njelajah Sharjah, Uni Emirat Arab

Jelajahi Sharjah, Uni Emirat Arab

Jelajahi Sharjah ibukutha Sharjah emirate lan kutha paling gedhe katelu saka pitu emiri sing nggawe Uni Emirat Arab. Iki minangka salah sawijine daratan ing Teluk Persia lan Teluk Oman. Sharjah uga ana ing jejere Dubai lan sawijining suburb kanthi efektif, kanthi lalu lintas komuter nggawe kesesangan jam sing cepet-cepet. Umume ekspatriat manggon ing Sharjah lan kerja ing Dubai amarga biaya kerja luwih murah ing Sharjah, nanging proyek sing luwih apik ing Dubai.

Bangunan umum ing Emirat kabeh dirancang dening Shaikh sing saiki (arsitek sing cocog), pangowahan visual sing apik saka skis pencakar langit sing biasane ing Emirat liyane.

Situs web Perdagangan lan Pariwisata Sharjah duwe bagean babagan bisnis, warisan, luang, pendhidhikan, lan pesisir.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Sharjah, United Arab Emirates

  • Area Warisan - Ringkesan apik sing kasedhiya ing kene kalebu sawetara restorasi omah lawas. Warisan kasebut ana ing cedhak Corniche ing antarane Burj Avenue & Jalan Al-Maraija. Akeh bangunan bersejarah sing direkonstruksi maneh karo bahan tradisional. Situs sing paling menarik yaiku Al Hisn Benteng, Dataran Sastra karo House of Poetry, Museum Peradaban Islam Sharjah, Museum Warisan Sharjah lan Souq al-Arsa. Umume situs ing Area Warisan duwe wektu pambuka kanggo wanita. Pengunjung loro-lorone gendero kudu menehi katrangan kasebut nalika tekan kutha kasebut.
    • Benteng Al Hisn, Al-Hosn Avenue. Sat menyang Thur 8am nganti 2pm, Jum: ditutup. Museum Benteng Sharjah ndarbeni Distrik Warisan. Benteng kasebut dhewe wis dibalekake kanthi disenengi dening Syekh saiki lan musium kasebut menehi gambaran babagan riwayat sosial Emirat. Akeh sing nuduhake tandha-tandha, mung basa Arab, lan ing basa Inggris asring dadi kesalahan.
    • Sharjah Museum Peradaban Islam. Dhewe nganti Thur 8am-8pm, Jum 4-8 pm mung. Museum Peradaban Islam Sharjah minangka papan sing apik kanggo para pengunjung kanthi minat iman, amarga ana Qur’an tulisan tangan, huruf saka Nabi Muhammad menyang pimpinan liyane lan macem-macem artefak saka Mekkah. Uga tampilan kerajinan Arab sing komprehensif.
    • Bait al-Naboodah, Area Warisan. Dhewe nganti Thur 8am-8pm, Jum 4-8 pm mung.
    • Souq al-Arsah, Area Warisan. Sat nganti Thu 9am-1pm, 4 -9 pm, Jum 4-9 amung. Souq liyane sing kudu dikunjungi. Dianggep minangka souq paling tuwa ing negara kasebut. Mungkasi ing coffehouse tradisional kanggo teh es lan piring tanggal. sunting
    • Museum Kaligrafi Sharjah, (Area Warisan). Dhewe nganti Thur 8am-8pm, Jum 4-8 pm mung. Museum cilik kanthi seni seni kaligrafi sing apik dening seniman Persia, Arab lan Turki kanthi bengkel ing ngendi para siswa dilatih ing seni kaligrafi
    • Area Art- Kalebu Museum Seni Sharjah sing kalebu pameran seni daerah lan internasional, kanthi koleksi oriental minangka sorotan. Area Kesenian dumunung ing sisih Warisan ing sisih liya Burj Avenue.
    • Museum Seni Sharjah. Dhewe nganti Thur 8am-8pm, Jum 4-8 pm mung. Museum Seni Sharjah nuduhake seni kontemporer dening seniman lokal lan manca. Iki uga minangka papan pameran saka Sharjah International Art Biennale, pameran taun-taun seni lan pagelaran kontemporer internasional. Diakoni Gratis
    • Museum Arkeologi Sharjah, Jalan Syeikh Rashid bin Saqr alQassimi. Setu nganti Thu 9am-1am, 5-8pm, Jum 5-8pm, Minggu: Ditutup. Museum iki njelajah lingkungan sing dialami para pendhudhuk wiwit jaman Watu nganti saiki, kanthi nampilake artefak, dhuwit recehan, perhiasan, tembikar lan gaman kuno. Selidik dig ing proses, njelajah model panguburan, omah lan kuburan lan deleng wangun tulisan pisanan ing wilayah kasebut.
    • Souq Biru (Souq Al Markazi utawa Souq Tengah) - Sing menarik, yen rada semrawut, pusat blanja sing dadi sekitar toko 600 kanthi swiwine loro. Toko lantai ing lemah umume nyedhiyakake sandhangan emas lan desainer sing larang, kanthi tingkat paling dhuwur sing ngemot karpet lan curios saka Afgistan lan Tibet. Kaget babagan rega ing toko tingkat ndhuwur, asring narik diskon gedhe. Papan sing apik kanggo tuku hadiah lan barang tradisional. Dianggep unggul kanggo Dubai kanggo karpet dening ekspatriat Western.Sharjah Desert Park, (28 km saka Sharjah ing dalan menyang Al Dhaid. Wis telung komponen nyebar ing siji kothak: Museum Sejarah Alam, Pusat Hidupan Liar Arab lan Ladang Anak. museum menehi kesempatan kanggo kabeh wong umur kanggo sinau babagan flora lan fauna saka Gurun Arab lan nduwe limang balai pameran utama: Perjalanan liwat Sharjah, Man and the Environment, A Journey through Time, The Living Gurun and the Living Sea. Pusat Hidupan Liar Arab nampilake macem-macem fauna ing Semenanjung Arab uga mulang babagan spesies sing wis dadi, lan wis dadi pupus. , omah nokturnal, wilayah sing deleng lan bagean kanggo para pemangsa lan monyet sing gedhe. Tanduran anak menehi kasempatan supaya bisa sesambungan karo kewan ternak, kayata kuldi, wedhus, wedhus lan pitik.). Minggu nganti Kemis 9 am - 5.30 pm, Jumuah 2 pm - 5.30 pm, Setu 11 am - 5.30 pm, Selasa: Ditutup. Taman kasebut kalebu area 1 km2.
    • Pasar Ikan, Jalan Corniche (ngelawan Blue Suq). Saben 5am kanggo 1pm. sunting
    • Mesjid King Faisal, Al-Ittahid Square. Masjid sing apik iki minangka hadiah saka Fa Arab Saudi Arab Faisal. Iki dibukak ing 1987 lan duwe ruang kanggo wong 15.000. Ana kamar pandonga sing kapisah kanggo pria lan wanita lan masjid duwe perpustakaan Islam kanthi luwih saka buku 7.000. Diakoni kanggo muslim mung.
    • Al-Qasba lan Mripat ing Emirat, Jalan Al-Taiwoon, Al-Chan Lagoon. Sat nganti Thu 10am nganti 11pm, Fr 4pm nganti 11 pm. Ing Al Qasba, sampeyan bisa nikmati budaya, hiburan lan uga narik hiburan sing makili paling apik saka jagad Arab lan saliyane.
    • Museum-Al-Mahattah, Dataran Estiqlal. Sat nganti Thu 8am nganti 8pm, Jum 4pm nganti 8pm. Al Mahatta minangka bandara pertama ing wilayah Teluk. Iki dibukak ing 1932 minangka kiriman pementasan kanggo penerbangan komersial saka Inggris kanggo India

Apa sing kudu ditindakake ing Sharjah, Uni Arab Emirat

  • Jetskiing misuwur banget nalika musim panas ing Khalid Lagoon.
  • F1 Boat Races kedadeyan ing pulau manmade ing Buhaira Corniche ing wektu Desember.
  • Qanat al Qasba nduwe masjid sing apik ing sisih tengen terusan.
  • Saka Al Qasba ana feri sing menehi wisata kapal ing sekitar Sharjah.
  • Ana pirang-pirang festival saben taun sing beda, lan saben pengalaman minangka budaya sing apik. Ana akeh kegiyatan sing nyenengake ing festival iki kayata tunggangan unta, inai, panganan lan sajian Arab sing enak, lan liya-liyane.
  • Kanggo ngrameke musim tanggal, sing diwiwiti saka pertengahan Mei nganti pertengahan Agustus, Festival Tanggal ditindakake ing Pasar woh lan Sayuran saka Mei 15 nganti Agustus 15.

Shawarma umume wis adol kabeh ing Sharjah lan nggawe panganan sing murah banget lan rasane. khuboos digawe gandum uga panganan sing murah.

Sharjah minangka "emirate garing" sing tegese adol utawa duwe alkohol ing Sharjah meh dilarang. Alkohol kasedhiya ing lounge kelas tugas bebas lan bisnis ing Bandara Internasional Sharjah.

Toko ing

  • Souq al-Arsa, (ing Area Warisan). 10am nganti 1.30pm, 4 nganti 10pm. Souq al-Arsa dianggep minangka souq atmosfer paling akeh ing Uni Emirat Arab: barang antik asli, kerajinan, karpet lan cenderung kanthi rega sing luwih apik tinimbang ing Dubai.
  • Sharjah Pusat Souq (Souq Biru, Souq Anyar). 9am nganti 1.30pm, 3 nganti 10pm. Souq Pusat minangka salah sawijining souqs paling apik ing Republik Arab Bersatu, sing khusus ing karpet saka Iran, Afghanistan lan Turki, pashminas saka Kashmir ans perhiasan salaka saka Oman lan Yaman. Ing Pusat Emas (pojok Sheikh Humaid bin Sar al-Qassimi Road lan Al Wahda Roas) akeh toko sing adol emas.
  • Tanggal Khlas Malaki, Jalan Corniche (cedhak karo Marbella Resort). Sat nganti Wed 9am nganti 1pm, 4pm nganti 8pm, Jum 4pm nganti 8pm. tanggal manis, dikempalken menyang kothak cilik, oleh-oleh
  • Jalan Raya Sharjah, Jalan Imigrasi. Sat nganti Wed 11am nganti 11pm, Thu 11am nganti 1am, Jum 2pm nganti 1am. Pusat blanja mewah kanthi luwih saka toko internasional 140 lan Leban Beyrouth Restaurant. Iki minangka salah sawijining pusat blanja paling gedhe ing donya lan mapan mung menit 20 saka aiport International

Sampeyan uga kudu ngunjungi Pulau Qatar sing apik lan tentrem sing cedhak.

Situs web pariwisata resmi Sharjah

Watch video babagan Sharjah

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]