jelajah Umm Al Quwain, Uni Arab Emirat Arab

Jelajahi Umm Al Quwain, Uni Arab Emirat Arab

Jelajahi Umm Al Quwain salah sawijining anggota 7 Uni Emirat Arab, nutupi area 800 kilometer persegi lan amba saka alas pesak ijo sing subur lan subur ing pinggir Teluk Persia, daratan nyabrang dununge pasir sing nggulung menyang oasis sing subur ing Falaj Al Moalla.

Oland daratan lan kutha pedalaman Falaj Al Moalla dumunung ing sawetara 50km saka kutha Umm Al Quwain.

Suhu November nganti Maret, ana idyllic lan rata-rata 26C ing wayah awan lan 15C ing wayah wengi (79F nganti 59F). Suhu bisa munggah ing 40C (104F) ing puncak musim panas lan tingkat asor dhuwur. Udan udan minimal. Pesisir pasisir nemu angin sing adhem ing wayah awan.

Jeneng Umm Al Quwain asale saka Umm Al Quwatain, sing artine "Ibu saka 2 kekuwatan", referensi tradhisi laut sing kuat. Sejarah modern Umm Al Quwain wiwit sawetara taun 200 nalika suku Al Ali pindah ibukutha saka Pulo Al Sinniyah menyang lokasi saiki ing pertengahan abad 18th, nalika sumber banyu manis saya garing.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Umm Al Quwain, Uni Emirat Arab

  • Dreamland, Jalan Raya Ras Al Khaimah; minangka taman aqua paling gedhe ing donya.
  • Kagiyatan tradisional mancing, falconry, bangunan dhandel unta lan balap isih katon ing emirat Umm Al Quwain. Falcon Shahin (utawa peregrine) bisa disawang ing kene bebarengan karo hawk mburu kulit sing misuwur, AI-Hur.
  • Tukang bangunan dhow ing panggonane tukang trampil terus nglumpukake kapal tradisional iki isih akeh. Ing kutha lawas, ing sacedhake benteng, omah-omah watu karang anyar sing isih apik banget nampilake fitur arsitektur asli lan karya plester arum rumit.
  • Akuarium ing daratan ing sisih ngisor plabuhan anyar. Bagéan saka Pusat Penelitian Laut lan mbukak kanggo pengunjung kanthi cara sadurunge, nuduhake macem-macem iwak lan segara sing akeh ditemokake ing wilayah kasebut kalebu sinar, ula lan karang. Barracuda Beach Resort bisa ngatur kunjungan klompok.
  • Happylandis swarga bocah-bocah nganggo dolanan video-game sing apik, istana mlumpat lan akeh sing dikarepake bocah
  • Kepulauan Umm Al Quwainlie ing sisih wétan semenanjung daratan ing pinggir pasisir unik sing ana ing pulo-pulo pasir sing dikepung dening alas bakau sing padhet, dipisah dening sawetara kali. Sing paling gedhe ing pitu pulo yaiku Al Sinniyah, diikuti Jazirat Al Ghallah lan Al Keabe, kabeh katon saka kutha kuna. Ing antarane antarane daerah iki lan pesisir pesisir yaiku pulo cilik Al Sow, Al Qaram, Al Humaidi, Al Chewria lan Al Harmala. Teknik Madaar sing mlaku ing antarane pulau menehi dalan banyu navigasi kanggo nelayan sanajan ombak sing kurang nalika ambane rata-rata kurang saka sawetara kaki. Barracuda Beach Resort bisa ngatur kunjungan klompok ing pulo kasebut.
  • Camel Racing- mlebu pedalaman, dalan menyang lomba Camel ing Al Labsa menehi drive sing apik banget. Trek balapan sing apik iki dipasang ing njero dunes gedhe ing sisih kiwa dalan sing tumuju Falaj Al Moalla. Sajrone sasi mangsa, unta lomba esuk ing Kamis lan Dina Jumuah lan para penonton ditampani. Camel kafilah minangka situs sing wis biasa nyebrang saka ara-ara samun saka lomba balapan liyane. Dunes ing wilayah iki, diselingi karo pedhang kayu, menehi terrain tantangan kanggo pembalap deso dalan utawa biasane diarani "tukang baso". Dheweke uga nawakake sawetara papan perkemahan gurun sing paling apik ing emirates kanthi janji wengi sing ora bakal dilupakan ing sangisoring bintang Arab. Lelungan kemah klompok bisa diatur.
  • Museum Umm Al Quwain minangka renovasi benteng Umm Al Quwain sing biyen njaga lawang menyang kutha lawas, ngawasi segara ing sisih siji lan creek ing sisih liya. Museum iki nduwe artefak sing ditemokake ing situs sing cedhak kalebu Al Dour lan menehi kawigaten sing apik kanggo jaman biyen. Pakaryan mulihake dijadwalake kanggo nggawe tembok maneh sing biyen ngubengi pemukiman asli
  • Al-Durwas minangka kutha pesisir saka 200 SM nganti abad kaping tiga Masehi. Situs, ing sisih tengen sisih tengen Sharjah/ Dalan Ras-al-Khaimah, wis digali lan akeh artefak menarik sing ditampilake ing museum UAQ.
  • Klub Bowling Palma luwih saka bowling amarga ana kolam renang (snooker), game video, bar shisha, restoran pantai lan liya-liyane. Panggonan kasebut menehi rasa Mesir (Piramida lan Ibu). Bisa digayuh liwat Taksi.
  • Cornicheis Umm al Quwain minangka papan sing paling apik kanggo wong-wong sing seneng swara ombak lan katentreman. Udud "Shisha" bisa dadi moment paling apik ing UAQ ing Corniche ing wayah wengi kanggo sing tresna Shisha kanthi tentrem; utamane ing bengi musim dingin.
  • Sailingin banyu sing tenang ing laguna nyedhiyakake sawetara kapal sing paling apik lan paling menarik ing Emirat Utara.
  • Kondhisi becik kanggo olahraga ski, surfing angin, jet ski kayaking. Pelayaran lan prahu liwat banyu sing bening lan sepi ing pulo-pulo sing sepi lan njelajah rawa-rawa bakau sing dienggoni dening segara laut, iwak lan serangga nawakake petualangan unik kanggo sapa wae. Flamingos jambon, iwak lonceng, kura-kura, akeh kepiting lan sinar bisa katon ing lingkungan sing alami.
  • Klub Marin Umm Al Quwain lan Centreis Nunggang ora adoh saka iwak souq, sing ana ing pante sing teduh ing pantai sing diliwati. Klub nunggang, sing diadegaké ing 1979, ing sawijining wektu luwih saka jaran 40 lan tim instruksional nunggang berkualitas.
  • Ummi Al Quwain Aeroclub, ora adoh saka Dreamland, dadi sing pertama UAE klub penerbangan lan diadegaké ing sangisoré Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Mualla. Kanthi gampang dikenal dening Antonow-2 Bi-Plane lan Cargoplane sing hebat banget Iljuschin-76, Bandara wis nggantungake 6 sing wiyar, landasan 1.800m Runway, kanthi lampu N-VFR, toko kopi sing luwes lan sapiturute .. Klub misuwur ing dunya amarga juara langit lan parachute lan wis dadi tuan rumah Asiana Championship 2005, Boogie 2005, 2006. Salajengipun, mung menehi kesempatan kanggo mabur, balon udara panas, skydiving (tunggal & tandem!), Motor Parachutingand Para ing UAE. Latihan lan pelajaran diwenehake ing saindenging taun lan saran sing ramah ditawakake saka tenaga pengajar lan pilot sing berpengalaman GCAA sing wis pengalaman. Pesawat sing ana kalebu lampu mikro, glider, Cessnas lan pesawat kanggo aerobatik. Bagean Skydiver bubar entuk "AIRVAN" sing anyar minangka platform gulung. Iki minangka papan sing cocog kanggo mabur (lan sinau mabur!), Adoh saka bandara UAE utama lan sawetara pesisir sing teluk ing Teluk Arab lan laguna sing apik banget. Para penggemar kloter ketemu ing dina Kamis lan Dina Jumuah lan ana sing dipasrahake kanggo ngeculake.
  • Club Club Club Umm Al Quwain sing ana ing sisih pinggir kutha Dreamland lan menehi kesempatan kanggo para peserta supaya bisa ngalami kacepetan, nyenengake lan nyenengake balapan dalan dune balap lan hiking motor ing telung arena sing dibangun.
  • Taman Taman Falaj Al Mualla. Sawetara Meters adoh saka jembatan UAQ ing Emirates Road utawa Outer Bypass Road. Panggonan orientasi kulawarga sing nawakake fasilitas sing durung ana sadurunge ing Emirat - Kolam Renang (kanggo bocah lan wong diwasa - karo jamban lan kamar ganti). Dibukak kanggo kabeh penduduk kanthi biaya Dhs minimal. 2 saben wong (kanthi kolam renang gratis). Timing: Kolam renang 8am -11pm (Minggu-Rebo) Kolam renang mung kanggo wanita lan bocah-bocah / 10am - 12mn (Kamis - Sabtu) Kolam terbuka kanggo kulawarga. Kajaba saka dolanan bocah, wilayah bbq uga ana grosir mini, sewaan sepeda motor, sepeda tricycle
  • Lulu Hypermarketis minangka papan sing apik kanggo tuku lan tuku sandhangan, grosir, bahan pangan, minyak wangi lan elektronik.
  • Pasar kondhang cilik Salma Marketa misuwur kanthi sandhangan sing murah.
  • Al manamah Hypermarketis minangka papan sing apik kanggo tuku lan tuku sandhangan, grosir, bahan pangan, minyak wangi lan elektronik uga.
  • Carrefour Express, Jalan King Faisal. Mart sing kompak lan mulane gampang tuku barang bermutu tinggi.

Umume hotel duwe bar lan / utawa klub wengi; sawetara duwe luwih saka siji.

Situs web pariwisata resmi Umm Al Quwain

Watch video babagan Umm Al Quwain

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]