jelajah Kepulauan Solovetsky, Rusia

Jelajahi Kapuloan Solovetsky, Rusia

Jelajahi Kapuloan Solovetsky, klompok pulo ing Segara Putih ing Arkhangelsk Oblast. Iki minangka mutiara sejati russian lor.

Pulo Solovetsky, utawa Solovki, minangka kepulauan sing ana ing Segara Putih, satus mil ing Bunder Artik. Umume misuwur kanthi biara Solovetsky, objek 15 abad kaping UNESCO World Heritage List, nanging para pengunjung uga bisa nikmati pemandangan alam sisih lor sing ora bisa dicampur karo obyek agama lan arkeologi. Paling awal yaiku labirin watu sing dibangun ing taun 1st-2nd Masehi dening budaya kuno sing ora dingerteni. Sing paling anyar dibangun ing jaman Stalin, nalika biara Solovetsky diasingake dening Bolsheviks lan digunakake minangka kem GULAG. Sawise USSR ambruk biara kasebut bali menyang Gereja Ortodok Rusia, mulihake peran minangka kuil nasional utama lan dadi tujuan kanggo turis lan jamaah. Gabungan spiritualitas, ara-ara samun lan trosa kepungkur Solovki ora bakal ninggalake wong sing ora peduli.

Pulo-pulo kapenuhan akeh, nanging fasilitas pariwisata bisa ngunjungi macem-macem pengunjung, diwiwiti saka kemah nganti tamu premium. Perjalanan khas kaping dina 3-4 lan paling apik ditindakake nalika musim panas nalika musim srengenge tengah wengi. Angin adhem lan pirang-pirang lemut dadi tantangan.

Omah mistik lan kapel, imam lan bodho suci, Solovetsky nglambangake masa spiritual Rusia. Pengeling-eling kemah GULAG sing terkenal Stalin nganggo wektu sing luwih peteng.

Pulo Solovetsky sing apik

Biara Solovetsky Arsitektur karya UNESCO World Heritage dhaptar arsitektur. Bangunan diwiwiti ing 15th. C. Biara ditutup ing 1920 dadi pusat tahanan. Deleng Gates Suci, Katedral Transfigurasi, Gereja Panyangka, Gereja Nikolskaya, Gereja Pengumuman lan Komplek Refectory.

Bukit Sekirnaya & Gereja Munggah

Kebon Botani & Pertumbuhan Makaryevskaya

Perusahaan lokal "The Wharf Ltd." (situs web ing basa Rusia, nanging sampeyan bisa nggunakake google translate kanggo ndeleng ing basa Inggris) nganggo kapal saben dina ing antarane Rabocheostrovsk lan Solovki Islands saben musim panas.

Situs web pariwisata resmi Solovetsky

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Solovetsky

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]