njelajah Seville, Spanyol

Jelajahi Seville, Spanyol

Jelajahi Seville ibukutha Andalucia lan pusat budaya lan finansial kidul Spanyol. Kutha sing mung nduwe 700,000 pendhudhuk (1.6 yuta ing wilayah metropolitan, nggawe kutha paling gedhe 4 ing Spanyol), Seville minangka tujuan paling ndhuwur Andalucia, kanthi akeh sing ditawakake lelungan kasebut.

Ing abad 19th Seville entuk reputasi arsitektur lan budaya lan mandheg ing Romawi "Grand Tour" ing Eropa

Bandara Internasional Sevilla dumunung sekitar drive 25 menit saka pusat kutha.

Sevilla duwe sistem transportasi umum. Bis-bis langsung mlebu lan nutupi mayoritas kutha ing rute kasebut.

Apa sing kudu dilakoni ing Seville, Spanyol

Preinan Nasional lan Wilayah

  • Dina Taun Anyar Januari 1st
  • Telung King Dina Januari 6th. Bocah-bocah nampa hadiah saka wong tuwane. Ana arakan jam 6 ing saindenging kutha.
  • Dina St Stephen tanggal 20th
  • Semana Santa (Minggu Suci) Minggu nerusake Minggu Paskah. Proses lan ngambang akeh ing saindenging kutha.
  • Dina Feria de Sevilla 6 wiwit minggu 2 sawise Paskah, ing 2014 6 nganti 11 Mei. Kabeh wengi Flamenco nari, banteng, nari ing dalan lan nunggang jaran, acara sing paling misuwur ing Spanyol.
  • Dina Tenaga Kerja, 1st
  • John's Day Juni 24th
  • Corpus Christi Juni 6th. Ngrayakake kanthi pawai gedhe.
  • Marta Juli 29th
  • Panyangka saka Virgin Mary Agustus 15th
  • Kabeh Santo Saints Day 1st. Kulawarga nyelehake kembang ing kuburan.
  • Dina Natal Desember 25th
  • Stephens Day Desember 26th
  • Konstitusi Dina Desember 6th
  • Dia de los Santos Inocentes Desember 28th. Padha karo Day American Fool Day, alesan kanggo muter prank sing ora salah.
  • Konsep Immaculate Desember 8th

Apa sing kudu dituku

Seville dadi omah karo artefak ayu, sawetara sing paling misuwur yaiku piring lan jubin Spanyol. Triana nawakake akeh pabrik keramik sing bisa tuku macem-macem kothak saka pengrajin asli. Ana toko sing nggawe piring lan kothak desain khusus ing katedral, utamane ing Calle Sierpes, nanging ing sebrang kali ing Triana, toko-toko tembikar liyane sing migunani. Gumantung ing wektu taun, nanging utamane nganti Natal, ana sawetara pameran seni ing saindenging kutha.

Sandhangan

Seville nawakake macem-macem klambi eceran, sanajan umume kanthi rega regane. Distrik blanja utama minangka papan kanggo kabeh garis busana internasional lan Spanyol sing gedhe (kayata Zara sing paling ora duwe toko 4 ing Seville). Lurung-lurung sing nduwurke tumpukan lan lorong-lorong ing wilayah Santa Cruz (ing sekitar Katedral) nindakake perdagangan sing nggegirisi ing T-shirt Spanyol-lan tema Andalusia lan baju flamenco sing murah kanggo bocah-bocah wadon. Corte English (diterjemahkan secara harfiah menyang "The English Cut") minangka rantaian toko departemen sing ana ing saindenging Spanyol sing adol sandhangan ing "gaya Amerika".

Apa sing arep dipangan

Seville, kaya umume tujuan Andalusia, dikenal kanthi tapas. "Tapa", nalika ana gandhengane karo pasugatan tartamtu, sejatine akeh ukuran lan akeh restoran utawa bar sing bakal menehi tapa, 1 / 2 ración (setengah porsi, sanajan kadang cukup kanggo nggawe jajanan) lan ración (porsi) padha sajian. Ana akeh papan tapas sing apik ing sekitar sikil katedral ing tengah kutha. Sampeyan ora bisa salah, mung dhawuh salah sawijining prekara sing paling disenengi! Sawetara tapas khas kalebu tortilla española (kentang omelet), pulpo gallego (Galice octopus), aceitunas (zaitun), patatas bravas (kentang pedhes), lan queso manchego (keju susu wedhus saka wilayah La Mancha sing cedhak). Coba uga nyoba kanggo nyoba ham, sing asring sampeyan ndeleng ing ndhuwur garis kasebut. Ngerteni manawa umume pawon restoran ora mbukak sadurunge 20: 30 ing wayah sore. Sanajan biasane sawetara sing gampang nyiyapake dhaharan kasedhiya sadurunge wektu kasebut.

Yen sampeyan lagi vegetarian, priksa manawa sampeyan ora mangan iwak utawa tuna minangka vegetarian mung ora ana daging ing kene.

Yen sampeyan pengin tuku panganan dhewe, tumuju menyang salah sawijining pasar sing cedhak karo tengah kutha, kayata ing Plaza Encarnación. El Corte Inglés minangka toko departemen sing luwih populer lan bisa digunakake kanggo meh kabeh kabutuhan.

Ojo mangan jeruk saka wit ing dalan yen sampeyan lagi ngunjungi musim. Dheweke pancen ora nguntungke lan disemprot kanggo nyegah manuk ora mangan.

Apa sing kudu diombe

Ana sawetara teteri ing Triana ing sebrang kali sing nawakake teas, goyang lan jajanan wétan tengah ing lingkungan sing diisi cushion.

Sangría (jotosan woh alkohol) asring ditelusuri turis, nanging Tinto de Verano (campuran anggur abang lan lemon utawa soda jeruk) luwih asli, kurang alkohol, lan asring luwih murah.

Cruzcampo, bir lokal, kudu dicoba. Dibandhingake karo Spaniards liyane, Sevillanos ngonsumsi bir lan kurang anggur.

Banyu paip ing Seville apik.

Agua de Sevilla kadhangkala dianggep minangka omben sing populer ing Seville, nanging sampeyan ora bakal bisa ndeleng wong saka Seville sing ngombe, sanajan kabeh turis sing ngombe kaya ngene.

Seville minangka kutha lambang Andalusia sing pesona dikenal ing saindenging jagad. Budaya, gastronomi, arsitektur, iklim, mental lan gaya urip ngalamun kabeh lelungan. Sampeyan bisa nemokake akeh sudhut sing apik banget, pemandangan kutha utawa lokasi sing luar biasa sing cedhak karo monumen sejarah sing paling apik. Ana akeh akomodasi sing apik lan ora dikarepake bisa diakses kanthi cekak lan medium.

Umume papan nduwe penghawa dingin, nanging kudu takon ing mangsa panas, sampeyan pengin. Sampeyan bisa uga bakal ngilangi siesta siang (awal sore) supaya ora uwal saka panas.

Njaluk metu

  • Stasiun bus Prado de San Sebastian nawakake rute menyang kutha-kutha liyane ing Andalucia, kalebu Córdoba, Granada, lan Algeciras, yen bisa diterusake ing kapal feri menyang Maroko. Stasiun bis Plaza de Armas nawakake rute menyang sisih liya ing Spanyol lan negara liya, umume Portugal.
  • Sierra de Aracena. Dumunung ing sisih Lor Lor ing Sevilla, minangka salah sawijining papan sing paling misuwur kanggo Jamón ing Spanyol lan lengkap desa sing apik sing bisa ditemokake. Apik kanggo mlaku-mlaku, mangan lan njelajah Taman Asli iki.
  • Sierra Norte. Dumunung ing sisih Lor Sevilla, ndadekake owah-owahan sing apik saka malang monoton Lembah Guadalquivir. Tlatah minangka area lega, zaitun, lan lembah kali jero. Rusa, banteng liar lan kewan gedhe liyane asring katon saka mobil. Wilayah iki terkenal amarga daging sing wis ngobati.
  • Lelungan dina sing apik banget utawa nggawe rong dina kanggo ndeleng kabeh. Dolan maring Mezquita nganggo lengkungan belang kanthi bunder, suku lawas tembok tembok putih sing ana ing saben sisih nawakake tampilan anyar, lan situs arkeologi Medina Azahara. Sampeyan uga bisa adus ing Hamam, adus Arab, pijet kalebu, pengalaman sing santai banget.
  • Nawakake Alhambra sing luar biasa, bisa ditindakake sajrone perjalanan sing dawa, nanging luwih becik kanggo akhir minggu sewengi utawa suwene.
  • Lelungan dina sing apik banget menyang kutha sing anget lan surem iki, omah saka Sherry, cradle Flamenco lan omah jaran Andalusia / Carthusian (Kuda Spanyol murni). Mung siji jam kanthi sepur / bis saka Seville, sithik sithik mobil. Dolan maring rong anggur kanggo ngerti sejarah lan proses sing dawa lan mbesuk lan mengko, ngunjungi sawetara "tabanco" sing populer kanggo ngrasakake tapas sing apik lan anggur unik sing dikepung dening masarakat lokal. Sampeyan uga bisa seneng utawa sinau sawetara Flamenco (aja lali Flamenco Festival ing wulan Febuari, Feria del Caballo ing wulan Mei nyatakake Pameran Pelancongan Internasional utawa prayaan Natalombaomba populer ing akhir minggu Desember) utawa nekani acara jaran ing The Royal Andalusian School of. Yayasan Seni Khusus
  • Kutha sing apik lan kuno (paling tuwa ing Eropa kaya sing dikandhakake). Iki sejam setengah jam kanthi sepur, kurang sithik mobil. Mlaku ing tengah kutha, adus ing pesisir lan rasakake iwak sing enak. Lan yen ana wektu Karnival, aja nganti lali dadi salah sawijining prayaan Carnival sing luwih gedhe ing jagad iki (lan mesthi salah sawijining sing paling lucu).
  • Nemokake kutha XIX Abad ing tengah kutha Andalusia iki pancen apik banget. Huelva duwe sejarah sing menarik. Columbus kiwa saka Puerto de Palos lan Biara La rabida, ing pundi piyambakipun nelasaken sawetara wulan saéngga kunjungan. Pante sing amba lan putih sekitar, kaya Punta Umbria utawa Islantilla uga minangka sebab sing apik kanggo ngunjungi lan nyoba iwak seger. Bus saka Perusahaan Bus Damas saben jam saka stasiun bis Plaza de Armas.
  • Ing musim panas, kapal pesiar ditawani saka ngisor Torre de Oro menyang Sanlucar de Barrameda ing tutuk kali.
  • Kanggo lelungan sing luwih dawa, Madrid yaiku jam 2.5 saka Seville.

Situs web pariwisata resmi Seville

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Seville

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]