Jelajahi Nairobi, Kenya

Jelajahi Nairobi, Kenya

Jelajahi Nairobi, ibukutha Kenya lan kutha paling gedhe ing negara kasebut. Nairobi duwe pedunung telung yuta ditambahake. Dumunung ing Kali Nairobi, kutha ora mung kutha sing paling gedhe lan paling cepet ing Kenya, nanging salah siji sing paling gedhe ing Afrika.

Duwe sistem sepur ing sistem kasebut mbantu tuwuh drastis, dadi kutha paling gedhe nomer loro ing Kenya sing ana ing mburi Mombasa.

Kutha Nairobi uga tuwuh amarga bisnis administrasi lan pariwisata (biasane mburu game gedhe). Inggris, sing dadi salah sawijining penjajah Kenya, nyiyapake toko ing Nairobi, sing ndadekke nggawe hotel gedhe utamane kanggo para pemburu Inggris. Uga, Nairobi nduwe komunitas India Wétan saka katurunan saka buruh sepur kolonial asli lan pedagang.

Bandara utama Nairobi yaiku Bandara Internasional Jomo Kenyatta, sisih kidul-wétan pusat kutha.

Nyewa mobil saka bandara bisa, lan cukup ora peduli karo rega sing cocog karo negara-negara Afrika liyane

Akeh rantai sewa mobil sing biasa duwe waralaba ing kutha lan sawetara pilihan sewa bisa kasedhiya. Sampeyan bisa nyewa mobil kanthi pembalap (didhukung chauffeur) utawa kanthi mandhiri. Umume perusahaan sing nyewa mobil nawakake mobil saloon, 4x4, Vans, Bus lan Vans lan Jeep. Perusahaan sewa mobil lokal kasedhiya asring kanthi dhasar awis. Operator iki luwih murah lan luwih fleksibel tinimbang merek internasional, nanging sampeyan duwe risiko kerumitan sing luwih gedhe nalika kecelakaan, nyolong utawa rusak.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Nairobi, Kenya.

Nairobi dikenal dadi ibukutha safari Afrika; nanging kutha kasebut isih bisa tetep ngupayakake modernisasi. Ora kaya kutha liyane, Nairobi diubengi dening 113 km² (70 mi²) dhataran, tebing lan hutan sing kalebu Taman Nasional Nairobi. Kutha iki ngisi prekara sing kudu ditindakake nalika awan lan wengi. Wisatawan bisa milih saka pirang-pirang safaris (satwa liar, budaya, olahraga, petualangan, apik banget lan spesialis), wisata ekopelisisme, restoran, budaya, blanja lan hiburan. Nalika ing Nairobi, turis uga bisa melu akeh olahraga saka golf, rugby, atletik, polo, balap jaran, jangkrik lan bal-balan.

  • Taman Nasional Nairobi, mung ing njaba Nairobi. Iki minangka omah gedhe saka Zebra, Wildebeest, Buffalo, Giraffe, Lion, Cheetah, Hippo, Badhak lan uga manuk (saka spesies 400). Ing kene sampeyan uga bisa mlaku ing Nairobi Safari Walk, pusat pendhidhikan supaya masarakat ngerti babagan kewan liar lan konservasi habitat. Uga ing taman kasebut yaiku panti asuhan kewan Nairobi.
  • Anak yatim Gajah Sheldrick, cedhak Taman Nasional Nairobi. Panti Asuhan Iki njupuk ing gajah lan badhak gajah kabeh Kenya sing ditabuh karo poaching. Nuduhake mung sapisan saben dina saka 11am-12pm (diakoni 500Ksh) lan menehi sampeyan kesempatan sing apik kanggo sesambungan langsung karo gajah bayi.
  • Pusat Giraffe, ing Lang'ata ing njaba njaba Nairobi. Pusat kasebut nyuda Giraffe Rothschild kaancam lan duwe program konservasi / pendhidhikan kanggo bocah-bocah Kenya. Uga duwe akèh warthog. Ing kene sampeyan bisa menehi panganan jerapah kanthi tangan lan malah bisa ngambung (basa-ibu bisa nganti 20 ″ dawa lan antiseptik).
  • Kampung Mamba. Biasane mandheg 3rd kanggo umume turis sawise Elephant Orphanage and Giraffe Center, taman sing nyenengake iki dadi omah kanggo unta lan buaya. Kaget cukup menarik amarga sampeyan entuk kasempatan kanggo sesambungan langsung karo buaya lan malah nyekel bayi, kanthi karyawan sing pinter ngerti minangka pandhuan.
  • Lake Naivasha. Babagan 1.5hrs ing sanjabane Nairobi, wilayah iki minangka papan sing adoh saka kekacauan kutha sing akeh penjajah 3rd lan 4 sing isih urip. Pulo Crescent minangka papan sing paling apik kanggo dikunjungi, sanajan sampeyan wis nindakake safari. Unik amarga menehi kesempatan kanggo mlaku-mlaku kanthi alasan sacedhake jerapah, zebra, wildebeest, impalas, lsp.
  • Taman Nasional Ol Donyo Sabuk, 65 km saka Nairobi, pusat ing gunung 2,146-m. Iki minangka alas gunung lan tanah kosong, kanthi akeh kebo Buffalo. Uga dadi papan perlindungan kanggo kethek Colobus, bushbuck, duiker, macan tutul, lan macem-macem spesies manuk.
  • Pusat Konferensi Internasional Kenyatta (KICC), (Distrik Tengah). Papan sing paling apik kanggo ndeleng tampilan metropolis sing ana ing sisih kulon, yaiku Nairobi. Sampeyan bisa munggah menyang ndhuwur berbentuk saucer ing menara tontonan pusat konferensi lan gumantung saka smog lan kabut, sampeyan bisa ndeleng nganti adoh ing papan lan taman nasional
  • Situs Peringatan AS, (Distrik Pusat). Ing 1998, ana jeblugan watu ing kutha Nairobi. Truk nuli meledak ing cedhak gedhung Kedutaan Besar AS, suda nganti ngrusak lan mateni wong 212 sawetara staf, sing paling pendapat. Ing dina sing padha, Agustus 7, kedutaan AS ing Dar Es Salaam, Tanzania, uga kena serangan teroris sing padha. Wong 21 wis didakwa karo tindak kriminal, kalebu Osama Bin Laden. Tilas situs kedutaan Besar dina iki ngemot pengeling-eling sing bisa dibukak.
  • Kali Tana, minangka jam siji saka kutha. Kayu banyu putih ing saindhenging katarak, sing ndadékaké kejatuhan 14 bisa ditindakake ing kene. Perjalanan rafting uga kalebu nedha awan BBQ lengkap.
  • Museum Nasional Nairobi. 8: 30AM-5: 30PM. Ing endi pengunjung bisa sinau babagan Kenya, sejarah lan budaya. Museum kasebut ngrayakake taun 100 ing 2010. Senyawa ula urip jejer nanging ora santai. Pameran kalebu pirang-pirang satwa taxidermic, sejarah modern Kenya, Mata uang Afrika Timur, lan artefak saka tengen Kenya. Pameran fosil hominid yaiku kelas dunia lan nduwe koleksi fosil nenek moyang paling gedhe ing donya, kalebu tengkorak umur 18 yuta yuta saka proconsul lan tengkorak Paranthropus aethiopicus, Homo erectus, Homo habilis wiwit saka 1.75 yuta nganti 2.5 yuta taun kepungkur.
  • Museum Railway Nasional, para pengunjung bisa sinau luwih lengkap babagan riwayat ing rute Kenya lan sepur Kenya / Uganda. Uga omah, sawetara mesin lan stok gulung saka jaman penjajahan negara.
  • Galeri Nairobi. Iki minangka omah museum mung pameran khusus, saéngga kriya sing ditampilake mesthi ganti.
  • Karen Blixen Museum adhedhasar buku Karen Blixen "Saka Afrika". Bojone saiki dadi omah museum iki. Wis tekan pinggiran Nairobi lan taksi utawa bis bisa njaluk sampeyan menyang museum.
  • Bomas saka Kenya, nggambarake budaya Kenya. Pengunjung bisa ndeleng pameran omah tradisional Kenya, artifak, tarian, musik, lan lagu.
  • Uhuru Gardens, dibangun kanggo ngeling-eling perjuangan kamardikan, sing diwenehake Kenya ing 1963. Tugu iki minangka kolom triumphal sing dhuwur 24-m ndhukung sepasang tangan sing dikepongake lan manuk dara tentrem, dhuwur saka patung pejuang kebebasan sing ngangkat. Tugu iki diubengi dening mancur banyu lan kebon subur.
  • Tanah Kulon ing wayah wengi, Dolan maring distrik Westlands sing rame, sing wis dadi pusat hiburan malam anyar Nairobi. Akeh restoran lan bar sing ana ing Woodvale Grove lan Mpaka Road sing sibuk. Kunjungan menyang klub 'Treehouse' pancen apik kanggo wong-wong sing ora gelem nyingkirake adoh saka zona sing kepenak, kanthi papan wong akeh expat tinimbang klub-klub lokal sing kliwat. Lalu lintas bisa dadi gedhe, uga ing wayah awan. Keamanan umume ketat lan tumindak dibuwang saka klub sing wis dibungkus ing dalan.
  • Mesjid Jamia ora ana ing antarane bangunan liyane ana tampilan sing apik banget kanggo ndeleng struktur sing apik saka pirang-pirang sudut sing beda-beda. Gampang struktur agama sing paling apik banget ing ibukutha, akses menyang njero ruangan ora mbukak kanggo wong non-muslim.

Apa sing kudu ditindakake ing Nairobi, Kenya.

  • Safari ing Taman Nairobi tengah.
  • Coba akeh restoran sing apik banget ing Nairobi.
  • Bukak nari lan dadi bagian saka wengi hiburan Nairobi
  • Menyang olahraga es ing Panari
  • Ngunjungi Pasar Village lan Sherlocks karo kanca-kanca
  • Menyang pasar Maasai lan tuku kulo dhewe lan kanca-kanca. Siapke goyang lan minangka pandhuan, mbayar babagan setengah kanggo rong pertiga rega takon.
  • Nindakake prekara sing beda: ngunjungi Kibera, slum of Nairobi.
  • Pusat Kesenian Go-Down. Tilas gudang seni dadi pusat seni - iki uga kedadeyan ing Nairobi lan papan iki ngidini sampeyan ndeleng sepira seniman Kenyan kontemporer, kalebu pameran, pagelaran lan diskusi.
  • Toko Kazuri Beads - Diwiwiti ing 1977 bengkel manik sing ana gandhengane karo Museum Karen Blixen. Diwiwiti dening wong wadon Inggris kanggo nyedhiyakake penghasilan sustainable kanggo wanita Kenyan sing miskin. Nduwe perhiasan sing apik digawe saka lempung sing digawa saka dhaerah sekitar Mt. Kenya.
  • Dolan maring Pusat Anak-anak Oloo (OCC) ing Kibera: Mbantu tangan ing sekolah sukarelawan sing digunakake, njupuk demo ing Kibera, lan duwe secangkir teh karo Pendhiri OCC. Pendiri sekolah kasebut manggon ing Kibera lan nyambut gawe supaya bocah butuh pendidikan lan panganan.

Apa sing kudu dituku

Ana sawetara mesin perbankan sing ana ing wilayah blanja utama Nairobi uga wilayah bandara.

Akeh toko khusus sing nampa kertu kredit internasional; Nanging biasane padha menehi pitunjuk ing ngarep sing bakal ngisi biaya bank sampeyan, biasane 5% saka sing tuku. Ing pasar supermarket Carrefour lan shoprite bakal nampa kertu kredit tanpa bathi.

Enem pasar utama ing Nairobi yaiku Choppies, Tusky's, Shoprite, Naivas, Carrefour lan Game Wallmart. Kanggo barang ngluwihi beya pasar, coba Pusat Yaya ing Argwings Kodhek ing wilayah Kilimani, The Junction ing Ngong Road, utawa Pusat Sarit lan Westgate sing loro ana ing pinggiran wilayah Westlands. ana uga Taman kutha mall sing uga duwe shoprite.

Pusat Sarit bakal dingerteni karo wong lelungan Kulon minangka pusat blanja, kanthi pasar Carrefour ing njero. Sandhangan, pengiriman, lan Internet kabeh kasedhiya ing kene. Kajaba iku, ana téater wayang cilik. Pusat liyane ing Nairobi kalebu Yaya Center cedhak Hurlingham lan The Mall ing Westlands.

Kanggo curios lokal lan cenderung, sing paling gampang diakses lan mesra pariwisata yaiku Pasar Maasai, sing dianakake ing dina Jumuah ing Pasar Village, pusat beli-belah konsep terbuka sing cedhak karo Komplek Bangsa-Bangsa Amerika lan Amérika Serikat. Pengiriman perlu.

Kanggo rega sing luwih apik, bukak pasar Selasa ing kutha, mung mudhun saka hotel Norfolk. Pasar iki kurang aman, nanging luwih gedhe lan nawakake macem-macem jinis lan kesempatan kanggo nyang-nyangan.

Pangan lan omben-omben

Ati-ati karo panganan sing sampeyan mangan ing njaba pendhapat sing luwih akeh. Sadurunge dipangan, priksa manawa panganan kasebut seger lan rumit kanthi masak lan diawiti kanthi panas. Uga supaya panganan laut, ora ana restoran lan hotel sing apik, lan priksa manawa woh-wohan lan sayuran sampeyan wis disterilisasi ing banyu resik. Woh-wohan sing paling aman kanggo mangan yaiku gedhang lan papayas. Aja ngombe banyu tunyuk utawa sikat nganggo untune. Mung nggunakake minuman utawa botol kaleng (utamane merek populer). Kajaba iku, aja nggunakake es amarga bisa uga kena kontaminasi, lan elinga alkohol ora nyiram. Aturan jempol yaiku, sing luwih dhuwur yaiku panyiapan, luwih akeh safety panganan lan minuman ing njero.

Panas & Sun

Priksa manawa ngombe cairan akeh (ora kopi, alkohol utawa teh sing kuwat) kanggo ngindhari kekeringan. Suhu rata-rata sekitar 25 C sajrone taun. Coba ngindhari akeh kekuwatan fisik lan coba tetep siyaga lan tetep kelangan sabisa. Nambah jumlah intine uyah ing panganan lan banyu sampeyan. Uga, aplikasi akeh sunscreen faktor dhuwur, supaya srengenge langsung, lan coba nganggo topi lan sandhangan lindung.

kontak

Ana akeh kafe internet ing sekitar Nairobi, nanging kecepatan sambungan lan komputer ora cepet banget, nanging isih bakal ngatur mbukak email sampeyan. Umume kafe sing apik ditemokake ing Norwich Union sing cacahe cukup ing sisih Hilton Hotel ing sebelah Nandos, dene sing larang ditemokake ing mall ing Westlands. Sanajan luwih becik turis nggunakake turis ing Westlands amarga biasane kurang ramai lan luwih eksklusif nanging ora mesthi luwih cepet utawa luwih apik babagan peralatan.

Internet nirkabel gratis kasedhiya ing restoran Java House lan kopi kopi Doorman ing kutha lan mal. Sawetara bar kaya Havana ing Westlands uga nawakake gratis wifi. Cafe internet ing Sarit Center uga duwe internet nirkabel kanthi kacepetan lan rega cukup.

Telpon Ponsel umume ing Kenya kanthi jangkoan cukup apik saka kabeh panyedhiya (Safaricom, Orange lan Airtel) sing umume ing wilayah paling akeh ing negara kasebut. Safaricom nduweni jangkoan nasional paling apik utamane yen sampeyan nggunakake data 3G. Sistem telpon yaiku GSM 900 lan 3G 2100 (standar Asia lan Eropa).

Cope

Udud nglanggar undang-undang ing dalan-dalan ing tengah kutha. Nanging, aturan umum yaiku ora ngrokok ing pinggir dalan utawa dalan sing ana ing dalan karo para pejalan kaki lan / utawa kendharaan. Coba dipratelakake lan ngrampungake pitunjuk saka para perokok liyane - yen ora ana ngrokok utawa punjer rokok ing lemah, mesthine lokasi sing ora ngrokok.

Njaluk metu

Danau Naivasha paling ora kunjungan sedina lan cukup kanggo njaga sampeyan sajrone rong utawa telung dina. Klub negara Lakeshore minangka papan sing apik kanggo nedha awan. Sampeyan bisa numpak prau ing tlaga kanggo ndeleng hippos, mlaku-mlaku ing antarane zebra lan jerapah ing Pulo Crescent, nunggang jaran kanthi tliti ing antarane zebra, jerapah lan wildebeest ing Sanctuary Farm, lan numpak sepeda ing satwa liar lan pemandangan dramatis ing Gerbang Neraka Taman Nasional.

Luwih akeh, Taman Nasional Nakuru kanthi becik njanjeni panginepan 1-wengi kanggo sore-sore lan drive game awal.

Situs web pariwisata resmi Nairobi

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Nairobi

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]