njelajah Town Town, Tanzania

Jelajahi Stone Town, Tanzania

Jelajahi Stone Town kutha utama ing Zanzibar. Kutha iki minangka kutha pentinge sajarah lan seni penting ing Afrika Timur. Arsitektur, umume wiwit abad 19th, nggambarake macem-macem pengaruh sing ndasari budaya Swahili, kanthi campuran Moorish, Arab, Persia, Indian lan unsur Eropa. Kanggo alasan iki, kutha kasebut wis kalebu ing Situs Warisan Donya UNESCO ing 2000

Bandara Internasional Zanzibar mung siji bandara ing pulo kasebut. Iki bisa diakses liwat Dar es Salaam, Nairobi, Kilimanjaro, lan akeh bandara Afrika lan Eropa liyane.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Stone Town, Tanzania.

  • Benteng Lawas sing cedhak karo House of Wonder, yaiku benteng watu abot sing dibangun ing abad 17th dening Omani. Nduweni bentuk kasar; plataran internal saiki dadi pusat budaya karo toko, lokakarya, lan arena cilik ing ngendi tarian langsung lan pertunjukan musik ditindakake saben dina.
  • Museum Kraton (Bekas Istana Sultan). (Uga dikenal minangka "Istana Sultan", "Beit el-Sahel" ing Arab) minangka istana tilas sultan, sing uga ana ing pinggir laut, ing sisih lor Gedhung Kamulyan Dibangun ing akhir abad 19th, lan saiki dadi host museum babagan urip saben dinane kulawarga kerajaan Zanzibari, kalebu barang-barang sing diduweni Sayyida Salme, mantan putri Zanzibar sing mlayu kanggo pindhah ing Eropa karo bojone.
  • House of Wonder utawa "Istana Kaajaiban", uga dikenal minangka "Beit-al-Ajaib", ing Mizingani Road ing pinggir laut, bisa dadi landmark paling terkenal ing Town Town. Iki dibangun ing 1883 lan dibalekake sawise Perang Anglo-Zanzibar 1896. Pendhapa biyen Sultan, dadi jabatan partai Afro-Shirazi sawise revolusi. Iki minangka bangunan pertama ing Zanzibar sing duwe listrik uga bangunan pertama ing Afrika Timur sing duwe angkat. Wiwit 2000, interior wis digawe khusus kanggo museum ing budaya Swahili lan Zanzibar.
  • Livingstone House minangka kraton cilik sing wiwitan dibangun kanggo Sultan Majid bin Said nanging mengko digunakake dening para misionaris Eropa. David Livingstone manggon ing omah nalika nyiapake ekspedisi pungkasan menyang njero Tanganyika.
  • Dispensary lawas dibangun saka 1887 dadi 1894 kanggo dadi rumah sakit amal kanggo wong-wong miskin, nanging mengko digunakake minangka dispensari. Iki minangka salah sawijining bangunan ing Batu Town sing paling apik banget, kanthi balconies kayu sing diukir, jendhela kaca berwarna, lan hiasan stokco neo-klasik. Sawise tiba ing 1970s lan 1980, gedhung kasebut banjur dibalekake maneh dening AKTC.
  • Katedral Anglikan. Dituku dening para misionaris, greja lungguh ing pasar pasar pungkasan ing jagad iki. Mejo misale bisa dibangun liwat pos sebatan pasar.
  • Mandi Persia Hamamni minangka kompleks pandi umum sing dibangun ing pungkasan abad 19th dening arsitek Shirazi kanggo Sultan Barghash bin Said. Mandi kasebut ora dibukak maneh nanging dibukak kanggo pengunjung. Kunjungan diwatesi ing sawetara area kompleks asli amarga bagean kasebut (umpamane, restoran) wiwit dicocogake kanggo omah pribadi.
  • Forodhani Gardens minangka taman cilik sing dumunung ing seawalk utama Town Town, ing ngarepe Benteng Lawas lan House of Wonder. Dheweke bubar dibukak dening AKTC. Saben wayah sore, kebon ing kebon iki dadi panganan sing populer lan berorientasi turis sing adol panganan bakar lan resep Zanzibari liyane.

Apa sing kudu dilakoni ing Stone Town, Tanzania.

  • Roam sak kutha Batu ngajeni bangunan Sejarah

Apa sing kudu dituku

Fahari Zanzibar, Jalan Kenyatta 62, Town Town (Cedhak Kantor Pos lan Mercury House). 09: 00 - 18: 00. Fahari Zanzibar minangka Perusahaan Sosial, sing didaftar minangka NGO, nggawe aksesoris lan perhiasan kualitas butik nggunakake kerajinan lan bahan sing asale ing Zanzibar. Kunjungi bengkel & sekolah terbuka sing gedhe ing Kenyatta Road, ing ngendi sampeyan bisa ndeleng tas, perhiasan lan aksesoris liyane sing diprodhuksi kanthi langsung lan tuku langsung saka produsen wanita. Kanthi tuku saka Fahari, sampeyan bakal nampa produk asli sing luar biasa nalika ndhukung wanita lokal mbangun masa depan sing mampan. Barang mewah - sawetara hadiah murah sing luwih murah.

Situs web pariwisata resmi resmi Stone Town

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Stone Town

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]