njelajah Salvador, Brazil

Jelajahi Salvador, Brazil

Jelajahi Salvador ibukutha negara Bahia, Brazil. Kanthi Old Town sing apik (Situs Warisan Donya) sing apik, pemandangan musik sing santai lan populer Carnival Perayaan, dianggep minangka salah sawijining papan budaya budaya Brasil.

Diadegake ing 1549, Salvador minangka ibukutha nalika perdagangan budak. Warisan kasebut saiki tetep ana ing populasi Afro-Brasil sing gedhe, lan budaya sing diasilake kanthi pirang-pirang cara ngiringan liyane saka Brazil. Kutha sing sregep, apik banget, lan masarakat uga ramah.

Kutha iki minangka nomer telu paling gedhe ing Brasil, ngulon nganti puluhan kilometer ing daratan saka pesisir. Umume para pengunjung mara menyang daerah pesisir sing ana cluster ing sacedhake teluk. Salvador duwe iklim tropis kalebu hutan hujan lan tanduran sing subur.

Ana akeh distrik pantai sing jembar saka pucuk semenanjung ing pesisir ing pesisir Atlantik. Lingkungan Barra ing ujung semenanjung minangka titik luncat alternatif utama kanggo Pelourinho, lan luwih adoh ing sisih lor-wetan yaiku tetanggan pinggul pinggiran Rio Vermelho lan Amaralina, sing ngemot budaya malam sing kurang digayuh menyang industri pariwisata luar negeri. Numpak bis sing apik kanggo ngluwihi iki yaiku lingkungane Itapuã, sing nduwe pantai malam sing nyenengake lan cukup pengunjung manca. Saka sisih lor, ana sawetara kilometer lan pesisir sing apik, kabeh bisa diakses bis.

Pante ing pesisir sisih lor ngluwihi Pelourinho duwe swasana sing luwih tentrem lan uga diuntung kanthi lokal, sanajan kurang apik, urip ing pantai. Interioré Salvador yaiku ing endi "kutha anyar" wis dikembangake, kebak tetanggan omah, megaplexes blanja, lan dalan gedhe sing ditarik, kabeh bisa dadi asing lan ora duwe kanca kanggo nuduhake sampeyan.

Warga lokal seneng nuduhake katrampilan menari eksotis lan musik eksotis karo turis. Pendhudhuk uga dianggep sawetara wong sing paling seneng ing planet kasebut. Wisatawan disambut karo tangan terbuka lan grapyak dening mayoritas warga lokal.

Wong Salvador, kaya wong liya saka negara Bahia, duwe reputasi sing santai, gampang, lan seneng-seneng, sanajan miturut standar Brazil. Ing sisih sing ala, iki uga diinterpretasikake minangka kesed lan ora sabar nggarap; kanthi cara, wong Salvador duwe reputasi sing beda karo wong saka São Paulo. Ditakoni apa reputasi iki bener, amarga prilaku pejalan kaki lan pembalap lalu lintas koyone mbantah.

Ana sawetara pilihan transportasi sing kasedhiya ing Salvador, kalebu taksi, bus lan sewa mobil. Regane karcis cukup terjangkau, sanajan ongkos taksi bisa uga larang regane yen ana sing plancong.

Apa sing kudu dilakoni ing Salvador, Brazil

Sampeyan bakal nemokake macem-macem perkara sing kudu ditindakake ing Salvador. Sawetara kegiatan populer yaiku:

  • Dina demo saka Salvador
  • Taman Nasional Salvador
  • Kursus golf Salvador
  • Festival musik Salvador
  • Surf

Salvador, 500 taun ing dina 1 (Dolan maring Salvador, bali menyang Afrika lan kolonial ing Brazil). Kunjungan bersejarah, saka trek sing dipukul, kanggo nemokake papan sing paling menarik ing Salvador, sing ana gandhengane karo budaya budaya 500, ketemu karo Salvadorians lan saben-saben urip. Pandhuan wisata Brasil sing apik ing Salvador bakal bisa nampilake sampeyan babagan akeh atraksi lan kegiatan yen sampeyan pengin njelajah kutha lan lingkungane kanthi aman kanthi lokal. Pilihan sing apik kanggo njaluk ide umum lan golek dalan ing kutha yaiku "Salvador Bus", bus tur mbukak-ndhuwur liwat jalur utama lan menehi panjelasan babagan cara.

Kanggo khalayak alternatif, ana demo mate gratis sing mlaku ing kutha sing diwiwiti saka Bioskop Glauber Rocha ing alun-alun Castro Alves

Carnival

Salah sawijining obyek wisata utama ing Salvador yaiku karnaval. Karnival raksasa Salvador, sing paling gedhe ing donya, miturut cathetan cathetan Guiness, suwene suwene seminggu lan banget populer karo para Brazil lan turis. Ing kasusun saka parade, hiburan live, musik, penari lan vendor. Parade utama ngetutake telung sirkuit: siji ing pusat bersejarah Pelourinho (kanthi klompok tradisional ing kostum), siji ing Campo Grande, ing ngendi umume band main samba, lan ing taun-taun pungkasan, sing paling populer ing Barra / Ondina, ing ngendi Axé Brasil modern. musik nyampur karo perkusi lan macem-macem irama lan gaya, lan parade band antarane kothak "Camarote" ing sisih siji lan pantai ing sisih liyane. Pilihan kanggo melu yaiku kanthi ndeleng kothak kotak, utawa tuku klambi "abad" kanggo gabung karo klompok sing ngiringi salah sawijining band ing saindenging parade. Siji bisa nyana duwe seneng banget yen lagi liburan ing Salvador, Brazil nalika Carnival.

Menyang pantai

Ngunjungi pantai Salvador minangka sorot kanggo akeh turis. Salah sawijining pantai utama Salvador yaiku Porto de Barra. Asale minangka situs pamukiman pertama wong anyar Eropa ing Bahia. Iki bisa banget akeh ing akhir minggu. Wilayah wétan lor Salvador konsentrasi paling akeh pesisir kanthi kualitas banyu sing apik. Flamengo lan Stella Maris minangka pesisir sing paling populer ing kalangan turis lan warga lokal. Dheweke duwe prasarana turis lan banyu atos sing apik kanggo surfing. Jaguaribe, Piatã lan Itapoã, kanthi banyu sing luwih tenang, umume dideleng dening warga setempat lan bisa dadi rame ing akhir minggu. Iki minangka pilihan sing pengin dicampur karo pendhudhuk lokal, nanging ora nggawa barang-barang saliyane sandhangan, kacamata, srengenge, lan sawetara awis, amarga pemandangan cukup umum.

Pantai Salvador liyane ora cocog kanggo adus, nanging isih apik kanggo mlaku-mlaku, muter, utawa njupuk gambar. Farol da Barra nduwe pemandangan sing apik (utamane ing wayah srengenge), nanging angel mlaku amarga ana ing batuan. "Farol" tegese mercusuar, lan pantai iki dikenal dadi mercusuar uga populer karo para paselancar. Pilihan sing luwih aman yaiku ing Plakaford. Ing ngisor iki banyu sing tenang lan pantai pasir sing apik kanggo para kulawarga lan bocah. Ing sisih kidul kutha, ana macem-macem pesisir ayu sing kalebu Tinhare lan Boipeba.

Apa sing kudu dituku

Blanja Salvador yaiku swarga pemburu nyang-nyangan. Ana apa wae sing ora bisa ditemokake ing mall. Yen sampeyan rencana tuku seni, kerajinan lan sandhangan populer, priksa toko-toko cilik ing Old Town utawa pindhah menyang Mercado Modelo (Model Market). Warga seneng golek toko ing pusat blanja kanthi gaya Amerika.

  • Shopping da Bahia (biyen Shopping Iguatemi)
  • Belanja Salvador
  • Blanja Barra
  • Shopping Itaigara
  • Pusat Blanja Lapa
  • Blanja Piedade
  • Pusat Outlet Bahia
  • Belanja Salvador Norte
  • Shopping Bela Vista

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sing pengin dituku ing Salvador kudu ngerti yen kudu barter. Ora sithik vendor bakal kelet karo rega sing diwenehake. Yen di-push, mesthi bakal mudhun. Yen sampeyan pengin seni lokal, sampeyan kudu ngunjungi Pelourhino. Ana akeh galeri sing dobel minangka toko.

Apa sing arep dipangan

Restoran Bahian dianggep minangka sing paling apik ing Brazil. Mayoritas restoran Bahia nawakake masakan Amerika Kidul nanging ana sawetara sing nawakake panganan khusus liyane. Terreiro de Jesus minangka papan sing apik kanggo menehi conto masakan lokal saka warung ruangan, sing dipayuhi dening baianas Afro-Brasil ing busana putih tradisional. Sajian kudu yaiku Abara. Iki bungkus karo tempa kacang, minyak dende lan bawang kabeh masak ing godhong gedhang kanthi rempah-rempah kanggo rasa. Yen sampeyan seneng panganan kulon, sampeyan bakal nemokake akeh panggonan sing cepet kaya Burger King, McDonald's, Subway utawa Pizza Hut. Sampeyan uga bakal nemokake rantai nedha bengi sembrono kaya Outback Steakhouse.

Coba coba acarajé, fréter cilik sing digawé saka kacang polong ireng lan bawang sing digoreng ing lontar sawit dicampur karo tapapá pedhes (udang udang) .Iki didol dening Baianas ing dalan.

Njaluk metu

  • Kanggo lelungan dina sing becik, jupuk ferry menyang pulo Itaparica sing santai. Salvador uga gapura menyang akeh obyek wisata liyane kayata:
  • Praia do Forte. Kutha pantai kanthi papan padhatan penyu "Project Tamar".
  • Kutha pantai cilik ing sadawaning Costa dos Coqueiros (Pantai Kelapa) kanthi pesisir sing sepi banget kanggo surfing.
  • Mung sawetara kilometer luwih adoh saka Lor saka Praia do Forte, pantai desa sing santai iki ana ing antarane segara lan kali sing ana podo karo segara sing udakara sawetara atus meter. Panorama sing unik.
  • Pulo sing apik lan nyenengake.
  • Morro de Sao Paulo. Pulo sing asring diluncurake dening turis lan warga, akeh restoran, asrama lan bar. Wis ana 4 pesisir sing nganggo banyu lut.
  • Massarandupió. Cukup 90 km saka Salvador, swarga sing sejati, pantai semi-gurun, kanthi kali cilik. Mlaku-mlaku ing pinggir pante sampeyan bisa tekan daerah pantai sing nudist. Sawetara pousadas lan restoran cilik. Kemah gedhe ing area sing rata ing mburi dunes.

Situs web pariwisata resmi Salvador

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Salvador

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]