Jelajahi Barcelona, ​​Spanyol

Jelajahi Barcelona, ​​Spanyol

Minangka ibukutha lan kutha paling gedhe ing Catalonia lan kutha paling gedhe nomer loro ing Spanyol, kanthi pendhudhuk luwih saka siji setengah yuta wong (luwih saka limang yuta ing provinsi iki).

Jelajahi Barcelona, ​​sing dumunung ing pesisir Timur Laut sisih lor Spanyol, nduwe sejarah sing sugih, sing wis ana ing sangisore Romawi, banjur hukum Frank sadurunge nyatakake kamardikan.

Kutha sing indah iki lengkap sing dikenal karo kutha-kutha Eropa (pasar ruangan, restoran, toko, musium lan gréja) lan apik kanggo mlaku kanthi sistem Metro sing ekstensif lan bisa dipercaya kanggo tujuan sing luwih adoh. Pusat pusat kutha, sing fokus ing Ciutat Vella ("Old City") nyedhiyakake dina sing nyenengake kanggo wong sing kepengin ngalami urip ing Barcelona, ​​nalika pesisir kutha iki digawe sunar lan santai sajrone wektu sing dawa ing cuaca sing anget .

Kabupaten Barcelona.

Ciutat Vella

  • (Kota Lama), pancen bagean paling tuwa saka kutha lan nomer dadi Distrik Nomer Salah. Kutha iki dumunung ing posisi tengah ing pesisir Mediterania lan minangka magnet turis kutha paling dhuwur. Objek wisata utama ing Ciutat Vella kalebu arsitektur abad pertengahan ing lingkungan Barri Gotic, Museum Seni Kontemporer saka Barcelona ing Raval lan Museum Naval ing pungkasan dalan lumampah hiburan sing dikenal minangka Las Rambles.

Eixample

  • dikenal minangka "Quarter Modernis" kanggo bangunan modernistik sing beda kayata Casa Mila, Temple Expiatori lan bale kabupaten lokal. Kothak jalan-jalan distrik banget ketat, dipérang dadi blok alun kanthi dalan-dalan sing amba ing saben persimpangan supaya bisa katon luwih gedhe.

Gràcia

  • mapan ing sisih lor-tengah ing sisih lor sisih lor Eixample. Minangka asal kutha dadi kapisah, sing diadegake ing 1626 minangka Our Lady of Grace Convent. Iki gabung karo Barcelona mung ing 20th Century lan njaga suasana dhewe

Sants-Montjuïc

  • dumunung ing sisih Lor ing sisih kidul kidul Barcelona. Biyen kutha munisipalitas kapisah ing Sants, nanging uga kalebu plabuhan lan komplek industri sing diarani Zona Franca lan akeh museum lan monumen. Ana uga pesta lan festival sing asring ana ing bagean iki ing Barcelona.

Sant Martí

  • ing pojok sisih wétan, dijenengake gereja pertama sing dibangun ing wilayah kasebut - St Martin.

Suburbs pedalaman

  • Area kayata Sarrià, Pedralbes, Horta lan Sant Andreu ngajak sampeyan metu saka dalan sing dipukul lan uwal saka papan turis.

Kahanan sing tepat nalika ngedegake kutha Barcelona ora mesthi, nanging sisa-sisa pemukiman pirang-pirang ewu taun ditemokake ing tlatah Raval. Nalika legenda duwe bapak Hannibal sing ngadegake Barcelona ing abad 3rd SM, ora ana bukti sing nyata.

Kutha Barcelona nduwe "Iklim Tengah" sing klasik karo musim panas sing lembab lan musim panas sing garing.

Bandara Internasional Barcelona-El Prat, minangka pusat transportasi utama lan darat penerbangan saka kabeh Eropa lan luwih.

Objek wisata paling apik ing Barcelona Spanyol.

Apa sing kudu dilakoni ing Barcelona, ​​Spanyol

Apa sing kudu dilakoni ing Spanyol Spanyol

Pesta lan acara ing Barcelona

Nggawa wisata sing mlaku

Kanggo para pengunjung sing pengin entuk rasa nyata ing Barcelona, ​​sampeyan bisa melu klompok pandhuan lokal berbahasa Inggris kanggo wisata bebas. Saliyane njelajah landmark utama lan lurung-lurung sing misuwur, sampeyan uga bakal entuk crita, rekomendasi lan tips sing mung bisa diwenehake lokal. Pandhuan profesional iki kepengin banget babagan kutha lan nawakake wisata sing uga pendidikan lan nyenengake. Wisata mlaku iki adhedhasar layanan sing didhukung tip.

Ana uga wisata sing diluncurake dening Dewan Kota wiwit saka Informasi Wisata Informasi ing Catalunya Plaça.

Pilihan liyane kanggo nemokake sisih lokal Barcelona yaiku ngubungi wong lokal, sing gelem nuduhake kutha ing sekitar. Sampeyan bisa milih pandhuan travel miturut pilihan kegiatan sampeyan. Pandhuan wisata lokal bisa milih sampeyan saka lokasi sampeyan, njupuk gambar perjalanan sing apik, lunga blanja utawa nuduhake papan sing ora turis manawa sampeyan pengin ndeleng.

Apa sing kudu dituku

Barcelona duwe toko 35,000 sing nggumunake kanggo turis kanggo njelajah, nanging amarga ora ana wong sing ngarep-arep bisa tuku ing Barcelona kanthi murah, panuntun "panuku" kanthi tatanan. Kaping pisanan, sampeyan pengin mlaku ing baris "blanja lima kilometer" sing nglewati jalur pejalan kaki Las Ramblas. Sithik banget sithik kendharaan kendaraan, sanajan akeh turis liyane kanggo navigasi. Sadawane rute kasebut, sampeyan bakal nemokake akeh toko sing adol barang "jeneng gedhe" karo akeh toko desainer khusus sing adol busana, sepatu, perhiasan lan liya-liyane.

Umume toko lan mall ing Barcelona bakal ditutup kanggo bisnis ing dina Minggu, nanging ana pengecualian- utamane ing Ciutat Vella. Ing kana, sampeyan bakal nemokake toko busana modis; toko souvenir cilik lan pasar lokal dibukak kabeh minggu.

Sawetara kesempatan blanja khusus sing ngenteni pengunjung ing Barcelona kalebu ing ngisor iki:

  • Barang antik sing apik banget bisa dijupuk ing Barcelona yen sampeyan ngerti babagan apa sing kudu dipikir. Ing dalan sing diarani Passeig de Gràcia ing distrik Eixample diantrekake toko-toko antik. Ana uga akeh sing bisa ditemokake ing Carrer del Consell de Cent (uga ing Eixample) lan ing Carrer de la Palla ing cedhak Katedral.
  • Rong pasar loak kudu dipriksa: siji sing dianakake saben dina Setu esuk ing jejere tugu Colum (Christopher Columbus) ing pungkasan Las Ramblas lan siji liyane ing alun ing njaba Katedral Barcelona, ​​sing mbukak ing dina Kemis.
  • Toko departemen El Corte Inglés nduwe pirang-pirang lokasi ing saindenging kutha, kalebu ing Eixample, Ciutat Vella 'lan Suburbs Inland. Ing tengah kutha, rong lokasi El Corte Ingles ing jarak mlaku-mlaku kanthi gampang, lan toko Fnac uga ana ing sacedhake. Toko-toko kasebut akeh banget lan meh kabeh bisa dituku, kabeh ana ing salah sawijining atap.
  • La Boqueria minangka pasar umum sing apik banget sing ana ing Ciutat Vella. Sampeyan kudu ngupayakake macem-macem prodhuksi lan barang, lan sampeyan bisa mandheg sawetara jus buah sing seger-seger utawa panganan liyane sing sampeyan adol. Bakal dingerteni yen pasar ditutup dina Minggu. Uga ati-ati nalika nutul ngasilake coklat ing kene utawa sampeyan bakal meksa sampeyan mbayar.
  • Jamon Iberico, ham gaya sing wis diubur nganggo gaya Spanyol sing sugih, rasa kaya nutty, tuku banget populer ing antarane turis lan warga lokal. Ham iki digawe saka Pata Negra, keturunan babi kuno sing eksklusif kanggo Semenanjung Iberia (Spanyol lan Portugal).
  • La Gauche Divine minangka toko unik lan multifaceted ing distrik Ciutat Vella sing nggabungake beya, desainer, musik lan seni sing dhuwur.

Apa sing arep dipangan

Barcelona minangka kutha sing nduwe bintang 20 Michelin ing kabeh restoran. Bangga Catalans gumunggung ing panganan sing apik, sing wis digayuh ing abad sejarah lan produk seger. Nanging, masakan Barcelona ora cocog karo kualitas kaya kabeh kutha, nanging panganan sing apik ora ana regane. Aturan jempol emas ditrapake kanthi apik ing Barcelona; kanggo ngirit dhuwit lan entuk panganan sing luwih apik, goleki panggonan sing dikalahake dening para kanca tur golek toko lan restoran sing asring digunakake dening para warga. Idea sing apik yaiku supaya restoran sing ana ing njaba.

Mayoritas restoran lan kafe ditutup ing antarane 4PM lan 8PM kanggo migdiada. Yen gagal ngrancang, ing ngisor iki ana sawetara papan sing bisa dipangan ing wektu iki:

  • tapas ing bar (ora sehat banget utawa murah kanggo ngganti panganan sing lengkap)
  • chain internasional
  • restoran sing dipilih sing cukup fleksibel kanggo ngrampungake turis sedina muput.

Setel menu (menú del dia) Umume restoran (lan sawetara bar) nawakake menú del dia (menu dina), sing biasane tegese panganan mesthi sing ringkes lan ora pati penting (siji salad, sajian utama lan ngombe; ditambah panganan cuci mulut kadang-kadang ), Pilihan 3 utawa 4, kanthi ngombe lan panganan cuci mulut, gumantung ing restoran. Elinga iki ora bakal dadi bagean sing akeh. Biasane sampeyan bakal entuk kabeh barang sing didaftar, nanging bakal dadi siji utawa rong cangkem paling (yaiku, kabeh panganan bakal pas ing piring ukuran standar). Sajrone seminggu, ana restoran sing cerdas nawakake khusus nedha awan saka 2PM nganti 4PM. Wisatawan sing cerdas bakal nyoba papan ing hip kanggo sapérangan rega nalika awan.

Udud: Ora diidini ing restoran.

  • Pilihan butiffara, kacang, lan daging liyane saka panganan khas Catalan
  • Sampeyan bisa entuk panganan saka endi wae ing dunia ing Barcelona, ​​nanging priksa manawa sampeyan nyoba panganan Catalan.
  • Pilihan panganan laut sing terus-terusan gedhe, sanajan ora akeh wilayah ing wilayah lokal (bagean iki ing Mediterania cukup apik banget.)
  • Pangobatan kanggo nyoba manawa ora ana panuntun lelungan sing nyebutake waffles sing bisa didol ing dalanan. Dheweke bakal nggodha sampeyan kanthi mambu lan rasa.

Wisata Pangan

Yen sampeyan nggoleki introduksi cepet kanggo masakan Barcelona, ​​sampeyan bisa mikir babagan wisata ing restoran - wisata anggur, turas tapas, kelas masak, wisata pasar ... pilihan akeh lan bagean sing angel kanggo milih salah sawijining.

Apa sing kudu diombe

Pilihan kanggo wengi wengi ing Barcelona, ​​yaiku telas. Ana klub lan bar sing ana ing saben dalan, lan sampeyan bisa nemokake wong sing seneng ngombe ing njaba, ing plaza, utawa pantai. Pemandangan klub sing kondhang yaiku apa sing nggawa akeh pembagi menyang kutha. Tata lingkungan sing paling apik kanggo golek bar yaiku El Born, El Gotico, lan El Raval.

Coba "cafè amb gel" lan espresso karo setes susu sing disajikan nganggo gelas batu es ing sisih endi wae 'kantin' lokal

Bar

Barcelona minangka kutha kanthi warisan bir lan anggur sing diasilake lokal. Nyatane, duwe sawetara omben-omben unik liyane, kayata orxata yaiku minuman sing digawe saka jus chufa (papyrus), gula lan banyu uga Granizados, sing ngemot jus jeruk oranye, jus lemon utawa kopi sing diwutahake. es ulem Nanging kanggo omben-omben alkohol, sing paling akeh dikonsumsi ing Barcelona kalebu:

  • Cerveza (bir), gaya Spanyol. Coba dingerteni, yen sampeyan takon "una cerveza," sampeyan bakal diwenehi bir botol. Kanggo bir draf, sampeyan kudu njaluk "una caña."
  • Vermuth al grifo, anggur herbal sing disimpen ing tong ukuran cilik lan dicampur karo banyu berair sadurunge ngombe.
  • Cava, macem-macem semi-cemlorot sampanye sing rada fruitier lan "greener" tinimbang sampanye Prancis. Merek utama kalebu: Codroniu, Freixenet lan Raimat.
  • Moscatel, anggur alami kanthi aroma kembang paling ora 85% saka jinis anggur Mosatel de Alejandria. Luwih apik disapu lan diombe kanthi macem-macem panganan cuci mulut Catalonian / Spanyol bebarengan karo woh lan es krim.

Barcelona nduwe nomer akeh bar bir lan bar anggur, lan ana sawetara pendhapat sing ngliwati garis lan tikel loro. Kasunyatan manawa kebon anggur ing Penedes mung sawetara saka Barcelona sing nerangake, sebagian, kenapa bar anggur dadi pemandangan umum ing kutha iki.

ATM

Pilih ATM ing wilayah sing rame lan gabung kanthi cepet menyang wong akeh supaya ora ditargetake. Barcelona dilengkapi karo ATM. Akeh sing nawakake macem-macem layanan (mundur, transfer, recharge kredit mobile, tiket, lan sapiturute) lan nampa kertu kredit saka macem-macem bank.

Umume ATM ora bakal ngisi biaya mbayar dana (sanajan bank isih, mesthi). Catalunya Caixa pangecualian: dheweke bakal ngisi biaya euro sawetara, dadi ora ngeculake ATM.

Dina lelungan saka Barcelona

  • Figueres - Omah saka museum Salvador Dalí sing paling apik tenan.
  • Montserrat - Dolan maring biara kanthi dhuwur ing gunung kanggo ndeleng Madonna Ireng utawa ndharat ing pucuk kanggo entuk pemandangan sing apik. 30 mil saka Barcelona.
  • Sitges - Papan wisata pantai tradisional kanggo para warga. Lengkap toko fashion dibukak dina Minggu. Apa uga tujuan homo sing populer.
  • Girona - Kutha sing sepi kanthi bagean Yahudi kuna, lurung-lurung sing sempit, tembok sing ngetren lan akeh kafe.
  • Tarragona - Kutha pantai segara gedhe ing sisih kidul Barcelona. Kutha nawakake akeh situs sejarah - Warisan Donya UNESCO - kalebu kolosseum Romawi sing dijaga kanthi apik, lan Katedral Tarragona.
  • Pyrenees - Sawijining gunung sekitar 150 km sisih lor saka kutha.
  • Sant Cugat del Valles - Nduwe salah sawijining klompok Romanes sing paling menarik ing Catalunya, kanthi ukiran akeh sing menarik. Kutha dhewe kebak vilas larang.
  • Montseny - Reserve Bios UNESCO 40 km sisih lor-wetan ing Barcelona. Tekan kono nganggo mobil utawa bis / sepur.
Jelajahi Barcelona sapisan lan sampeyan bakal tresna ing salawas-lawase ...

Situs web pariwisata resmi Barcelona, ​​Spanyol

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Barcelona, ​​Spanyol

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]