jelajahi Tokyo, Jepang

Jelajahi Tokyo, Jepang

Jelajahi ibukutha Tokyo Japan. Ing luwih saka 13 yuta wong ing wilayah metropolitan resmi, Tokyo minangka inti saka kutha kutha sing paling padhet ing donya, Tokyo Metropolis (sing nduwe pendhidhikan sing luwih saka 37 yuta wong). Metropolis sing akeh, sugih lan apik iki nggawa sesanti teknologi ing sisih ngarep kanthi pandeleng ing Jepang lawas, lan duwe barang kanggo kabeh wong.

Swara taun 500, kutha Tokyo tuwuh saka desa mancing Edo sing andhap asor. Kutha iki mung wiwit tuwuh nalika dadi kursi saka shogunate Tokugawa ing 1603. Nalika Kaisar mrentah kanthi jeneng saka Kyoto, kekuwatan sejati ditanduri ing tangan shogun Tokugawa ing Edo. Sawise pemulihan Meiji ing 1868, nalika kulawarga Tokugawa ilang pengaruh, kaisar lan kulawarga Kaisar pindhah menyang kene saka Kyoto, lan kutha kasebut dijenengi maneh kanthi jeneng saiki, Tokyo. Pusat metropolitan negara, Tokyo minangka tujuan bisnis, pendhidhikan, budaya modern, lan pamrentah. (Yaiku ora mratelakake manawa saingan kayata Osaka ora bakal mbantah pratelan kasebut.)

Tokyo jembar: paling disangka ora dadi kutha siji, nanging minangka salah sawijining konstelasi kutha sing tuwuh bebarengan. Distrik Tokyo beda-beda kanthi karakter, saka bledosan elektronik Akihabara nganti kebon Imperial lan kuil Chiyoda, saka budaya pemuda hiperaktif saka Mekah Shibuya menyang toko tembikar lan pasar candhi ing Asakusa. Yen sampeyan ora seneng karo apa sing sampeyan deleng, pindhah menyang sepur lan tekan stasiun sabanjure, lan sampeyan bakal nemokake sing beda.

Ukuran ukuran lan frenetic ing Tokyo sing luwih angel bisa nggumunake pengunjung kaping pisanan. Sebagéyan saka kutha kasebut minangka wana konkrit lan kabel, kanthi massa neon lan swara speker. Ing jam sing cepet-cepet, wong akeh ngepet sepur-sepur lan akeh umat manungsa sing nyembah ing stasiun kompleks sing apik banget. Aja seneng banget karo pandelengan turis ing dhaptar: kanggo umume para pengunjung, bagean paling gedhe ing pengalaman Tokyo mung ngubengi kanthi acak lan nyerep getar, nuntun sirah menyang toko sing adol barang sing aneh lan apik, sampling restoran ing ngendi sampeyan ora bisa ngerteni prekara siji ing menu (utawa ing piring sampeyan), lan nemokake tenang sing ora dikarepake kanthi tenang ing pekarangan desa suci Shinto. Kabeh aman, lan para warga bisa uga kadang-kadang luar biasa kanggo mbantu yen sampeyan mung takon.

Biaya kanggo urip ing Tokyo ora kaya astronomi kaya saiki. Tekanan inflasi lan pasar mbantu nggawe biaya ing Tokyo dibandhingake karo kutha-kutha gedhe liyane. Tokyo minangka salah sawijining papan sing paling populer ing Jepang. Iki uga dirating kutha kaping lima sing paling larang kanggo urip ing jagad iki. Tokyo umume rame amarga apartemen biasane ora luwih gedhe tinimbang kothak persegi 175 (meter persegi 16).

Tokyo diklasifikasikake ana ing zona iklim subtropis lembab lan nduwe 4 musim sing béda. Rembug biasane panas lan lembab kanthi suhu sekitar 20-30 ° C. Winters biasane entheng, kanthi suhu umume wiwit saka 0-10 ° C. Salju ora langka, nanging ing kesempatan kasebut jarang (sapisan sawetara taun) nalika Tokyo kena badai salju, umume jaringan sepur saya mandheg. Kembang ceri sing misuwur mekar ing wulan Maret-April lan taman, sing paling misuwur yaiku Ueno, isi karo tarps biru lan wong gaji sing sithik.

Ing Jepang, kabeh dalan, rel, kapal lan pesawat dikirim menyang Tokyo.

Tokyo duwe rong bandara gedhe: Narita kanggo penerbangan internasional lan Haneda kanggo (biasane) penerbangan domestik.

Tokyo duwe salah sawijining sistem transit massa sing paling jembar. Iku resik, aman lan efisien - lan mbingungake. Kebingungan kasebut kedadeyan amarga sawetara sistem sepur sing beda-beda digunakake ing Tokyo

  • jaringan JR East
  • loro jaringan subway
  • macem-macem baris pribadi

Pembayaran awis minangka norma. Umume ATM Jepang ora nampa kertu manca, nanging kantor pos, 7-Eleven lan Citibank (saiki dijenengi minangka Prestia dening SMBC) lan biasane duwe menu Inggris uga (luwih anyar, Mitsubishi-UFJ wis mbukak ATM kanggo pangguna kertu UnionPay lan Temokake. * CATETAN * Ing wulan Juni 2013, umume bank-bank ing bank Jepang ora nampi MasterCard, mula sampeyan ora bakal bisa narik dhuwit, nanging tuku kanthi nggunakake MasterCard ditampa ing ngendi wae.

Sanajan kertu kredit wis ditampa kanthi luwih akeh, para pengecer luwih cenderung ngidini panggunaan kasebut tinimbang ing negara-negara maju liyane.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Tokyo, Jepang

Yen didol ing endi wae ing saindenging jagad, sampeyan bisa uga bisa tuku ing Tokyo. Tokyo minangka salah sawijining pusat busana lan kosmetik ing jagad Wétan. Barang sing kudu digoleki kalebu elektronik, fashion funky, perabotan antik, sandhangan tradisional (kimono, yukata, jimbei, yen-tabi) uga barang khusus kaya Hello Kitty lan Pokemon barang, anime lan komik lan barang-barang sing ana gandhengane. Tokyo duwe sawetara industri elektronik paling gedhe ing donya, kayata Sony, Panasonic, lan Toshiba etc.

Ana akeh toko penak ing saindenging Tokyo, sing mbukak ing jam lan ora mung adol panganan lan majalah, nanging uga kabutuhan saben dina kayata jeroan lan jamban.

Apa sing kudu dituku ing Tokyo

Kuantitas, macem-macem lan kualitas panganan ing Tokyo bakal kagum sampeyan. Toko departemen duwe bale panganan, biasane ing ruang paling ngisor (diarani depachika), kanthi panganan sing ngluwihi delicatessens ndhuwur ing kutha-kutha liyane. Pusat blanja lan toko departemen duwe bagean restoran, biasane ing lantai ndhuwur. Sawetara ruang paling ngisor stasiun sepur duwe supermarket kanthi tester rasa gratis. Cara sing apik kanggo conto sawetara piring aneh sing diduweni kanthi gratis. Tokyo duwe akeh restoran, mula deleng pandhuan utama Jepang kanggo jinis panganan sing bakal sampeyan alami lan sawetara ranté sing populer. Menu karo gambar asring dikirim ing njaba, saengga sampeyan bisa mriksa rega kasebut. Sawetara toko duwe panganan plastik sing misuwur ing jendela ngarepe. Aja ragu-ragu nyeret staf sing ditunggu metu menyang ngarep kanggo menehi apa sing dikepengini. Tansah nggawa dhuwit. Akeh restoran sing ora bakal nampa kertu kredit.

Tokyo wis secara harfiah puluhan ewu restoran sing makili luwih akeh panganan sacedhake ing saindenging jagad, nanging uga nawakake sawetara keahlian lokal sing unik. Nigirizushi (iwak dipencet menyang beras), sing dikenal ing saindenging jagad mung minangka "sushi," sejatine asale saka Tokyo. Liyane yaiku monjayaki, versi sing apik, kapenuhan kubis okonomiyaki sing nggunakake baterei sing tipis banget kanggo nggayuh konsistensi sing lengket, karamel. Asale saka wilayah Chukishima ing Chuo lan dina iki akeh restoran cedhak Asakusa sing nawakake monjayaki.

Toko kopi mbukak sekitar 08: 00 (kadangkala ing stasiun sibuk), restoran diwiwiti saka 11: 00 lan kadhangkala cedhak ing 15: 00 utawa 16: 00 nganti sore.

Duwe 11 awal: Jam tengah awan 00 minangka cara paling gampang kanggo ngindhari barisan ing papan sing populer lan sampeyan bakal entuk kursi, sanajan sampeyan mung teka ing awake dhewe.

  • Pepper Panas kasedhiya ing macem-macem edisi, miturut wilayah, ing sekitar Tokyo, majalah gratis iki menehi pandhuan kanggo restoran lokal ing Jepang nanging menehi gambar lan peta menyang restoran. Sawetara restoran malah nawakake kupon. Umume restoran ing njero majalah kasebut ana ing tengah nganti tekan tingkat tinggi.
  • Tabelogis direktori restoran lokal sing duwe rating lan tinjauan kanggo restoran ing Jepang. Kasedhiya ing Inggris lan Jepang.
  • Ana uga pirang-pirang blog ing internet sing dikhususake kanggo panganan lan mangan ing Tokyo sing ditulis dening foodies internasional. Situs-situs kasebut bisa dadi sumber informasi sing bisa dipercaya kanggo turis.

Ing Jepang, umur ngombe / tuku sing sah kanggo minuman keras yaiku 20.

Pesta kasebut ora mandheg ing Tokyo (paling ora ing bar karaoke), lan sampeyan bakal nemokake bar lan restoran cilik ing endi wae.

Cara sing paling apik kanggo Jepang mbuwang wengi yaiku ing bolongan mbanyoni gaya Jepang sing diarani izakaya, sing nawakake panganan lan omben ing suasana sing disenengi. Rantai sing luwih murah izakaya kayadene Tsubohachi lan Shirokiya biasane duwe menu gambar, mula pesenan gampang, sanajan sampeyan ora ngerti Jepang - nanging aja kaget yen sawetara papan duwe sistem pesenan layar layar Jepang. Ana uga sawetara klub sing apik kanggo pamrih ing Roppongi karo pengunjung sing rutin.

Klub ngunjungi lan papan wengi gaya barat bisa uga larang, karo klub lan omah sing omah ngetrapake biaya tutup akhir minggu (biasane kalebu coupon minuman utawa loro). Kanggo omben-omben utawa minuman, Western Shinjuku's Park Hyatt Tokyo omahake New York Bar ing tingkat 52. Nyedhiyakake tampilan sing apik banget ing wayah awan lan wengi ing Tokyo, uga dadi papan kanggo film kasebut Ilang ing Translation.

Yen sampeyan lagi anyar ing kutha, Roppongi dadi papan kanggo sawetara klub lan perusahaan sing sregep sing khusus kanggo ngladeni wong non-Jepang - nanging uga kebanjiran karo para tamu lan 'pelamar' sing kadang-kadang bakal keganggu sampeyan kanggo ngunjungi klub pujian, ing ngendi ombenan biaya ¥ 5000 lan munggah. Nanging, adegan pesta kasebut tuwuh ing Roppongi, ing endi bisa dadi prayoga kanggo mriksa salah sawijining prekara sing digawe sacara bebas kayata Tokyo Pub Crawl. Minangka alternatif, sawetara warga Jepang lan manca luwih milih klub lan bar ing Shibuya, utawa Ginza, Ebisu, utawa Shinjuku sing trendi.

Situs web pariwisata resmi Tokyo

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Tokyo

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]