njelajah Loch Ness, Skotlandia

Jelajahi Loch Ness, Skotlandia

Jelajahi tlaga Loch Ness, ScotlandS (yen dudu jagad) tlaga sing paling misuwur (utawa 'loch' ing Skotlandia). Lumaku menyang 37 km ing sisih pinggir geologi alami sing bentuke saka Benteng William ing sisih kulon Highland Skotlandia, menyang Inverness sisih lor.

Kira-kira mil ing papan sing paling akeh yaiku omah umume monster Loch Ness, sawijining makhluk mitos, sing ana ing Loch lan sok-sok dienggo dening warga lan wong sing liwat. Penemuan kasebut nyatakake kapercayan babagan kemungkinan terpencil saka klompok wong sing isih slamet saka plesiosaurus sing wis pupus dawa (sing urip sekitar udakara 65 yuta taun kepungkur).

regions

Dataran Tinggi Skotlandia kalebu plato sing dibedah karo glaring sing diunekake glasier (lembah), akeh sing ngemot loch (tlaga). Loch Ness, awak banyu paling gedhe ing UK.

Serangkaian gerbang kunci ing kanal mbantu ningkatake utawa ngedhunake kapal.

Loch Ness dawane 226 meter ing sisih paling jero lan minangka Loch Scottish paling gedhe nomer loro minangka area lumahing ing km 56.4 km.

Loch Ness nawakake pemandangan sing apik banget. Bukak-bukak inggil menek saka banyu gelap. Ana akeh papan parkir ing dalan sing kendharaan bisa diparkir lan kaendahane sakcedhake. Ana sawetara dalan sing kurang digunakake ing sisih wétan loch. Lingkungan rangkeng lengkap kalebu 110 km. Nyetair ing dalan kasebut bisa dadi tantangan yen ora digunakake nyopir ing sisih kiwa. Sampeyan bisa uga luwih apik kanggo njupuk wisata ing sadawane loch utawa ndeleng nganggo prau.

Kutha / Kutha / Kalurahan

Drumnadrochit - Iki minangka mandeg sing populer kanggo turis kanthi penghargaan The Highlands and Islands Tourism Award, 5 The Loch Ness Center & Exhibition liyane lan 3 Star Nessieland Castle Monster Center.

Pusat Pameran & Loch Ness

Nggunakake campuran laser sing efektif, nggambarake digital lan efek khusus denah Pameran Loch Ness sejarah monster kasebut kanthi njelajah Scotlandkepungkur geologi, folklore lan macem-macem proyek riset sing ditindakake. Iki uga nyritakake panemuan sawetara riset kasebut kalebu cap jari lingkungan sing ditinggalake ing lapisan loch dening alam lan manungsa.

Runtuhan 5 Star, Bèntèng Urquhart Bèntèng Urquhart rong jarak adoh ing titik Strone. Sawijining dalan 831 lunga saka kene kanggo sawetara wilayah sing ayu, pungkasane tekan Inverness.

Invermoriston - Lembah Kali Moriston sing nyemplungake dhewe menyang loch ing kene, amarga ana pirang-pirang jerone rapids, minangka salah sawijining sing paling apik kanggo kabeh highland. Dalan kasebut diantrekake wit-witan sing dekoratif ing sisih loro kanggo nggawe kaendahan alam. Dalan A887 mandheg ing arah Pulo Skye.

Benteng Augustus - Minangka desa paling gedhe ing sisih pinggiran. Ana kantor turis cedhak taman mobil. Hannoverians mbangun sereng garansi kanggo ngamanake Glen Agung: Benteng George cedhak Inverness, Benteng Augustus ing jantung Great Glen, lan Benteng William ing sisih kidul.

Tujuan liyane

Glenmoriston - A887 mandheg saka Invermoriston lan mandheg mangulon menyang Glenmoristion ing sadawaning Kali Moriston. Jalur dalan menyang A87 luwih maju. Kaendahan ing papan kasebut disaranake kabeh kanggo trek gedhe saka trek utama. Siji-sijine bisa lelungan sanajan 20-25 mil ing njero ruangan nanging ujar sekitar 10 mil utawa bisa uga nuduhake pengunjung apa papan kasebut. Babagan 5 miles ing Dundreggan Loch (Dundreggan ateges 'bukit naga'). Iku tlaga buatan sing digawe kanggo generasi listrik. 2 miles liyane yaiku Redburn Café, papan sing apik kanggo dipangan, kanthi concoction krim es kaya Loch Ness Monster.

Glen Affric lan Glen Cannich. A831 lunga saka Drumnadrochit kanggo desa terpencil ing Cannich, 12 miles ing sisih kulon. Glen Affric lan Glen Cannich ana ing sisih kulon sisih kulon. Loch Mulladroch digawe minangka bagian saka skema hidro-listrik

Ngerti

Skotlandia minangka negara sing pedunung lan mung bagean cilik saka populasi sing manggon ing Highland Skotlandia. Mula, wilayah iki biasane padune. Desa ing wilayah dhuwur minangka papan sing rame cilik lan akeh perjuangane lan sejarah. Wis perang nglawan alam lan uga kanggo manungsa kanggo slamet lan supremasi. Sawetara kasunyatan sing menarik: Jumlah turis sing ngunjungi Skotlandia saben taun ngluwihi penduduk Skotlandia lan jumlah Skotis sing manggon ing njaba Skotlandia, kaping pirang-pirang luwih saka populasi Skotlandia.

Dhiskusi

Basa Inggris minangka basa resmi saka Scotland lan ngandika dening wong liya utawa kurang. Gaelic diucapake babagan 60,000, lan akeh tembung Gaelik sing umum digunakake. The Scots, kaya umume wong Inggris, umume saya ngrembaka nalika manggon ing luar negeri nanging ing omah duwe keterampilan basa asing sing kurang apik, sanajan ing industri sing ana hubungan pariwisata umume duwe katrampilan basa sing luwih apik. Perancis, Jerman lan Spanyol minangka basa manca sing paling dikenal.

Nyawang

Siap kanggo layaran Loch Ness

Transportasi umum ora cara paling apik kanggo ndeleng apa sing ditawakake wilayah iki. Masalah kasebut minangka kekurangan bus, sing diwatesi menyang dalan utama. Nanging, disaranake sampeyan nyewa mobil, utawa gabung karo klompok wisata. Pelayaran ing omah loch saka Dochfour, utawa Drumnadrochit. Cara paling apik kanggo entuk iki yaiku nggunakake bis perusahaan kapal pesiar (kadhangkala tambahan).

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Loch Ness, Skotlandia

Pusat & Pameran Loch Ness Pusat Pameran & Pameran Loch NessScotland kanthi Penarik Pengunjung Bintang 5. Pameran kasebut dibukak dening panjelajah Sir Ranulph Fiennes. Iki mbutuhake para pengunjung liwat pitung wilayah tema ing perjalanan wiwit esuke nganti milenium ketiga. Wawasan babagan makna sing luwih akeh. Dirancang lan diriwakake dening pimpinan Project Loch Ness, yaiku naturalis Adrian Shine (Proyomi Loch Ness). Nalika njaga tahap tengah misteri, diselehake kanthi kuat ing konteks sabuk sing duwe barang sing jarang banget lan ora biasa: sawetara isih motivasi ekspedisi nalika liyane bisa "nggawe" monsters. Mangkene asil eksplorasi kasebut, nggunakake sistem multi-media paling anyar, peralatan riset asli lan film jero banyu asli.

Informasi Loch Ness. Situs web iki ngatasi misteri Loch Ness kanthi cara sing lemah lan akeh sumber daya kanggo pengunjung potensial.

Nessie utawa Monster Loch Ness - Waspada! Terusake mripat katon, rapet, lan paling apik ing luck!

Urquhart Bèntèng. Situs sing paling misuwur ing wilayah kasebut. Bèntèng kasebut karusakan nanging karusakan sing nggumunake karo tembok, papat turas lan jaga. Kaendahan papan sing digandhengake karo sejarah kasebut ndadekake pancen apik banget. Posisi kastil ing Strone Point iku serem lan mrentahake tampilan sudhut Loch Ness. Wis ana bètèng wiwit jaman biyen lan kastil sing ana gandheng cenenge karo jeneng-jeneng besar Skotlandia kayata Saint Columba (abad 6) lan Robert the Bruce (12-13th abad). Pungkasane teka kanthi pirang-pirang taun pungkasan ing abad 17 nalika dikempalken karo bahan peledak lan diunekake supaya ora migunani kanggo wong Jacob. Wong-wong sing ngunjungi benteng kasebut ora kudu ngatasi presentasi audiovisual sing dramatis ing tengah ing kono, mesthine minangka salah sawijining sing paling apik ing donya. Iki ana ing basa Inggris nanging gumantung karo komposisi sub-judhul turis sing ditambahake ing sawetara basa liyane. Mbukak kabeh taun, kajaba ing 25th lan 26th Desember. Mbukak: 9.30 am. Tiket pungkasan sing adol: 3.45 pm (1st Oktober nganti 31st Maret), 5.45 pm (1st April nganti 30 September).

Lockgates ing Terusan Caledonian, cedhak Kanggo Augustus

Terusan Caledonian - Tangga tangga kunci bisa dideleng saka dalan kasebut dhewe amarga nyabrang kanal ing Benteng Augustus lan uga nyabrang terusan cedhak Inverness. Saben kunci bisa ngunggahake utawa ngedhunake sikil 8. Miwiti ing 1803 lan rampung ing 1822 perusahaan gedhe banget iki dibiayai dening pemerintah ing jaman saiki. (Kaledonia minangka wilayah sisih lor Inggris ngluwihi kontrol Romawi, sing meh padha karo Skotlandia saiki.)

Loch Ness dening Yakub. Loch Ness dening Jacobite minangka operator pelayaran lima bintang paling gedhe ing Loch Ness. Nawakake macem-macem opsi kapal pesiar lan tur liwat armada kasebut. Nyuda sejarah, misteri lan sihir saka Loch Ness nalika sampeyan ngliwati banyu sing paling jero. Priksa manawa Nessie mlaku-mlaku nganggo peralatan sonar papan. Yen cuaca bakal mudhun sampeyan bisa tetep garing ing salon sing digawe panas. Seneng omben-omben utawa omben-omben panas saka garis penuh ing papan lan nyenengi panganan cemilan ing jajanan Skotlandia. Mbukak kabeh taun, kajaba 25th lan 26 tanggal Desember. Pelayaran musim panas wiwit saka 0900hrs - 1600hrs ngliwati macem-macem titik pamit. Pelayaran musim dingin wiwit saka 1100hrs-1500hrs.

Apa sing kudu dilakoni ing Loch Ness, Skotlandia.

Iki minangka papan kanggo ndeleng, mangan lan ngombe, nanging sing kepengin tuku souvenir bisa nindakake ing toko cilik. Pusat Pengunjung anyar ing Kastil Urquhart duweni stok barang sing apik kanggo turis. Nanging, papan kayata Fort Willaim nawakake pilihan Skotlandia luwih akeh, ware wol, memento lan mesthi Scotch Whiskey. Umume operator tur sing nggawa turis saka Edinburgh nyedhiyakake istirahat nedha awan ing Fort William, cukup dawa tinimbang mung ndeleng macem-macem.

Go hiking - Loch Ness minangka wilayah sing misuwur kanggo para walker lan Great Glen Way ngliwati tlaga.

Apa sing arep dipangan

Tlatah minangka salah sawijining obyek wisata utama, ora ana restoran sing wis kakurangan. Sarapan pancen apik banget lan ana macem-macem macem-macem saka Big Scottish Breakfast nganti Breakfast Day. Sarapan cukup becik kanggo njaga siji-sijiné sawetara jam. Pangan dhasar adhedhasar daging. Iwak uga kasedhiya. Sing pengin nyingkirake loro-lorone kudu nggoleki roti lapis sayur, croissants lan salad.

Apa sing kudu diombe

Iku Skotlandia lan dadi ora kuwatir manawa ana omben-omben. Seleksi bisa nyebabake masalah, saengga akeh kasedhiya. Sawijining papan gumunggung yen wis duwe merek 1000 wiski Scotch tunggal.

Disiapake kanggo kadhemen lan udan sing ora dikarepake.

Njaluk metu

Umume wisata pelatih njupuk turis ing sekitar Highland Skotlandia kanthi kunjungan menyang Loch Ness. Wisatawan kudu mriksa apa sing pengin dideleng sadurunge mutusake tur tartamtu. Akeh informasi sing kasedhiya ing situs Internet. Sing pengin lelungan luwih adoh bisa ngrancang ngunjungi siji utawa luwih saka akeh pulau.

Great Glen Way yaiku dalan sikil 73 mil dawa saka Benteng William nganti Inverness ngliwati Loch Ness. Iki resmi dibuka ing 2002. Iki minangka usaha apik kanggo wong sing seneng mlaku.

Situs web pariwisata resmi Loch Ness

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Loch Ness

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]