njelajah Nassau, Bahamas

Jelajahi Nassau, Bahamas

Jelajahi ibukutha Nassau Bahamas, lan minangka anggota saka Persemakmuran Inggris. Kutha iki minangka kutha paling gedhe ing Bahamas lan sprawl mandhiri sing cendhek ndominasi setengah wétan Pulau New Providence.

Diadegake ing 1650 dening Inggris minangka Charles Town, kutha iki diganti jenenge ing 1695 sawise Fort Nassau. Amarga lokasi strategis ing Bahamas cedhak rute perdagangan lan akeh pulau-pulau, Nassau enggal dadi papan pirate populer, lan pamrentah Inggris enggal ditantang dening "Pribadi Swasta" ing sangisoring pimpinan Edward Ajar sing terkenal, luwih apik dikenal minangka Blackbeard. Nanging, Inggris sing nguwatirake enggal nggegirisi, lan dening 1720 bajak laut wis tiwas utawa diusir.

Dina iki, kanthi jumlah 260,000, Nassau ngemot meh 80% saka populasi ing Bahamas. Nanging, isih kurang lan mundur, kanthi bangunan pemerintah pink sing pastel apik banget lan kapal pelayaran raksasa sing gedhe banget saben dina.

Orientasi ing Nassau tengah cukup gampang. Bay Street, sing meh podo karo pesisir, yaiku blanja utama, diisi karo butik perhiasan lan toko souvenir sing aneh. Bukit sing munggah ing mburi Bay St ngemot umume bangunan pemerintah Bahamas lan markas perusahaan, dene distrik Over-the-Hill kediaman diwiwiti.

Iklim kasebut diterangake minangka subtropis. Wilayah kasebut biasane ngalami cuaca sing anget lan lembab ing saindhenging taun, kanthi bengi sing adhem sajrone adhem ing wayah awan, lan swarane adhem kadhang-kadhang karo wilayah iki. Salju dilaporake sepisan.

Bandara Internasional Lynden Pindling Nassau minangka bandara paling gedhe ing Bahamas. Syarikat penerbangan utama AS duwe penerbangan menyang Nassau. Layanan winates saka Toronto lan London uga ana.

Minibus (dikenal minangka jitney) minangka sistem bis kota Nassau lan pulau New Providence. Jitneys ditemokake ing lan cedhak Bay Street. Sawijining bis biasane bakal ngenteni nganti rampung sadurunge budhal. Ngerti macem-macem rute bisa dadi kompleks. Akeh sing duwe tujuan dicet ing bis, nanging ora ana standar sing dikelola dening pirang-pirang perusahaan lan individu. Takon babagan tujuane. Elinga yen ora ana jitney sing pindhah menyang Paradise Island (Atlantis Resort).

Pembayaran ditampa dening driver nalika ngembarke. Ora ana pangowahan, lan ora ana kredit transfer kanggo ngganti busses.

Jitney temtunipun cara sing murah banget kanggo nyenengake budaya lokal. Dadi ngerti manawa jitney mungkasi operasi ing antarane 6 lan 7 PM. Siji-sijine cara bali menyang kutha sawise 7 PM yaiku nganggo taksi sing bisa larang regane.

Taksi, asring minivans lan mesthi dingerteni karo piring lisensi kuning lan layang ireng Gothic "Taksi", ngoyak dalan-dalan ing Nassau. Dheweke wis dilengkapi meter nanging biasane bakal nolak nggunakake, saengga sarujuk karo beya luwih dhisik.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Nassau, Bahamas.

  • House Parliament. Mlaku-mlaku ing Old Town, campuran sing menarik kanggo bangunan sing ditinggalake lan cerah Caribbean struktur. Ora butuh wektu sing adoh kanggo lunga saka wilayah turis sing wis akeh banget ing tengah. Mlaku sepuluh menit munggah menyang Gedhung Parlemen pink, sing nduwe patung Ratu Victoria sing ngarep.
  • Taman Ardastra, Zoo & Pusat Konservasi. 9AM-5PM. Dolan maring kebon zoo Bahamas. Deleng nuduhake flamingo sing dituduhake. Ayo parakeets darlige ing sampeyan kaya dipakani.
  • Galeri Seni Nasional ing Bahamas, Streets West & West Hill. Tu-Sa 10AM-4PM. Iki nuduhake seni Bahamian wiwit jaman pra-kolonial nganti saiki. Kualitas seni rada ora bisa ngomong paling ora, nanging bangunan sing direnovasi - sapisan dadi papan dununge Kepala Pengadilan - yaiku tampilan dhewe.
  • Museum Pirate. M-Sa 9AM-6PM, Su 9AM-noon. Recreations saka kutha pirate, kapal lanate lan perang bajak, karo sawetara artefak nyata dicampur. Cheesy, nanging nyenengake. Coba nyekel tur sing dipandu.
  • Benteng Fincastle. Bèntèng cilik sing dibangun ing 1793 sing ndelok kutha Nassau saka bukit cilik kidul kutha. Sawetara meriam sing ditampilake. Wisata ditindakake Senin nganti Minggu, 8am nganti 3pm.
  • Pasar Straw, Bay St asale dadi pasar lokal, saiki wis dikhususake kanggo wisata bric-a-brac. Yen sampeyan lagi ana ing pasar kanggo oleh-oleh kanggo mangan, iki bakal dadi papan sing bakal teka. Aja wedi karo rega awal, amarga iki mung siji-sijine sing bisa ngganggu. Mata uang AS ditampa sacara universal.
  • Potters 'Cay, ing ngisor Bridge Island. Paling dikenal kanggo pasar iwak, lan ana akeh warung sing nyiyapake salad koncone seger, tukang masak, lan panganan laut laut Bahamian liyane, nanging ana akeh regane tropis eksotik liyane uga kasedhiya.
  • Mal ing Marathon, Dumunung ing Marathon Road lan Robinson Road lan pusaté ana ing pulau kasebut udakara telung mil kidulé Pulo Paradise lan Downtown Nassau. Mall ing Marathon nawakake akeh kesempatan blanja lan dhaharan. Mal kasebut uga duwe kursi rodha, sertifikat hadiah sing bisa ditebus ing toko mall, lan substitusi polisi ing properti.
  • Toko Pengadilan Crystal, Dumunung ing Resor Atlantis ing Pulo Paradise. Yen sampeyan nggoleki sandhangan lan hadiah sing paling dhuwur, mall iki ngemot toko sing ora ana ing pulau Nassau. Toko kasebut wis kenal karo wong-wong sing ana ing daratan kalebu Amici, Michael Kors, Gucci, Tory Burch, David Yurman, Versace, lan liya-liyane. Ana uga papan sing bisa dipangan ing saindenging hotel.

Metu saka hotel lan nyoba beya Bahamaian nyata. Sampeyan bisa entuk iwak, sisih lan panganan cuci mulut ing salah sawijining tembok ing downtown Nassau. Ing sisih munggah, ora ana kekurangan panganan laut. Sbarros, McDonalds lan restoran Cina dicampur kanggo nyukupi mangan dinane anggaran utawa wong sing wis cukup turah.

Nassau dudu musim semi musim semi ing musim semi. Pemandangan klub wengi lan rowdy.

Sampeyan uga bisa milih pass hiburan sing kalebu kabeh, sing kalebu jadwal. Nyana ngetutake jadwal iki kanthi paling sithik 5,000. (Sampeyan bisa uga apike kanggo milih jadwal iki sanajan sampeyan ora ngrancang kanggo melu. Sampeyan bakal menehi apike papan sing bisa digunakake ing bengi-bengi tartamtu.)

Ombenan ing klub bisa uga larang, gumantung karo klub lan panggonane. Umume warga "ngombe" sadurunge metu, kanggo ngatasi biaya kasebut. Koktail karo rum ing klub, bakal kuwat.

Akeh hotel Nassau sing ana ing njaba inti kutha ing Paradise Island utawa Pantai Kabel.

Paradise Island Dumunung mung jembatan saka Nassau, minangka papan kanggo hotel lan resort Atlantis sing mewah.

Situs web pariwisata resmi Nassau

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Nassau

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]