njelajah Yekaterinburg, Rusia

Jelajahi Yekaterinburg, Rusia

Jelajahi Yekaterinburg, ibukutha wilayah Urals Rusia.

Kanthi penduduk 1.4 yuta wong, Yekaterinburg minangka kutha paling akeh 4 ing Rusia sawise Moscow, Saint Petersburg, lan Novosibirsk. Kutha iki diadegaké ing 1723 kanthi dhawuhe Peter the Great minangka pabrik metalurgi. Jeneng iki dijenengi garwane Peter the Great, Yekaterina. Ing 1918, kulawarga czar pungkasan dipenjara, lan banjur dibunuh, ing omah ing Yekaterinburg sing mengko kabongkar. Sajrone Perang Donya II, kutha kasebut tuwuh kanthi cepet amarga industri lan wong-wong sing pindah wétan kanggo uwal saka perang. Antarane 1924 lan 1991, kutha kasebut dikenal minangka Sverdlovsk dijenengake pimpinan partai Komunis Yakov Sverdlov lan tandha karo jeneng iki isih akeh, utamane ing stasiun sepur.

Nganti saiki, kutha iki tetep akar logam lan industri logam minangka kontributor paling gedhe ing ekonomi.

Kutha iki dununge cedhak Pagunungan Ural, wates Eropa lan Asia, lan ana sawetara monumen simbolis kanggo menehi tapel wates.

Apa sing bakal dideleng. Sing paling apik atraksi paling ndhuwur ing Yekaterinburg, Rusia.

Nalika ing Yekaterinburg, riko menyang "Pasar Cina" utawa Bazar. Pasar kasebut ana akeh atusan warung ruangan cilik, sing adol kabeh saka kertas jamban nganti jaket bulu, kabeh mung rega paling apik ing kutha. Nanging pasar kaya iki dudu pas sing bener kanggo tuku souvenir. Vaynera Street, ing tengah kutha, wis akeh toko kanthi tuku barang-barang sithik. Biasane dalan iki (mung wong mlaku) diarani The Urals Arbat, sawise Arbat sing misuwur ing Moskow.

Kulit ing Rusia dianggep sawetara sing paling apik ing Eropa; tas tangan lan dompet kasebut kalebu kualitas sing luwih dhuwur. Perhiasan emas, nalika larang, uga apike. Pasar, kayata pasar Tiongkok tetep murah nyang-nyangan sing murah.

Sajrone sawetara taun kepungkur, akeh kafe lan restoran anyar sing dibukak ing Yekaterinburg, nyedhiyakake campuran panganan Rusia / Jepang lan Italia; sayang, tingkat masakan internasional ora pati dhuwur.

Ing njaba kutha sampeyan bisa ngunjungi.

  • Ganina Yama. Sampeyan bisa ngunjungi biara kayu iki saben dina kanthi wisata bis sing ditawani ing ngarep gedhung stasiun sepur utama. Dumunung ing arah sisih lor saka kutha, cedhak desa Shuvakish. Sampeyan bisa mlebu kanthi Sepur saka stasiun utama ing arah Nizhni Tagil.

· Monumen tapel wates Eropa & Asia,Tur mumpung utawa bis 150 utawa 180). Ana wisata semi-dina sing ditawakake saka stasiun sepur utama). Nalika sepisanan luwih dhisik bis, ana tugu watu cilik (rada sejarah) sing duwe garis bata abang ing endi watese. Kanggo tekan tugu utama, tututi jalur tarmac munggah ing kayu sajrone limang menit lan sampeyan bakal tekan tugu sing kuat banget nalika bis wisata arep wisata gedhe. Iki jarene Czar Alexander II ujar mandheg lan mbukak botol anggur ing 1837. Iki minangka papan kanggo omah-omah, kaya biasane sampeyan bakal nemokake putri utawa loro. Sawise rampung njupuk gambar, bali menyang jalur tarmac, nyabrang menyang sisih liyane dalan gedhe lan menehi sinyal driver kanggo njupuk sampeyan. Bus 150 utawa 180 nggawa sampeyan bali, nanging 180 nggawa sampeyan mung cedhak stasiun Tsirk. Yen ora ana pembalap bis sing gelem milih sampeyan ing njaba mandeg bis (sanajan praktik umum iki), sampeyan bisa mlaku menyang Pervoural'sk. Yen sampeyan mutusake kanggo mlaku tanpa nyoba nyepetake bus, banjur langsung ing tugu gedhe lan mlaku ing dalan cilik, sing mlebu dalan utama sadurunge kutha - iki nyimpen udakara sepuluh menit. Bus 150 mandheg ing sepur bus pisanan sing sampeyan tekan ing Pevoural'sk, kanggo nggawa sampeyan bali menyang Yekaterinburg.

· Taman Nasional Deer Streams (Taman Prirodniy Olenji Ruchji), rayon Nizhnie-Serginskiy, posyolok Bazhukovo (150 km W saka Ekaterinburg, tindak utawa kanthi bis / sepur). Tur wisata ing taman nasional "Deer Stream". Kali sing apik, tebing, guwa paling jero wilayah Sverdlovkaya Oblast, alas sing ayu. Papan sing populer banget ing antarane Rusia ing musim panas lan mangsa. Akeh rute sing beda kanggo dipilih, gumantung saka kangelan.

Situs web pariwisata resmi Yekaterinburg

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Yekaterinburg

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]