jelajahi Nikko, Jepang

Jelajahi Nikko, Jepang

Jelajahi Nikko "kutha" paling gedhe nomer telu miturut wilayah ing Japan. Kanthi mung pedunung sekitar 90,000, umume ing taman nasional. Ing sisih lor Tokyo, ing Prefektur Tochigi

Kuil pertama ing Nikko didegaké luwih saka 1,200 taun kepungkur ing pinggir kali Daiya. Nanging, ing 1616, Shogun Tokugawa Ieyasu sing nate ngerteni manawa pangarepane pungkasane kanggo para penggantine 'Mbangun kuil cilik ing Nikko lan nyipta aku dadi Gusti. Aku bakal dadi penjaga keamanan ing Jepang. "Akibaté, Nikko dadi omah ing mausoleums Tokugawa Shoguns, sing ana ing Daftar Warisan Donya UNESCO. Ora kaya umume kuil lan kuil Jepang, bangunan ing kene akeh banget hiasan lan hiasan, kanthi ukiran warna-warni lan godhong emas akeh, lan nuduhake pengaruh Cina sing abot. Sawetara rasa kamulyan dipulihake dening alas sing apik liwat wit cedar 13,000, nutupi kabeh wilayah kasebut.

Nanging, kanggo keagungan shogun bisa nggrundel, dheweke saiki wis dipetungake ing mripate akeh pengunjung kanthi trio ukiran kayu cilik ing tembok sing stabil: telung monyet sing wicaksana misuwur.

Pepatah Jepang sing misuwur ngumumake Nikko wo minakereba "kekkō" nganti pungkasan. Umume literatur turis nerjemake iki minangka "Aja ngomong 'apik banget' nganti sampeyan ndeleng Nikko", nanging ana dimensi liyane kanggo pun Jepang iki: bisa uga ateges "Sampeyan ora kudu ngomong cukup" sadurunge ndeleng Nikko ", wiwit "kekkō" digunakake ing basa Jepang minangka cara sing sopan saka penawaran.

Ana Kantor Enquiry Viewing in Tobu-Nikko stasiun sing bisa uga menehi pitulung. Loro stasiun kasebut udakara rong kilometer ing sisih kulon wilayah kuil.

Kanggo tekan kuburan, sampeyan bisa nggunakake Bus Tobu, utawa sampeyan bisa nyedhaki cedhak lan pribadi karo tetanggan lan nggunakake rong sikil sampeyan dhewe, nderek pratandha pejalan kaki ing dalan gedhe. Sepur ing bis mandeg 81-85 ing jalur bis Tobu 2C bakal nggawa sampeyan menyang wilayah suci lan kuil. Setengah ing antarane stasiun lan tempat suci, sampeyan bisa mandheg ing Pusat Informasi Wisata (wilayah 591 Gokomachi;) kanggo njaluk peta, takon (sawetara basa Inggris diucapake), nggunakake Internet, lan ngilangake rasa ngelak kanthi banyu saka banyu cilik sing digambar curug. Uga yen udan, dheweke seneng banget kanggo menehi payung lan sampeyan bisa ngeculake dalan kasebut bali. Ngidini udakara setengah jam utawa luwih mlaku saka stasiun sepur menyang lawang kuil.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Nikko, Jepang

Kajaba saka pesona sing apik ing toko-toko lan toko souvenir sing adol tali telpon Hello Kitty nganggo busana lokal, ana uga sawetara toko secondhand menarik ing Hippari Dako sing adol kimono, barang antik lan knack knack. Akeh toko uga adol yuba, 'kulit' sing bentuk ndhuwur nalika nggawe tahu, ing bungkus sing bisa dijupuk omah supaya bisa dinikmati.

Kudu nyoba Yuba, 'kulit' sing dadi ndhuwur nalika nggawe tahu, katon kaya ing endi wae ing Nikko. Sanajan sampeyan dudu penggemar tahu, bisa uga asale, utamane soba

(Mie sing ora ana glepung. Yuba uga salah sawijining panganan sing paling khas omiyage saka Nikko.

Klinik Nikko wis ana ing pinggiran kutha. Munggah dalan utama nyedhaki kali. Nyabrang kali cedhak jembatan abang banjur njupuk sisih tengen lan terus maju. Bakal ana babagan 700m utawa ing sisih kiwa. Nikko Beer sing dadi lager gaya pilsner sing disenengi, disajikan ing gelas utawa gagang gedhe. Apik banget, asri lan sumilir lan mesthi paling apik ing tutul. Kadhangkala dheweke duwe sawetara masakan musiman, kayata gelap, ambar, lan alangan khusus.

Ana toko alkohol cilik ing sisih saka stasiun lan duwe pilihan bir bir ing donya.

Situs web pariwisata resmi Nikko

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Nikko

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]