njelajah Osaka, Jepang

Jelajahi Osaka, Jepang

Jelajahi Osaka kutha paling gedhe nomer telu ing Japan, kanthi pendhudhuk luwih saka 2.5 yuta wong ing wilayah metropolitan sing luwih gedhe. Kutha iki minangka metropolis tengah ing wilayah Kansai lan trio Osaka-Kobe-Kyoto paling gedhe.

If Tokyo iku ibukutha Jepang, sing bisa uga diarani Osaka minangka ibukutha anti-ibukutha. Apa wae sing sampeyan sebut, mula, ana akeh kesempatan kanggo sampeyan nemokake karakter sing nyata.

Ditutup kanthi sentuhan kutha komersial-pusat, sampeyan uga bisa miwiti kanggo milih intonasi dialek Osaka sing rame, krungu saka wong-wong nalika sampeyan nunggang eskalator ngadeg ing sisih tengen, tinimbang kiwa ing Tokyo; banjur nemokake kontras saka panganan populer ing sisih wétan Jepang, amarga sampeyan nggoleki papan kanggo mangan awan. Sing luwih jero, lan ing pungkasan sampeyan tetep, ora mokal yen sampeyan bisa nggawe dhaptar alesan asli sampeyan dhewe sing kalebu riwayat, budaya, olahraga, lan bisnis.

Osaka tanggal maneh nalika jaman Asuka lan Nara. Ing ngisor iki jeneng Naniwa, cepet ibukutha Jepang 645-655, 661-667 lan pungkasane 744-745 AD. Sanajan ibukutha dipindhah ing panggon liya, Osaka terus dadi peran penting minangka hub transportasi darat, segara lan kali. Nalika jaman Tokugawa, nalika Tokyo dadi jabatan kakuwatan militer lan Kyoto minangka omah pangadilan Kaisar lan para punggawa, Osaka dadi "Dapur Bangsa" (tenka-no-daidokoro), titik koleksi lan distribusi kanggo beras, ukuran kasugihan sing paling penting. Mula, iki uga dadi kutha sing para pedagang digawe lan kelangan bathi lan ora nggatekake peringatan bola-bali saka shogunate supaya bisa ngonsumsi konsumsi.

Sajrone jaman Meiji, wirausaha ora wedi Osaka dadi pimpinan industri, dadi padha karo Manchester ing Inggris A, saya ngeburake ing Perang Donya 2, isih ana bukti saka jaman sing mulia iki - malah kastil kasebut minangka rekonstruksi ferrokonon - nanging nganti saiki, nalika ora nyenengake lan gruff ing permukaan, Osaka tetep dadi papan sing paling apik kanggo mangan, ngombe lan pesta Jepang. , lan sajrone legenda (yen ora ana laku) Osakans isih padha salam-salam mongkarimakka?, "Apa sampeyan nggawe dhuwit?".

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Osaka, Jepang.

Blanja

  • Distrik belanja paling misuwur ing Osaka yaiku Shinsaibashi, sing nawakake campuran gedung departemen sing gedhe, toko desainer Western paling dhuwur, lan butik-butik independen wiwit murah banget nganti larang banget. Ing Shinsaibashi, wilayah "American Village" Amerika-populer utamane ing kalangan wong enom lan asring diarani sumber paling umum ing mode pemuda ing Jepang. Cedhak Amerika-mura, Horie minangka blanja ing toko-toko merek Jepang utamane. Toko-toko ing Umeda iki populer ing kalangan warga lokal sing trendi, utamane ing bangunan Hep Lima lan Hep Navio sing cedhak karo Stasiun Hankyu Umeda, sanajan toko-toko kasebut cenderung larang banget kanggo ngrebut minat para turis. Ing tlatah iki, bangunan blanja anyar wis dibangun
  • Kanggo elektronik, wilayah Nipponbashi tenggara Namba, lan utamane dalan blanja "Town Den-Den", sadurunge dianggep minangka Akihabara saka Jepang sisih kulon; Saiki, luwih akeh wong sing luwih seneng milih ing Kamera Yodobashi sing anyar lan gedhe ing Umeda utawa BicCamera lan LABI1 ing Namba, sanajan Nippombashi isih menehi tawaran apik ing akeh gadget, komponen PC lan elektronik / piranti elektronik anyar.
  • Kanggo buku Jepang lan manca, coba Station Kinokuniyain Hankyu Umeda utawa Junkudo sisih kidul Stasiun Osaka.
  • Toko resmi Hanshin Tigers (tim baseball) ana ing lantai 8 ing Toko Dinas Hanshin ing Umeda.
  • Tenjinbashi-sujiShopping Street (Tenjinbashi-suji Shōtengai) jarene arcade blanja paling dawa lan ditutup ing Jepang ing sekitar. 2.6km. Arcade mlaku ing sisih lor-kidul ing dalan Tenjinbashi-suji lan bisa diakses saka macem-macem sepur lan / utawa stasiun JR, umpamane Tenma, Minami-Morimachi, Tenjinbashi-suji 6-chome, lan liya-liyane. pameran urip saben Osaka, dibukak wiwit jaman Edo.
  • Don Quijote (utawa Donki, pira wong Jepang sing ngarani) iku diskon lan toko toko anyar kanthi toko 400 ing Jepang, Hawaii lan Singapore. Nang endi wae ing Osaka, sampeyan bakal nemokake salah sawijining toko. Don Quijote umume adol. Saka barang-barang merek liwat obat, koper, klambi, peralatan listrik, dolanan diwasa nganti jajanan lan omben-omben. Yen sampeyan pengin tuku souvenir, tokoe minangka papan sing paling apik kanggo nggoleki apa wae sing sampeyan butuhake. Telung cabang Don Quijote ing Osaka Namba minangka salah sawijining Toko Gratis Pajak sing paling sibuk ing saindenging Jepang. Toko Dotonbori ing distrik hiburan sing kondhang duwe roda ferris ing payon sing menehi tampilan apik ing saindenging Namba.

Pilihan restoran paling gedhe ing distrik hiburan utama Osaka, kanthi konsentrasi paling dhuwur ing wilayah Umeda lan Dōtonbori.

Malah ing negara gourmands obsesif Osaka dikenal minangka panganan sing apik banget, sing dikandhani maksim Osakan kuidaore, "Mangan dhewe dadi rusak". Panggonan sing paling apik kanggo nyoba kuidaore mbokmenawa Dōtonbori lan tetanggan Hōzenji-yokochō utawa Soemon-cho, kabeh wilayah sing ngemot meh ora ana siji-sijine restoran liyane.

Gaya Okonomiyaki Osaka (panganan DIY) biasane panganan dhewe ing restoran sing luwih cilik lan bebas. Meja dilengkapi piring panas sing dipasang lan sampeyan bakal nampa mangkuk, sing sampeyan kudu dimasak dhewe. Nanging, ing rantai francais sing luwih gedhe, staf asring bisa masak kanggo sampeyan - lan sanajan ing papan sing luwih cilik, biasane bakal seneng mbantu yen dijaluk.

Yen sampeyan nyoba nyoba dhewe, sampeyan bisa uga pengin nganggo sandhangan: irisan-irisan daging babi, topping paling umum, biasane lemak banget lan cenderung nglumpukake grease ing saindenging papan. Coba Modernyaki sing okonomiyaki karo Soba ing ndhuwur, utawa go endhog goreng ing ndhuwur pancake.

Sawetara panganan Osakan sing biasane nyoba:

  • Battera, yaiku sushi jinis blok, kanthi mackerel diwenehi beras lan diremehake kanthi angel ing kothak kayu, dipotong nalika dilebokake. Batterasushi minangka varian lan sushi primitif, siji saka Osaka unik kanggo bentuk squarelike. Kasedhiya ora mung ing restoran sushi nanging uga njupuk ing toko departemen lan stasiun sepur.
  • Okonomiyaki, kue kubis goreng sing meh padha karo sebilangan pancake, pizza, lan omelette.
  • Takoyaki, bit gurita nang pangsit goreng.
  • Kushikatsu, kari laut kanthi macem-macem panganan (daging, sayuran, keju, lan sapiturute) ing panko sing digoreng jero lan disuguhake saos tonkatsu.

Okonomiyaki paling apik dipangan ing restoran sing ana ing tembok, nalika takoyaki paling apik dipangan saka carte penjual ruangan, sing bisa ditemokake ing kabeh distrik utama sekitar wengi. Tempat paling apik kanggo nemokake kushkatsu yaiku ing Shinsekai, ing antarane stasiun Dobutsuen-mae lan Ebisucho ing garis sepur Sakaisuji.

Ana akeh distrik hiburan wengi ing Osaka. Nightlife in Osaka banget populer.

  • Kitashinchi Area iki, sing ana ing sisih kidul stasiun JR Osaka, yaiku klub wengi lan distrik hiburan paling misuwur ing Osaka kontemporer. Persis kaya Ginza Tokyo, diisi atusan bar, klub lan restoran kelas tinggi, sing para pengusaha Jepang nglipur para klien.
  • Dōtonbori Wilayah iki minangka pusat hiburan malam.
  • Hozenji-Yokocho

Situs web pariwisata resmi Osaka

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

https://osaka-info.jp/en/

Watch video babagan Osaka

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]