njelajah Santa Cruz, Tenerife

Jelajahi Santa Cruz, Tenerife

Jelajahi ibukutha Santa Cruz lan kutha paling gedhe ing Langkawi. Sampeyan uga ibukutha Kota Canary Islands, bebarengan karo Las Palmas.

Santa Cruz de Tenerife mapan ing pucuk wetan pulo Tenerife, paling gedhe saka rantai Pulau Canary. Bengkingan kotamadya nyakup wilayah sing dawane 150.56 kothak lan dipérang dadi rong dhaérah sing beda-beda: Anaga Massif lan tanjung kidul dibentuk dening aliran lahar sing mudhun saka pucuk Acentejo menyang pesisir. Ketinggian maksimal ing borough yaiku 750 meter ndhuwur permukaan segara. Swara setengah perimeter kotamadya yaiku pesisir.

Sadurunge tekan para penakluk Castilian, wilayah sing bakal didadekake kutha, ana zona tanduran liar sing gegayuhan karo menceyato (kerajaan) Anaga, sing mrentah Mencey Beneharo. Sejarah pra-Hispanik ing kutha kasebut ditindakake kanthi warisan 'guanches' (saka Guan Chenech, tegese 'man saka Tenerife') lan sawetara ekspedisi manca sing tekan ing pesisir. Ing 1494, ing salah sawijining perjalanan kasebut, para Kastil teka lan ngadeg ing Santa Cruz, pangkalan perkemahan kanggo penaklukan pulau sing terus nganti 1496, taun ing Tenerife digabung menyang Corona of Castile.

Wiwitane, inti ekonomi kutha sing ana ing pelabuhan kasebut. Pethik pertama, sing dibangun ing 1548, dumunung ing pinggir pantai Añazo, nanging mengko dirusak ing badai. Pelabuhan saiki cocog karo papat titik kandhungan lawas ing pesisir kotamadya: plabuhan Horses karo sungai Ireng, sungai Blas Diaz, Langkah Tinggi lan Bufadero. Teluk Santa Cruz dihargai para navigator amarga kaluwihan alami sing dadi pusat persediaan panganan kanggo kapal-kapal sing lelayaran menyang New World.

Ing pungkasan abad 15 abad heterogen wiwit mbentuk, dumadi saka prajurit, pelaut asli, pedagang lan guanches. Organisasi pendhudhuk pertama kasebut ana ing sekitar omah kastil San Cristóbal, sawijining kubu sing nglindhungi kutha cilik kasebut. Ing separo kapindho abad XVI, siji wiwit mbangun kursi pertama, sing ana ing ngarepe kastil, sing bakal dadi kursi Pila lan cocog karo kursi saiki Candlemas. Kastil pertahanan anyar didhekake sadawane daerah pesisir amarga masarakat Santa Cruz kudu mbela awake dhewe saka serangan asring dening para pribadi lan bajak laut, Gallic lan Inggris. Nganti Angkatan Laut Inggris, karo Laksamana Nelson ing ngarep, tiba ngalahake 25 1797 Juli. Babagan iki, kanthi pentinge, bakal menehi tandha sejarah kutha.

Ana rong bandara ing Tenerife sing beda.

  • Bandara Internasional Tenerife South Reina Sofia dumunung udakara 60km adoh saka Santa Cruz, ing sisih kidul Tenerife. Iki mbukak jam 24 dina kanthi meh kabeh penumpang 9 yuta saben taun.
  • Bandara internasional Tenerife North Los Rodeos International sing cedhak karo ibukutha diwatesi mung kanggo penerbangan pulau lan warga negara, nanging bukaan terminal bandara anyar lan mlebu udhara internasional wis ngidini nambah sambungan karo negara liya. lan ing luar negeri.

Pantai ora pati rame tinimbang ing sisih kidul. Paling gedhe yaiku Las Teresitas digawe saka wedhi kuning sing diimpor lan numpak bus 20 menit sing cendhak.

Las Gaviotas sing luwih tenang yaiku teluk sabanjure lan nampilake wedhi ireng lan akeh nudist. Bus sing jarang menehi pemandangan Las Teresitas sing apik banget.

Dolan maring

  • Museum sejarah alami (Museo de la Naturaleza y el Hombre) sing apik sajrone limang menit saka stasiun bis. Wis sawetara manungsa sing apik mummified sing ditampilake.
  • galeri seni ing kutha
  • pusat planet \ ilmu cilik ing dalan menyang La Laguna.
  • Pasar Minggu gedhe cedhak stasiun bis.
  • Musieum gratis babagan sejarah tilas kastil saiki disarèkaké ing sangisoré taman mobil ing Plaza Espana, ing sisih pelabuhan alun-alun lan dibukak saka 10am Senin-Setu. Iku cukup menarik kanthi akeh informasi babagan sejarah kutha.
  • Karnival Santa Cruz de Tenerife. Karnival Santa Cruz de Tenerife minangka salah sawijining acara sing paling gedhe lan paling apik tenan ing Donya. Saben wulan Februari, Santa Cruz de Langkawi, ibukutha paling gedhe ing Kapuloan Canary, dadi host acara sejarah iki, narik kawigaten udakara yuta wong saka endi wae. sunting

Ana rong toko departemén El Corte inggris sing adol akeh, uga macem-macem komplek blanja ing pinggiran. Pasar utama uga dibukak, sanajan ora dituju menyang turis - woh, veg, kembang sing apik, lan sapiturute. Ana pasar loak ing dina Minggu ing cedhak stasiun bis, yen sampeyan mung kutu. Sawetara tatik tur listrik cedhak alun-alun utama, sing paling bisa diindhari.

Yen sampeyan lagi preinan, luwih akeh urip tinimbang blanja. Napa sampeyan ora mlaku-mlaku mubeng taman sing indah dening Rambla?

Pangan Canaries, panganan Spanyol lan mesthine, panganan cepet. Umume papan regane larang regane, nanging siji utawa rong trap wisata cedhak port Akeh iwak sing apik kanggo dipangan, kamus bakal migunani.

Umume bar sing konsentrasi ing dalan-dalan sing mlaku ing esplanade utama lan zona pejalanhe ing sekitar Plaza Espana.

Situs web pariwisata resmi Santa Cruz

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Santa Cruz

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]