njelajah Taman Nasional Ruaha, Tanzania

Jelajahi Taman Nasional Ruaha, Tanzania

Jelajahi Taman Nasional Ruaha ing Central Tanzania. Ruaha minangka taman sing nggumunake kanthi akeh satwa. Kajaba iku, amarga taman sing rada adoh, ora ana ing sirkuit turis utama, lan mula pengunjung bisa seneng ndeleng satwa liar tanpa saingan karo gerombolan turis liyane.

Taman iki dadi omah bangga singa sing gedhe banget, jerapah, kewan gajah lan kewan kewan liar liyane. Jaringan dalan ngetutake Kali Ruaha, mula kewan-kewan padha kumpul ing musim garing.

Flora lan fauna

  • singa, cheetah, kebo, asu liar, hyena.
  • Pedunung gajah 10,000.
  • Kudu (luwih gedhe lan luwih cilik).
  • Antelop sing apik lan gemeter.
  • Hippo, buaya, impala, jackal.
  • A macem-macem gesang manuk.

Timer mandiri. Rute paling langsung menyang taman yaiku saka kutha Iringa ing batang gedhe Zambia-Dar Es Salaam. Jalan rereget ngliwati sisih kulon nganti sisih lor-kulon menyang lawang taman. Dalan kasebut ana ing kahanan sing cukup lan bisa dibukak kanthi kendharaan kendaraan loro.

Petrol bisa tuku ing markas kanthi rega sing cukup larang dadi bahan bakar luwih apik ing Iringa.

Pandhuan bisa nyewo, menehi saran supaya bisa nambah spotting game lan orientasi ing Taman kasebut.

Situs web pariwisata resmi Ruaha

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Nonton video babagan Ruaha

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]