njelajah Nottingham, Inggris

Jelajahi Nottingham, Inggris

Jelajahi Nottingham kutha 206 km sisih lor London, 72 km sisih lor-wetan ing Birmingham lan 90 km sisih kidul-wetan Manchester, ing Timur Tengah. Nottingham duwe hubungan karo legenda Robin Hood lan nggawe renda, sepedha (sepeda Raleigh), lan industri rokok. Iki diwenehake piagam kutha ing 1897 minangka bagean saka perayaan Jubilee Ratu Victoria. Nottingham minangka tujuan wisata; ing 2011, pengunjung ngenteni luwih saka £ 1.5 milyar - jumlah telulas paling dhuwur ing wilayah statistik 111 Inggris.

Tlatah iki minangka wilayah kutha paling gedhe ing Timur Tengah lan kaloro paling gedhe ing The Midlands. Pedunung ing wilayah metropolitan Nottingham / Derby dikira 1,610,000. Ekonomi metropolitan minangka nomer pitu paling gedhe ing Inggris. Kutha iki minangka wong sing pertama ing Timur Tengah karo rangking kutha cekap kanthi jaringan Globalisasi lan World Cities Research Network.

Nottingham nduwe sistem transportasi umum sing menang, kalebu jaringan bis umum sing paling gedhe ing Inggris lan uga disedhiyakake dening stasiun sepur Nottingham lan sistem trem trem modern Nottingham Express Transit.

Iki uga dadi pusat olah raga utama, lan ing wulan Oktober 2015, dijenengi 'Home of English Sport'. Pusat Ice Ice Nasional, Pusat Watersports Nasional Holme Pierrepont, lan Jambatan Trent lemah jangkrik internasional kabeh adhedhasar utawa ing saindenging kutha, sing uga dadi papan kanggo tim bal-balan liga profesional. Kutha iki uga duwe rugby, hoki ais lan tim jangkrik, lan AEGON Nottingham Open, turnamen tenis internasional ing tur ATP lan WTA.

Ing 11 Desember 2015, Nottingham dijenengi "Kutha Sastra" dening UNESCO, gabung karo Dublin, Edinburgh, Melbourne lan Prague minangka salah sawijine mung segelintir ing jagad iki. Judhul kasebut nggambarake warisan sastra Nottingham, karo Lord Byron, DH Lawrence lan Alan Sillitoe duwe sesambungan karo kutha kasebut, uga komunitas sastra kontemporer, industri penerbitan lan pemandangan puisi.

Ing 2010, kutha kasebut dijenengi minangka salah sawijining "Kutha 10 Paling Kunjungan ing 2010" dening DK Travel. Ing 2013 kira-kira kutha kasebut nampa pengunjung luar negeri 247,000.

Ana Robin Hood Pageant ing Nottingham ing wulan Oktober. Kutha iki dadi papan dununge ing Nottingham Robin Hood Society, didegaké ing 1972 dening Jim Lees lan Steve lan Ewa Theresa West.

Ing Februari 2008, roda Ferris dipasang ing Dataran Pasar Lawas lan dadi kawigaten ing "Light Night" Nottingham City Council.

Situs web pariwisata resmi Nottingham

Watch video babagan Nottingham

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]