jelajahi Victoria Seychelles

Jelajahi Victoria, Seychelles

Jelajahi Victoria ibukutha ing Seychelles kepulauan, sing ana ing pulo Mahe.

Victoria minangka salah sawijining kutha paling cilik ing saindenging jagad lan mung port utama ing Seychelles. Pengadilan omah lan kantor pos ing tengah kutha wis meh ora owah wiwit jaman kolonial.

Bandara ing kutha kasebut yaiku Bandara Internasional Seychelles. Iki minangka hub kanggo Air Seychelles.

Bis-bis iki bisa ngrampungake para warga lan cukup murah. Bus asring ora mandheg lan asring mandheg saka kutha liyane, mula aja kaget ngenteni sawetara.

Taksi ditampilake lan bakal asring dadi pandhuan tur ing saindenging Pulo. Rundingake rega sadurunge.

Pilihan sing paling populer ing antarane warga lokal. Bike bisa disewa murah ing sawetara toko ing kutha kasebut.

Apa sing bakal dideleng

Museum Sejarah Alam nampilake akeh tampilan satwa alam Seychelles.

Objek wisata ing kutha kalebu menara jam sing ditata ing Menara Jam Vauxhall ing London, Inggris, Courthouse, Taman Botanical Victoria, lan Pasar Sir Selwyn Selwyn-Clarke. Kutha iki uga dadi papan kanggo stadion nasional lan institusi politeknik, dene pelabuhan ing njero langsung ana ing sisih wétan kutha, ing sekitar tuna iwak lan canning dadi industri lokal utama.

Apa sing kudu ditindakake ing Victoria, Seychelles.

Dolan maring pasar esuk ing ngendi warga tuku lan nyang-nyangan golek iwak, woh-wohan lan sayuran seger.

Apa sing kudu dituku

Kelapa lan klapa produk akeh banget lan murah ing Victoria.

Apa sing arep dipangan

Ana restoran 42 ing Pulau Mahe.

Apa sing kudu diombe

Ing tengah Victoria. Suasana apik ing ngendi sampeyan bisa nyampur karo warga setempat. Gedhe tambah - stasiun mendhoan mung sawetara langkah, supaya sampeyan mulih utawa menyang hotel sampeyan ora dadi masalah sanajan sampeyan wis ngombe sawetara. Ing kene sampeyan bisa ketemu para selebriti, model lan kadang pengusaha jinis sing sepi. Bukak Rebo, Setu lan Setu. Kode busana dikuatake: pria kudu mung celonone dawa, sepatu ditutupi lan ora nganggo kemeja tanpa lengan.

Situs web pariwisata resmi Victoria

Watch video babagan Victoria

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]