njelajah Ribe, Denmark

Jelajahi Ribe, Denmark

Jelajahi Ribe ing Jutland, Denmark. Ribe minangka kutha cilik, lan mung cara praktis sing praktis kanggo mlaku-mlaku.

Sanajan Ribe minangka kutha cilik - akeh sing kudu dialami. Ribe minangka kutha paling tuwa ing Denmark lan uga kutha abad pertengahan sing paling dijaga kanthi akeh bangunan sing dilestarekake. Ribe minangka tanggane sing paling cedhak karo Taman Nasional Wadden Sea. Ing Ribe, sampeyan bisa mlaku-mlaku ing dalan-dalan cobblestoned kanthi omah setengah timbangan lan nikmati swasana, kafe sing apik lan toko khusus.

Katedral Ribe, cukup kanggo kunjungan waé kanggo ndeleng saka ndhuwur menara gereja, ngawasi kutha Ribe sing lengkap, dikepung karo udi sing rata nganti bukaan mata. Tampilan saka ndhuwur, saka kutha lan kali sing mlaku ngliwati, menehi kesan sing apik kanggo asal-usul abad pertengahan lan Viking ing kutha.

Pengawas Wengi Ribe. Saben sore saka 1st Mei nganti 15 tanggal kaping September, sampeyan bisa ngiringan pengawal wengi ing Ribe kanthi rute liwat dalan-dalan sing wis lawas, nalika dheweke nuli menehi tandha kanggo menehi tandha marang warga nalika turu. Sadawane dalan dheweke bakal crita babagan ahli sihir, banjir lan kebakaran.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Ribe, Denmark

  • Vikinger Ribes. Viking Museum Ribe - jaman Viking lan abad pertengahan.
  • Ribe Vikinge Center - kunjungan menyang Ribe Viking Center bakal menehi sampeyan pengalaman unik lan kawruh anyar babagan Zaman Viking. Sampeyan bisa nglewati harta pusaka ukuran Viking sing direkonstruksi maneh, dikepung karo Viking kanthi sampeyan bisa kerja lan ngobrol. Penting riko. Panggonan sing gedhe banget karo akeh kegiatan sing bisa ditindakake. Kaya taman tema Viking.
  • Museum Seni Ribe kanthi lukisan saka Age Emas Emas lan pelukis Skagen sing misuwur.
  • Pusat Laut Wadden. Bukak lan ndeleng Taman Nasional Laut Wadden lan banjur ngunjungi "Pusat Laut Wadden" kurang saka 10 km. saka Ribe. Deleng Multimedia-show babagan ribut badai. Gawe kepinginan dhewe. Pandhuan alam ngatur wisata umum ing Taman Nasional

Apa sing kudu dilakoni ing Ribe, Denmark.

Town Walk ing Ribe. Ngalami Zaman Tengah, Reformasi lan Renaissance ing Ribe - kutha paling tuwa ing Denmark.

"Ireng Ireng." Dolan maring Ribe ing Musim Panas lan Autumn - pirang-pirang lintang ing tanah pethi ing Laut Wadden. Dheweke nggoleki sikil sikil bapak lan graf chafer taman ing lapangan sing teles. Ing wektu kasebut, sampeyan bisa ndeleng panorama sing apik sing diarani "Sun Ireng".

"Wadden Sea National Park" .Seme Wadden lan Ribe Marshes diadegake minangka Taman Nasional saka 2010. Laut Wadden duweni arti global minangka salah sawijine weteng paling penting 10 ing jagad. Wetter pasang surut, kaya Laut Wadden, sawetara ekosistem sing paling produktif sing dingerteni. Bahan tanduran, pirang-pirang kewan lan mikro-organisme ing endhepan Segara Wadden ndadekake wilayah kasebut minangka salah sawijining lapangan panganan paling gedhe kanggo manuk migran.

Apa sing kudu dituku

  • Woh-wohan Anggur Port Parmos.
  • Sapuan Ribe.
  • Ribe Bir.

Situs web pariwisata resmi Ribe

Nonton video babagan Ribe

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]