Jelajahi Acapulco, Mexico

Jelajahi Acapulco, Mexico

Jelajahi Acapulco, tkutha sing siji MexicoResor pantai paling tuwa, sing misuwur ing 1940s nganti menyang 1960 minangka plancongan kanggo bintang Hollywood lan jutawan. Acapulco minangka resort wisata sing populer.

Acapulco nampilake iklim tropis, udan lan garing tropis. Dhaerah sing paling panas ana ing pinggir segara. Badai angin topan lan angin topan dadi ancaman saka Mei nganti Nopember.

Kepiye cara ngubengi

Taxis ana ing endi-endi ing Acapulco. Amarga ora duwe bathi, priksa manawa sampeyan setuju karo tambang sadurunge mlebu. Tansah negosiasi - dheweke bisa mambu dhuwit turis sing kilometer adoh.

Sanajan tarif ora mesthi kurang, nyewakake mobil minangka cara sing apik kanggo ngubengi kutha. Lalu lintas ora angel banget, kajaba ana ing Spring Break lan preian Meksiko, lan parkir ing hotel ora larang banget, lan gas banget murah.

Apa sing bisa dideleng ing Acapulco, Mexico. Objek wisata paling apik ing Acapulco, Mexico

Cliff Divers La Quebrada - Ora ana kunjungan menyang Acapulco tanpa dipikirake para penyelam ing tebing sing nindakake ucul banyu ing ombak banyu ombak sing mbebayani sing mbentuk ing sisih ngisor La Quebrada. Dheweke wis ditindakake wiwit 1934. Sampeyan bisa ndeleng nyilem saka platform cilik ing tebing, kanthi biaya mlebu cilik, utawa mangan ing restoran La Perla sing nawakake pemilikan apik. Acara ing 1PM, 7: 30PM, 8: 30PM lan 9: 30PM.

Zócalo - Zócalo, alun-alun kutha Acapulco, dumunung ing sisih kulon La Costera. Iku kelangan, rindhing lan tentrem nalika awan. Ana loro sumber banyu lan akeh sing wis diwasa, macem-macem wit gedhe. Zócalo cenderung kanggo nedahake budaya lokal luwih akeh tinimbang wilayah liyane, sing kalebu pusat turis. Zócalo ngemot katedral Acapulco, uga akeh restoran sing ukurane ukuran saka bangku trotoar lan pawon pojok cilik. Akeh restoran cilik-cilik sing bakal menehi makan makan sing sithik kaya pisuhan 35. Zócalo ing wayah wengi kudu dialami. Antarane 8: 00 lan 11PM papan kasebut dibanjiri warga setempat & anak-anak. Badut nglipur wong akeh kanggo menehi tips. Salah sijine nganggo busana minangka salah sawijining jinis pahlawan / patung aztec. Dheweke iku salaka saka sirah nganti sikil.

Pie de la Cuesta - Pie de la Cuesta minangka segara sing sepi kanthi lemah kira-kira 10 kilometer sisih lor-kulon Acapulco, ing sisih kidul Samudra Pasifik lan ing sisih liya, tlaga banyu segara (Laguna de Coyuca). Tlaga kasebut pancen tentrem, nanging turis menehi saran supaya ora mlebu ing Samudera Pasifik ing Pie de la Cuesta, amarga jilid kasebut mbebayani banget. Siji bisa tekan Pie de la Cuesta liwat bis. Yen sampeyan ana ing Bay Side ing sadawane Costera, ing antarane Escudero lan Diego Mendoza, goleki bus sing ujar Pie de la Cuesta PLAYA LUCES. Iki munggah saka lemah sing sempit. Sampeyan uga bisa njupuk siji sing ujar San Isidro lan bakal ngeculake Zocalo ing Pie de la Cuesta, nanging sampeyan kudu mlaku blok sawetara menyang jalur lan kira-kira setengah kilometer nganti laguna.

Puerto Marquez - Dumunung ing teluk sing luwih cilik ing sisih wetan Acapulco, Puerto Marquez ndeleng lalu lintas wisata sing luwih murah tinimbang Acapulco. Siji sisih teluk wis dijamin karo restoran sisih pantai sing cedhak banget, menehi panganan lan bir. Pamilik restoran (uga umume warga liyane) banget grapyak karo turis lan ana sing bakal menehi diskon utawa bir gratis ing kelompok. Wisatawan lan warga lokal uga padha karo ing udhara udang, sip negra modos, nyandhang ing banyu, lan seneng srengenge sing nggumunake. Sawetara warga lokal nganggo basa Inggris ing Puerto Marquez tinimbang ing Acapulco, saéngga pengunjung bisa ngomong sawetara Spanyol sing ora sopan. Siji bisa tekan Puerto Marquez liwat bis.

Isla de la Roqueta - Isla de la Roqueta nduwe pantai sing apik karo wilayah cethek supaya bisa dimainake dening kulawarga. Sampeyan bisa ing kana kanthi mendhoan banyu utawa prau wisata ngisor kaca saka Pantai Caleta. Tur plabuhan nyedhiyakake akeh kesempatan plancongan uga ndeleng kapal layar lan omah sing sugih lan misuwur. Kajaba iku, sampeyan bisa ngalami pertunjukan tebing-macem-macem 'ing La Quebrada, Virgin kapal selam Guadalupe, lan ndeleng panyilem karo tur nglangi ing ngisor kapal nganggo panganan kanggo narik iwak. Yen sampeyan ora ngemas panganan nalika lagi wisata, ana kesempatan sing apik kanggo nedha awan kanthi restoran prau sing ana ing sandhinge prau lan nyiyapake pesenan sampeyan. Cukup siyap ngenteni gumantung saka jumlah wong sing lagi demo karo sampeyan. Sawise ing Isla de la Roquet, ana pirang-pirang tilas sing dijaga kanthi apik, papan mercusuar lan papan snorkeling sing apik - nanging bisa dadi kasar (yen ora cocog karo sampeyan, taruhan paling sampeyan bakal menyang Camino Real kanggo snorkeling). Lan bonus kasebut, sampeyan bisa entuk akeh wektu kaya sing dikarepake nalika kapal perusahaan tur demo sedina muput.

pesisir

Umume pesisir ing wilayah teluk ing ngarep boulevard utama "La Costera". Wilayah teluk iki sing digawe Acapulco misuwur lan kaendahane lan keagungane ora bisa saya liwati sawetara taun. Sawetara pantai sing ana ing Teluk Teluk lan Costera yaiku Hornos, "pantai sore", Papagayo, Tamarindos, lan Icacos. Pante Condesa ing sisih wetan teluk yaiku grapyak homo. Pantai Caleta / Caletilla lan Pantai Langosta ing segara mbukak, lan biasane rada resik. Umume hotel ing Acapulco ditemokake ing Costera, lan rega umume mudhun nalika pindhah menyang sisih kulon menyang Zócalo lan Acapulco lawas.

Pantai banyu mbukak liyane, sing luwih cocog kanggo surfing, ana ing ngarepe Putri Fairmont Acapulco lan Hotel Fairmont Pierre Marqués. Playa Revolcadero ing sisih wetan Acapulco, cedhak bandara. Tumindak gelombang kasebut luwih dhuwur tinimbang ing njero teluk utawa ing Caleta / Caletilla, sing dilindhungi Pulau La Roqueta. Pengiriman saka La Costera njupuk udakara menit 35 liwat dalan sing ditarik lan apik.

Aja kantun Barra Vieja, kira-kira. 20 kepungkur Bandara teka saka warung.

Apa sing kudu dilakoni ing Acapulco, Mexico

CICI - taman banyu ing sisih pantai utama. Utamane becik kanggo bocah-bocah. Iki ngemot akeh kolam renang lan slide sing beda, Skycoaster (campuran antarane ayunan lan lompokan bungee) lan dolphinarium. Dolphin ditampilake ditawani, lan uga siji jam nglangi karo lumba-lumba - kenangan sak suwene.

Ana sawetara liyane atraksi, kalebu kursus golf, klub wengi lan benteng pasca-Hispanik. Nightlife in Acapulco pancen nyenengake, lan akeh papan sing cocog kanggo turisme.

Langsung Bungee, Ing La Costera, 500 meter sisih kulon La Diana.

Apa sing kudu diombe

Ing sawetara taun kepungkur, Acapulco wis dadi tujuan sing luwih disenengi kanggo musim semi breakers, kanthi puluhan ewu siswa sing mudhun ing kutha resort iki kanggo ngombe kasusahan ing midterma ing pirang-pirang bar lan klub. Coba dingerteni manawa panggonan sing luwih apik bakal ana ing garis njaba lan mesthi ora bakal nglamar yen sampeyan nganggo celana pendek lan / utawa sneakers.

Dina lelungan saka Acapulco

Taxco ing sadawane dalan saka Acapulco tekan Toluca, lan ora langsung tekan dalan gedhe Mexico City. Sawetara buku pedoman sing nggambarake minangka kutha cilik sing kapenuhan kebak ing toko perak, nanging akeh pembalap sing wis nggegirisi dalan sing rame, sempit, lan rame. Temtunipun kudu kanggo timer wiwitan.

Ixtapan de la Sal udakara udakara jam kepungkur Taxco nalika dalan menyang Toluca. Babagan iklim sing sampurna lan banyu termal. Ana taman banyu modern, spa, lan maneka layanan kesehatan masarakat. Iku jam 4-5 adoh saka Acapulco.

Bebas wae kanggo njelajah Acapulco.

Situs web pariwisata resmi Acapulco, Mexico

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Acapulco, Mexico

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]