthi dikenal kanthi singkatan: MKAD-Moskovskaya koltsevaya Automobil Naya Dorota), sawijining dalan motor sing dawane 108km lan ngubengi kabeh kutha.

Moscow nduweni iklim kontinental sing lembab kanthi musim panas pembekuan lan musim panas sing anget, lan udan kanthi rata ing saindenging taun, kanthi ukur 707mm.

Sampeyan bisa teka

  • kanthi pesawat Moscow duwe bandara papat.
  • Kanthi sepur Moskow minangka papan sepur paling gedhe Rusia, kanthi sangang terminal lan sambungan ing kabeh bagean Rusia lan adoh menyang Eropa lan Asia. Amarga status hub, stasiun sepur ing Moscow mesthi rame, lan pickpocketing minangka masalah, nanging patroli polisi akeh lan angkara kasar ora mungkin. Perjalanan sepur minangka mode transportasi utama kanggo mayoritas Rusia.
  • Dening mobil. Sawetara titik mlebu menyang Moskow liwat Ring Ring lan menyang kutha fitur rotasi dalan, nalika tim polisi lalu lintas bisa mandheg kendharaan, utamane yen ora nampilake piring Moskow. Sampeyan bisa uga mandheg lan ditakokake nanging sampeyan bakal diijini terusake yen sampeyan duwe kabeh dokumen sing cocog.
  • Kanthi bus
  • Dening kapal

Mosok akeh wisata. Surat kabar basa Inggris kaya The Moscow Times, Unsur, Warta ing Moscow lan liya-liyane bisa mbantu navigasi menyang wisata lan layanan sing ramah ing Inggris. Pancen gampang lan aman kanggo mlaku lan nyopir ing endi wae ing Moskow.

Apa sing kudu ditindakake ing Moskow, Rusia

Moscow tetep dadi pusat pendhidhikan ing Rusia lan mantan USSR. Ana institusi pendidikan tinggi 222, kalebu universitas negara 60 & akademi 90. Sawetara iki nawakake program spektrum sing jembar, nanging sing paling akeh ditrapake ing lapangan tartamtu. Iki wiwit saka jaman USSR, nalika ing saindenging Soviet, ana sawetara segara spektrum "universitas" sing biasane duwe program pendhidhikan lan riset (matematika lan mekanika, kabeh cabang fisika, kimia, biologi, lan sapiturute) lan pirang-pirang lapangan "lembaga khusus" sing fokus ing ilmu terapan kayata lapangan rekayasa sing beda (biasane ing Moskow lan Saint Petersburg). Moscow nawakake sawetara sekolah / manajemen, ilmu pengetahuan, lan seni paling apik ing donya. Moscow uga tujuane populer kanggo para siswa manca sing sinau basa Rusia.

Ditampa kertu kredit nyebar. ATM akeh banget, nampilake ing Inggris lan nampa jaringan kertu utama kayata Visa / Plus lan MasterCard / Cirrus. Kantor ijol-ijolan mata uang akeh ing kutha iki, nanging kudu ngitung owah-owahan sampeyan lan elinga manawa tarif sing diiklanake ora kalebu komisi sing ditambahake utawa mung ditrapake ijol-ijolan gedhe. Priksa manawa sampeyan bisa nyopot cathetan RUB5,000 lan RUB1,000 ing ngendi sampeyan bisa wiwit pedagang cilik, vendor jalanan lan uga akeh juru tulis metro asring nolak.

Pusat blanja gedhe umume ing cedhak stasiun metro.

Organisasi panedhaan ing Moskwa saka warung panganan cedhak stasiun metro menyang restoran kantin 'Stolovaya' kanthi cepet kanggo rantai panganan cepet gaya Amerika menyang restoran sing larang regane, lan para turis menyang restoran sing dhuwur banget.

Restoran lan kafe sing janji "Masakan Eropa lan Kaukasia" umume ngrampungake turis lan biasane ora apik; golek restoran sing duwe spesialisasi ing siji wilayah tinimbang (Georgia, Rusia, Italia, Prancis, lsp).

Akeh restoran cilik sing menehi panganan khusus kanggo mangan awan kanthi rega sing apik. Kesepakatan kasebut sah saka 12: 00 nganti 15: 00 lan kalebu secangkir utawa sup, yaiku bagean sajian utama ing dina, roti lan minuman sing ora alkohol.

Panganan ètnis asli saka negara-negara ing Kaukasus (Azerbaijan, Georgia,

Armenia) umume ing Moskow. Panganan Jepang, kalebu sushi, gulung, tempura, lan steakhhouse misuwur banget ing Moskow. Masakan Asia liyane kalebu Vietnam, Thai, lan Cina saya tambah akeh.

Moscow duwe sawetara rantai kafe kanthi kopi sing apik. Moskow uga duwe pilihan kanggo saloon teh. Teh infus kualitas dhuwur kayata Newby, akeh kasedhiya ing kafe, ing loro ing paket lan ora ngeculke. Uga paling akeh warung kopi ngladeni panemu kopi ing Moscow sing diarani Raf.

Ndhaptar kanggo nambah banyu sing nggodhok menyang teh sing diunjuk sadurunge yaiku praktik sing sawetara kopi ora ditampi, nanging biasane ditampa.

Kajaba ana sawetara hotel sing dhuwur, kabeh hotel lan hostel nawakake WiFi gratis lan akeh sing duwe terminal komputer. Meh kabeh nampa kertu kredit. Hotel lan hostel biasane nyedhiyakake undhangan lan registrasi visa kanthi biaya tambahan.

Mosok seneng tingkat kriminal. Nanging, Moscow minangka metropolis sing gedhe, saengga pangerten umum kudu digunakake. Ngindhari lorong-lorong sing peteng - kaya ing endi wae.

Elinga yen kabeh obat kasebut dilarang. Sembarang jumlah bahan sing dilarang bisa nyebabake kunjara.

Priksa metu pickpockets ing metro; aja lunga ing dalan-dalan sing sepi ing wayah wengi.

Polisi bisa njaluk supaya ndeleng kertas sampeyan kanggo mriksa apa sampeyan wis pangguna ing bisnis bisnis 7 sawise sampeyan mlebu ing Moskow. Elinga, yen sampeyan tetep ing hotel, sampeyan wis didaftar kanthi otomatis lan bakal dikirimake kertas konfirmasi nalika mriksa, aja kuwatir ing kasus iki. Polisi biasane golek wong neneko saka Asia Tengah lan kajaba sampeyan cocog karo profil iki, sampeyan ora bakal ditakokake.

Ing wulan mangsa, lurung-lurung ing Moskow bisa dadi lunyu. Jupukake sepasang sepatu grippe utawa, malah luwih apik banget (kanggo nyegah tungkak bengkong) lan jas hujan anti banyu. Take care minangka ice patch asring hard kanggo titik, sanajan katon wis ngresiki utawa ilang. Nganggo sepatu sing ora grumbulan bisa nyebabake kacilakan.

Downtown Moskow banget padhang, lan pirang-pirang dalan gedhe duwe dalan pejalan kaki sing ngisor. Wong-wong mau uga cethot - dadi sampeyan ora kuwatir yen arep mudhun ing njero. Nanging mesthine, kaya ing endi wae, nggunakake akal sehat, lan njaga mripat sing apik. Gunakake lintasan pejalan kaki kanggo nyabrang dalan, amarga lalu lintas bisa asring gila kaping pirang-pirang.

Ngati-ati saka penipuan Taxi. Iki cukup umum, utamane cedhak bandara, stasiun sepur, papan wisata, bar lan klub. Aja mlebu mobil kajaba sampeyan ora setuju rega sadurunge. Ojo nganti meter meter, iki bisa nuntun sampeyan dadi scam sing luwih gedhe

Kutha cedhak Moskow

Situs web pariwisata resmi Moskow

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Moskow

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]