njelajah Valencia, Spanyol

Jelajahi Valencia, Spanyol

Jelajahi Valencia minangka kutha lawas sing apik lan ibukutha Karajan Lawas ing Valencia Spanyol iku mesthi kanggo riko. Kutha iki minangka kutha Spanyol sing nomer telu ing babagan penting lan pedunung, lan 15th ing Uni Eropa, kanthi pendhapat 810,064 ing kutha sing tepat lan 1,832,270 ing Area Metropolitan. Wétan ing Laut Tengah udakara patang jam ing sisih kidul kidul Barcelona lan telung jam ing sisih wétan ing Madrid. Valencia misuwur ing festival Fallas ing wulan Maret, amarga dadi papan kelairan paella, lan kanggo proyek arsitektur sing gedhe dening Santiago Calatrava sing diarani City of Arts and Science.

Kali Turia mlayu ngliwati tengah kutha, nanging diwiwiti maneh nalika diganti lan ana taman sing apik. Iki minangka papan sing apik banget kanggo nglampahi wektu sing gratis ing kutha ing dina sing cerah.

Pambangunan "City of Arts and Science dening arsitek sing misuwur lan Valencian Santiago Calatrava wis nggawe kutha Valencia dadi transisi. Konstruksi lan transformasi gedhe ing taun kepungkur wis dadi kutha medium sing dianggep sethithik dadi tujuan sing luwih apik lan luwih menarik.

Valencia didegake dening Romawi lan dicekel dening Moors wiwit taun 8 nganti abad 13th. Ing 1609, Moor sing wis ngowahi agama Katulik diusir saka kutha kasebut. Sajrone perang sipil Spanyol ing 1930, Valencia minangka ibukutha Republik, sing pungkasane kalah karo pasukan Franco.

Bandara Valencia yaiku 9 km saka pusat kutha.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Valencia, Spanyol

  • Kutha Kesenian lan Ilmu. 10AM-9PM. Menarik banget. Papan kasebut digunakake ing aliran Turia lawas lan ana ing kono, sampeyan bakal nemokake Museum Ilmu, Planetarium, bioskop IMAX, Akuarium lan, Museum Seni.
  • Lingkungan Barri del Carme ana ing tengah. Iki minangka papan sing cocog kanggo mlaku-mlaku ing ngendi sampeyan bisa ndeleng transisi saka wilayah sing dilalekake menyang tetanggan sing beda-beda. Barri del Carme duwe akeh kafe ruangan lan toko trendi. Ana campuran wong sing menarik, saka warga umur, kanggo jinis alternatif, hippies, gays lan lesbian, lan uga macem-macem liyane. Lingkungan bengi ing wayah wengi karo para pujangga, nanging matur nuwun kanggo tanggi sing manggon ing kana.
  • Katedral Valencia (The Seu). Katedral penasaran karo lawang saka telung wektu arsitektur sing béda. Bangunan kasebut minangka kabèh, sanajan umume Gothic, wis nglumpukake pirang-pirang pirang-pirang elemen Renaissance, Baroque lan Neo-Classical. Perjalanan munggah menara Micalet (biyen Moorish, nanging saiki "Christianized") menehi tampilan kutha sing nyenengake.
  • La Lonja de la Seda (Bursa Sutra). Bangunan iki minangka situs perdagangan sutra lokal kuno. Sampeyan uga dadi landmark UNESCO lan bubar diowahi. Sawetara kekemu iku nakal banget. Beda karo kasugihan materi sing diterbitake dening industri pariwisata dadi "bangunan gothic / renaissance pungkasan sing dilestarekake paling apik ing Spanyol", Nyatane mung interior bangunan iki asli. Eksternal direnovasi ing jaman neoklasik (kira-kira 1879) lan wis diwarisake minangka abad pertengahan dening industri pariwisata ing upaya ora beda karo suku Barri Gotic sing kontroversial ing Barcelona. Pakaryan mulihake luwih lanjut ing pertengahan 90 lan maneh ing 2007-2008 wis kesah keaslian fitur hiasan exteriors. Kunjungan menyang Bursa Sutra kanggo ndeleng interior sing apik tenan isih ana ing itinerary saben wong ing Valencia, nanging ragu ngakoni babagan "Gothic-ness" saka ukiran watu 500 lawas sing wis dilindhungi.
  • Pusat Mercat. Dumunung ing bangunan "modernis" sing wis tuwa sajrone proses direnovasi. Deleng babagan panganan lokal lan golek panganan, daging, utawa zaitun sing apik.
  • Mlaku ing amben kali Tùria, saiki taman karo lapangan bal-balan lan rugbi, tlaga prahu prahu, trek olahraga, tempat dolanan, sumber air, lan tilase. Taman elongated sing gedhe iki akeh wilayah sekitar lan rampung ing Kutha Kesenian lan Ilmu. Jalur mancal sing akeh banget ndadekake papan sing cocog kanggo sithik olahraga lan srengenge.
  • Torres de Quart, ing pungkasan Calle Quart. Menara abad pertengahan sing ditandhani iki minangka bagean saka tembok kuna sing ngubengi kutha lawas. Dalan liyane saka menara sing cedhak yaiku Torres de Serrano uga kalebu bagean tembok kuna. Menara Serrano wis akeh diowahi lan wis modern, nanging isih menarik lan mapan ing dalan saka taman kasebut.
  • Museum lan Pabrik Lladró. Iki pabrik Lladró Porcelain. Kunjungan gratis, nanging kudu dijadwal sadurunge. Sampeyan ngunjungi pabrik, proses utawa gaweyan porselin lan ing pungkasan koleksi porselin Lladro sing regane larang regane $ 30,000. Foto mung diijini koleksi.
  • Museum Sejarah Valencian. Museum sing kebak artefak lan presentasi multimedia sing rinci babagan sejarah Valencia wiwit lair wiwit jaman Romawi nganti jaman modern. Gampang diakses metro, cedhak stasiun Nou d'Octubre.

Apa sing kudu dilakoni ing Valencia, Spanyol

Valencia nduwe festival sing hebat saben Maret sing diarani Fallas, ing papan lokal nggawe model papier maché gedhe. Dheweke umume sifat satir lan bisa uga dhuwur kaya sawetara crita.

Fitur liyane saka Fallas yaiku kembang api. Kaya kutha zona perang sajrone seminggu! Dheweke tangi sampeyan esuk lan esuk. Saben dina, ana telung acara kembang api, la desertà, la mascletà, lan el castillo.

Dina 17th lan 18 tanggal Maret yaiku La Ofrenda. Tuntur saka saben falla njupuk kembang menyang Plaza Virgin. Kembang kasebut digunakake kanggo mbangun prawan. Prosesi gedhe-gedhe apik banget lan asri apik. Dheweke ngetutake rong dalan utama: siji mudhun calle San Vicente lan liyane mudhun Calle de Colon.

Ing akhir minggu nampilake 'fallas' dheweke diobong. Iki diarani la cremà. Bayi fallas dibakar ing 10PM lan mayores falla dibakar ing endi wae wiwit tengah wengi nganti 1AM. Sing ana ing bale kutha dibakar ing 1AM. Sing paling nggumunake kanggo ndeleng yaiku fallas ing Sección Especial, amarga iki sing paling gedhe lan paling dramatis nalika kobong. Iki cenderung banget rame lan siji kudu teka awal.

Iki sing kudu ditindakake sajrone musim gugur:

  • Ayo lan ndeleng macem-macem fallas, nanging utamane Sección Especial.
  • Pay kanggo ngetik salah sawijining fallas sing luwih gedhe kanggo ndelok babagan ninik individu.
  • Deleng la mascletà lan la nit de foc.
  • Deleng salah sawijining macem-macem parade, utamane therenda.
  • Waca prawan sing digawe kembang.
  • Tuku churros utawa buñelos ing salah sawijining akeh sing ana ing dalan.
  • Menyang salah sawijining bar / nightclubs sementara sing disiyapake ing dalan lan nari sewengi.

pesisir

  • Playa de Malvarrosa lan Playa e Levante o de la arenas minangka pantai kutha sing paling misuwur, mung sisih lor plabuhan.
  • El Saler minangka pantai sing paling apik lan paling apik ing cedhak Valencia. Devesa ora maju lan uga ana ing sekitar sing apik. Ing Devesa lan Playa Pinedo ana bagean nudist. Pantai iki dumunung ing sisih kidul pelabuhan.

Sumber panas

  • Musim panas Fuente de Los Baños dumunung ing 90km sisih lor Valencia ing kutha Montanejos. Banyu laguna sing gelembung saka bumi ing suhu 25ºc ing kabeh taun. Papan sing dikenal dening para warga isih durung ditemokake dening para wisatawan. Lebokake banyu kanggo nglangi lan jelajahi lagune snorkeling, deleng iwak ing saubenge lan temokake guwa sing ndhelik. Kanggo sing wani, ana pilihan kanggo mlumpat saka tebing menyang sisih paling jero laguna.

Apa sing kudu dituku

  • Dataran Patriarca (Plaza del Patriarca) minangka papan sing apik kanggo nggoleki merek nasional utama kayata Loewe, LLadró, Louis Vuitton, Dolores, Farrutx, lsp.
  • majalah inVLC, macem-macem lokasi. majalah inVLC minangka majalah gratis kanggo pengunjung, expats, warga lokal lan sapa wae sing sinau basa Inggris. Bisa ditemokake ing akeh lokasi ing kutha lan Komunitas. Isine artikel sing ditulis sacara mandiri babagan fasilitas lokal, kayata restoran, bar, toko dll, liburan lokal penting lan informasi fiestas, pandhuan menyang kutha lokal ing komunitas lokal, lan bagean basa kanggo sapa wae sing sinau basa Inggris.

Apa sing arep dipangan

  • Kanggo ngerteni paella lokal "sampah" saka sampah pariwisata, ngindhari papan gambar gambar Paella sing gedhe. Iki tandha manawa kanggo paella beku / mikroba. Ana sawetara versi sajian beras sing nyenengake iki: Paella Valenciana, kanthi daging (pitik lan / utawa terwelu biasane), Paella de Marisco, karo iwak utawa panganan laut, utawa Paella Mixta, kanthi daging lan iwak ing wektu sing padha, sing paling populer ing antarane warga setempat. Yen sampeyan pengin mangan Paella asli, cobanen ing area pantai Malvarrosa; sampeyan bakal nemokake ana sawetara restoran sing apik. Paella Valencian asli digawe mung karo bahan seger, ing wajan wesi khusus lan nggunakake geni sing digawe kayu (dudu gas utawa listrik). Paella vegetarian diarani "Paella vegetal" utawa "Paella de verduras".
  • Arrò banda lan arròs negre. Beras iki ireng amarga isine cumi. Sampeyan bisa nemokake piring iki ing papan sing padha karo ndhuwur.
  • Fideuà, sajian kaya paella, kanthi mie lan iwak cendhak, ditemokake ing wilayah Gandía lan Denia (Alicante) lan biasane bisa ditemokake ing restoran paella. Sampeyan kudu nyoba uga.
  • Kabeh i pebre - Kabeh i pebre digawe saka belut, ula kaya iwak khas saka Albufera, laguna ing cedhak Valencia. Sampeyan bisa drive menyang El Palmar lan Rasakena ing kana. Éca, nanging rasa banget. Sampeyan uga bisa nemokake paella sing apik, lan panganan tradisional liyane ing restoran uga ing kene.
  • Iwak asin "salaon": tuna ("moixama", "tonyina de sorra"), kod ("bacallà"), roe, ikan bilis, capellans banget populer delicatessen. Uga gurita garing. Priksa dheweke ing pasar lokal, kaya Mercat Central de Valencia. Pilihan gedhe pickles kayata zaitun, tomat, bawang ing brine. Gedhe karo tomat lan lenga zaitun. Priksa macem-macem jinis sayur-sayuran kayata tomat, timun, mrico, bawang, aubergine lan sapiturute uga woh-wohan musim, kemungkinan varietas sing ora sampeyan deleng ing omah.
  • Llet merengada. Jinis es krim alus basis susu kanthi rasa kayu manis-lemon.
  • Bunyols - Donat goreng, kadhang dibentuk bunder, kadhang cincin. Ana mung kasedhiya sajrone Maret. Celupake ing coklat panas. Kadhangkala dheweke banget lengo, mulane aja mangan akeh wong utawa ora bakal keluwen maneh sawetara jam. Yen sampeyan bisa milih versi 'carabasa' (waluh), mesthine coba. Dheweke umume luwih apes.

Apa sing kudu diombe

Barrio del Carmen minangka tujuan hiburan wengi utama ing Valencia. Ana akeh restoran, bar, lan sendi tari, sing cenderung kanggo ngrampungake wong akeh sing luwih enom, utamane ing Calle Caballeros.

Plaza del Cedro minangka papan sing apik ing endi kabeh kemungkinan diwenehake nginep sewengi ing ambisi sing kurang turisme tinimbang ing tengah.

Akeh bar Bodegas lan Tapas ing ngendi sampeyan bisa nedha bengi Spanyol khas kanggo rega sing cukup. Yen sampeyan tekan awal (ing Spanyol awal) ing udakara 8PM biasane duwe tawaran khusus kaya "Tercio y Tapa". Kanggo nemokake dheweke luwih orientasi menyang dalan-dalan sing sejajar karo Carrer de Doctor Manuel Candela.

Mengko kanggo ngombe barang sing wis ngenteni nedha bengi lan metu ana pirang-pirang bar musik sing beda.

Yen sampeyan lagi rumangsa nari, ana pub sing misuwur ing ngendi akhir minggu akeh wong sing bisa ditemokake. Lawang biasane biasane gratis lan dheweke meh tetangga kabeh manggon ing Calle Campoamor. Musik luwih alternatif (Rock / Indie / Pop) umume ing Spanyol nanging owah-owahan gumantung karo DJ. Dadi mung goleki kabeh kanggo nemokake sing paling disenengi. Dheweke wis nutup setengah jam telu esuk lan yen sampeyan ora pengin sepira mungkin wektu sing paling apik kanggo teka yaiku udakara setengah suwene setengah siji. Kanggo rincian liyane deleng:

Kajaba iku, ana rasa khas Spanyol sing cedhak-urip ing Plaza del Cedro dhewe. Beda karo wong liya sing seneng seneng medon ngomong, ngombe lan main gitar asring nganti srengenge.

Pusat liyane yaiku wengi yaiku Cánovas (luwih dhuwur), Juan Llorens (enom uga, kurang "alternatif"), ing saindenging universitas (siswa), lan tambah akeh ing wilayah cedhak pantai lan plabuhan.

Penyayang anggur bisa uga pengin njelajah anggur anggur ing wilayah anggur Valencia, kalebu Bodega El Angosto, Bodegas Los Frailes, lan Bodegas Murviedro.

Minuman Wilayah tradisional

  • Agua de Valencia - banyu Valencia minangka minuman campuran sing misuwur. Ana sawetara resep, utamane adhedhasar campuran jus oranye lan Cava, anggur sparkling lokal.
  • Orxata - Minuman sing digawe saka kacang macan (Cyperus esculentus), xufa ing Valencian utawa chufa ing Spanyol. Dadi kadhemen lan manis, mula misuwur ing wulan panas. Ing basa Spanyol diarani 'horchata' lan bisa ditemokake ing 'horchaterias' utawa 'orxateries', nanging uga ana ing meh kabeh kafe lan bar. Nalika ngirim horchata, sampeyan bakal bisa takon apa sampeyan pengin duwe 'farton', jajanan cilik kanggo dicelupake ing horchata, uga.
  • Cibada - Minuman keras sing es.
  • Llima Granizada - lemon lemon.
  • Café del Temps - Espresso ing es.
  • Blanc i Negre - kopi Iced karo leche merengada.
  • Calimocho - Inuman populer, sing asale ing Negara Basque, digawe karo anggur abang lan campuran cola.

Njaluk metu

  • Danau banyu seger. Beras ditandur ing laladan sekitar. Albufera uga dadi akeh variasi manuk migran sing menarik. Desa lokal ing wilayah kasebut, El Palmar, uga minangka papan sing apik kanggo nyoba paella utawa sajian lokal liyane.
  • Pantai iki ana ing wilayah "dilindhungi" lan minangka pesisir sing paling resik, paling terpencil kanthi gampang tekan kutha. Diakses nganggo bis, nanging mbutuhake organisasi sing apik kanggo organisasi.
  • Manises, 15 km sisih kidul sisih kulon Valencia. Ora mung situs bandara Valencia, nanging uga pusat penting kanggo pottery. Sawetara pabrik keramik 100 dumunung ing kotamadya, ing ngendi seni kasebut wis praktik paling ora ing taun 700. Ing Museum MCM, ana pameran babagan sejarah keramik ing wilayah kasebut.
  • La Tomatina, sing diselenggara karo Buñol ing dina Rebo Agustus pungkasan. Festival sing nglibatake ewu peserta mbuwang tomat sing mateng ing saben liyane. Priksa manawa sampeyan nganggo sandhangan sing bisa dibuwang sawise sampeyan bakal dadi ora rumit.
  • Nglakoni perjalanan dina menyang sawetara desa sing apik utawa kutha cilik ing wilayah kasebut, kalebu Chulilla, Sot de Chera, Xátiva, Sagunto, lan liya-liyane.
  • Hot Spring lan penemuan liyane: Perusahaan wisata cilik (Panas Pariwis Panas Pariwara) nawakake nitih lan kunjungan sing ditunjuk menyang tujuan sing diluncurake ing Valencia. Wisata sing paling populer yaiku kolam renang alam Spring sing luar biasa ing canyon, 90km of Valencia. Akses dening transportasi umum angel.
  • Cuenca: 200km saka Valencia kanthi omah sing katon kaya saka bukit. Kutha iki minangka kutha ing komunitas otonom saka Castile-La Mancha Spanyol. Iki minangka ibukutha provinsi Cuenca.

Situs web pariwisata resmi Valencia

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Valencia

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]