Jelajahi Washington, Usa

Jelajahi Washington, USA

Jelajahi Washington DC ibukutha Amerika Serikat lan jabatan saka telung cabang pamaréntahan, uga distrik federal AS AS Kutha iki duwe koleksi gratis, musium umum lan akeh monumen paling penting ing negara lan pengeling-eling. Vistas ing National Mall antarane Capitol, Washington Monumen, White House, lan Lincoln Memorial misuwur ing saindenging jagad minangka ikon saka negara paling sugih lan paling kuat ing jagad iki.

DC duwe blanja, panedhaan, lan hiburan wengi sing cocog karo metropolis kelas donya. Wisatawan bakal nemokake kutha kasebut dadi macem, kosmopolitan, lan internasional.

Saklawasé kabeh turis DC sing ndhelik menyang Taman Nasional - jarak taman sing dawa rong mil lan taman sing akeh kunjungan ing kutha lan musium Smithsonian - nanging kutha kasebut dhewe minangka metropolis sing sregep lan asring ana hubungane karo monumen, politik , utawa bangunan neoklasik. Smithsonian minangka "ora bisa kantun," nanging ora trima dhewe - sampeyan durung nate menyang DC nganti sampeyan wis metu lan kutha.

Downtown (The National Mall, East End, West End, Waterfront)

  • Wilayah sing paling akeh ditekani: The National Mall, distrik téater utama DC, museum galeri Smithsonian lan non-Smithsonian, apik banget, Chinatown, Capital One Arena, Pusat Konvénsi, distrik bisnis pusat, Gedung Putih, Taman Potomac West, Pusat Kennedy, Universitas George Washington, Basin Tidal sing apik, Taman Nasional, lan Wharf. Taman Nasional ing tengah kutha, diubengi gedhong putih pamrentah AS, lan ngemot koleksi monumen, peringatan, museum gratis, kembang ceri, bajing, lan pigeon.

Central North (DuPont Circle, Shaw, Adams Morgan, Columbia Heights, Petworth)

  • Lingkungan paling apik lan macem-macem lingkungan paling apik ing C. lan papan kanggo golek musik live, nightlife, lan akeh restoran, Universitas Howard, blanja butik, kedutaan ayu, Little Ethiopia, U Street, lan akeh hotel sing apik. Shaw, luwih adoh saka telung wilayah ing North Central, sing wis dadi pusat budaya budaya Afrika-Amerika ing kutha kasebut, nduweni hiburan wengi nalika U St kanggo ngrampungake wong akeh sing rada tuwa lan luwih canggih, panganan sing luar biasa ing Little Ethiopia. blanja ing ngalahake, papan musik live utama ing kutha, lan pemandangan galeri seni sing paling apik ing Logan Circle. Adams Morgan duwe akeh bar kanthi musik live sing konsentrasi ing dalan 18th, sawetara restoran sing apik lan mung tetanggan sing apik kanggo mlaku-mlaku. Columbia Heights nyakup pusat blanja paling gedhe ing kutha, uga akeh opsi makan lan anggaran ngombe. Bebarengan karo lingkungan sing cedhak karo Gunung Pleasant, minangka papan kanggo umume pendhudhuk Salvadoran kutha lan panganan panglipur tandhane, pupusa. Petworth kalebu pondokan musim panas Abraham Lincoln lan Amfiteater Carter Barron uga campuran toko lan restoran.

Kulon (Georgetown, Northwest Kulon)

  • Sisih kutha sing bergengsi, sugih ing desa bersejarah ing Georgetown kanthi hiburan malam sing nyenengake, arsitektur kolonial, lan apik banget; Zoo Nasional; Katedral Nasional sing gedhe; bucolic Dumbarton Oaks; akeh saka blanja dhuwur-DC; liyane Kedutaan Besar Row; Universitas Amérika; lan sawetara sajian apik banget. Arsitektur kolonial lan lurung-lurung cobblestone, bar olahraga, blanja mewah lan butik, Dumbarton Oaks bucolic, lan Universitas Georgetown.

Timur (Capitol Hill, Near Northeast, Brookland, Anacostia)

  • Miwiti ing Gedhung Cithakan lan Perpustakaan Kongres, lan ngiringan Stasiun Kesatuan Union sing apik lan lingkungan Capitol Hill sing bersejarah, menyang tetanggan sing asring ditekani dening Gallaudet lan Universitas Katulik, Anacostia bersejarah, "Little" DC Vatikan"Ing sekitar National Shrine, Arboretum Nasional sing gedhe, Taman Akuatik Kenilworth, Nightlife offbeat ing Kabupaten Atlas, lan sawetara komunitas liyane sing eksplisit kanggo njelajah. Ing distrik téater utama, musium sing luwih apik, trap-trosan turis, Capital One Arena, Pusat Konvènsi, Chinatown, lan restoran apik sing wis sukses ing José Andrés. Cedhak Northeast - nightlife offbeat ing Atlas District, Gallaudet University, lan National Arboretum sing gedhe. Brookland - "Vatikan Little" DC ing sekitar Nasional Nasional lan Universitas Katulik. Anacostia - akeh wilayah ing sisih Wetan Kali iki jebul malah radar para warga, nanging bisa nggawe "lelungan dina" kanggo ngunjungi musium Frederick Douglass lan Smithsonian Anacostia lan Taman Akuatik Kenilworth sing apik, utawa mung luwih ngerti kepiye carane tetanggan sing miskin lan diabaikan kanthi sejarah sing kaya ngono bisa ana ing ibukutha negara sing paling terkenal ing donya.

DC sejatine ana ing tengah salah sawijining wilayah metropolitan paling gedhe ing negara, lan akeh obyek wisata wilayah sing gedhe, kayata Kuburan Arlington, Peringatan Iwo Jima, bandara, Pentagon, Kuil Mormon Mormon, etnik paling apik ing wilayah kasebut. panedhaan, lan hotel kanthi tarif pajak penjualan sing murah banget mung ngluwihi wates kutha - aja nganti lali ing Best of the 'Burbs.

Washington, DC, minangka kutha sing kalebu politik, miturut politik, lan politik. Iku dudu ibukutha nasional pisanan: Baltimore, Lancaster, York, Annapolis, Trenton, Philadelphia, malah New York City kabeh dadi pamrentah nasional. Nanging, jelas yen ibukutha negara kudu mandhiri saka pamrentahan negara sing kuwasa lan negara-negara kidul bakal nolak nampa ibukutha ing sisih lor. Ing 16 Juli, 1790, Kongres ngliwati Undhang-undhang Residence, sing netepake ibukutha AS bakal dumunung ing pinggir Kali Potomac. Ing 24 Januari, 1791, Presiden Washington ngumumake lokasi spesifik kutha federal anyar ing sisih lor properti 70,000-hektar. Distrik federal berbentuk berlian ngukir saka tlatah negara-negara ing Maryland lan Virginia lan pamrentah federal tuku swaths saka tanah sing biasane durung dibangun saka para pamilik. Kotamadya Georgetown lan Alexandria sing isih ana ing kutha-kutha independen ing Distrik Columbia sing nembe digawe.

DC pancen nggumunake internasional. Ana kedutaan liyane ing DC tinimbang ing kutha liyane ing donya, nggambar profesional internasional saka meh kabeh negara.

Washington, DC disuguhake dening telung bandara utama. Kabeh bandara telu nawakake Wi-Fi gratis sing tanpa watesan.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Washington, AS

Acara - festival ing Washington

DC duwe tim profesional ing saben enem olahraga profesional AS.

  • bal-balan
  • Hockey
  • basketball
  • Baseball
  • Soccer
  • tennis

Apa sing kudu dituku

Cenderung gampang ditemokake ing ngadeg lan toko cedhak National Mall lan East End. Nanging, penawaran kasebut cenderung apik (kaca tingal, magnet, kaos, dll…). Toko hadiah museum musium Smithsonian duwe penawaran unik lan papan sing apik kanggo tuku hadiah.

Pasar Wétan ing Capitol Hill minangka papan senin sing disenengi ing dina Sabtu utawa Minggu sore kanggo panganan lan karya seni lokal. Sanajan sampeyan ora tuku, iku papan sing apik kanggo browsing lan mangan.

Butik eclectic lan toko vintahe akeh ing Georgetown, Adams Morgan, Upper Northwest, lan Shaw. Nanging, rega dhuwur; sampeyan ora mungkin nemokake akeh nyang-nyangan.

Galeri seni akeh ing saindenging kutha lan nggawe telusuran sing apik, sanajan rega ana ing ndhuwur.

Toko buku khusus uga umum ing DC amarga akeh pendhidhikan. Ana uga sawetara pilihan apik ing Capitol Hill lan East End.

Apa sing arep dipangan

Washington nduwe sekedhik kabeh, saka etungan wong liya sing apik banget menyang papan sing dibakar lobbyist kanthi dolar tinggi sing bakal nyebabake kertu kredit dadi gedhe.

Umume panganan paling endhuwur kasedhiya ing West End, East End, Georgetown, lan Dupont Circle, sing nawakake pengalaman makan saka steakhhouse sing dikemas karo Minibar kuat dening Jose Andres.

Internasional DC bisa narik wakil saka kabeh penjuru jagad, lan kabeh butuh kafe lan restoran bekas paten. Banget "etnik" kalebu panganan Etiopia sing apik ing Shaw lan panganan Cina sing apik ing sisa-sisa saka Chinatown ing DC.

Masakan Salvadoran kayata pupusa umume ing Columbia Heights. Pupusas yaiku tortillas jagung tebal sing diiseni keju, daging babi opsional, kacang buncis, utawa macem-macem barang liyane, banjur dihiasi karo salad kubis tart lan saos abang Italia.

Panganan Etiopia minangka tumpukan DC amarga komunitas gedhe Ethiopian ing kutha kasebut. Panganan Etiopia minangka kulo liar sing disembelih lan daging lan sayuran sing dihiasi ing ndhuwur piring sing ditutupi roti spongy sing diarani injera. Sampeyan mangan sajian nganggo tangan, nggunakake piring injera liyane (padha karo roti) minangka "utensil" tunggal sampeyan - nyuwil sepotong injera lan gunakake kanggo njupuk panganan sampeyan. Sing cocog ing Etiopia mung nggunakake tips driji ing latihan iki, lan kanthi alasan sing apik: sampeyan bakal duwe panganan sing ora apik. Sampeyan uga cocog kanggo mangan tanggal sampeyan, nggawe panganan sing nyenengake iki yen sampeyan ngerti tanggal sampeyan. Papan sing paling apik kanggo nyoba panganan Etiopia ana ing Shaw, sing kalebu Little Ethiopia

Bab sing paling cedhak karo masakan lokal sing unik yaiku setengah asap: rokok daging sapi setengah, pitik daging babi setengah. Dheweke duwe "sworo seru" yen sampeyan cokotan dadi siji, disuguhake nganggo roti asu panas, lan asring digeguyu. Biasane didol ing truk panganan ing National Mall.

Demam Cupcake ing DC dicedhakake dening turis sing ditarik ing acara TV kayata Cupcake Wars. Bakery cupcake kadang duwe garis sing mlaku ing blok.

Apa sing kudu diombe

Umur ngombe / tuku kanthi sah yaiku 21 lan ditrapake kanthi ketat ing DC Disiapake supaya identifikasi sampeyan dicenthang, sanajan sampeyan katon luwih saka 21.

Bar lan klub tari, akeh sing duwe musik live, akeh banget ing sadawane 18th St ing Adams Morgan, ing sadawane 14th St lan ing sadawane U St ing Shaw, lan ing Near Northeast, sing dadi wilayah utama 3 kutha. pub nyusup. Saperangan hotel ing Georgetown kalebu bar populer banget.

Klub karawitan kelas paling apik ing DC kalebu ing Connecticut Avenue ing DuPont Circle. Genre musik sing dimainake ing klub ing kene kalebu pop, hip hop, lan Latin. Akeh bar lan klub kasebut duwe kode busana. DuPont Circle lan Shaw uga duwe akeh bar / klub sing nyuguhake wong homo.

Ana sawetara panggon musik wong 500-1,500 ing Shaw.

Jazz live banget populer ing DC Jazz legenda Duke Ellington asring main ing klub ing Shaw.

Go-go yaiku jinis musik sing ana hubungane karo funk lan hip-hop awal sing asale ing DC ing 1960. Klub go-go bisa uga minangka adegan wengi paling luar biasa DC lan konsentrasi ing Anacostia. Nanging, akeh klub saiki nolak dadi tuan rumah band go-go amarga stumping lan pembunuhan sing akeh banget kedadeyan ing acara kasebut. Yen sampeyan nggoleki live-go live, goleki acara ruangan gedhe utawa metu menyang Takoma Station Tavern cedhak Taman Takoma, siji-sijine papan ing DC sing isih duwe aksi go-go rutin.

Umume wong ing Washington DC duwe nilai liberal, kosmopolitan, sekuler lan lingkungan kanthi standar Amérika. Iki bisa uga wisatawan turis domestik lan manca saka pertandhingan budaya sing bisa uga ing papan liya. Nanging, sawetara aturan sing ketat babagan tata cara meh khusu ing Washington DC.

Kanthi masarakat sing berpengetahuan, profesional, lan politik, DC minangka kutha sing resmi lan modis. Malah nalika musim panas, kaos lan celana pendek ana ing kutha cilik utawa ing bar lan restoran. Nanging, yen sampeyan pengin seneng dadi turis, nganggo apa sing kepenak lan aja kuwatir - sampeyan bakal melu! Nanging yen luwih seneng dicampurake, taruhan sing aman, kapan wae, kanggo pria iku jins gelap apik lan klambi-klambi utawa kemeja sing ora dicenthang, lan bisa uga sneakers gelap utawa ana sing luwih apik lan apik gayane. Wanita asring nyampurake sandal, sepatu, utawa sepatu sing apik banget, lan bisa uga bakal ngluncurake T-shirt lan kasut ing wayah sore.

Kanggo panedhaan utawa teater sing apik, ngarepake klambi kanthi apik. Kaos tombol lan sandhangan sing apik yaiku restoran sing apik. Hubungane ora ana kebutuhan, nanging restoran sing paling resmi (umume steakhhouse lan Prancis) mbutuhake wong lanang nganggo jaket (nanging biasane bakal duwe jaket sing luwih apik kanggo utangan, yen sampeyan lali). Wanita bakal apik nganggo gaun, rok, utawa celonone sing apik.

Resepsi selular kasedhiya ing saindenging kutha. Yen sampeyan ora pengin nggunakake data utawa ora duwe telpon, pamrentah DC ngoperasikake jaringan gratis, hotspot Wi-Fi umum ing saindenging kutha. Wi-Fi gratis uga kasedhiya ing perpustakaan umum DC lan akeh kopi kopi lokal, sing uga apik kanggo ngendhokke. Yen sampeyan kudu nggunakake komputer, perpustakaan duwe terminal komputer umum. Kaya sing paling akeh ing AS, kopi Internet minangka kedadean sing ora langka.

Ana akeh papan sing cedhak karo Washington.

Situs web pariwisata resmi Washington

Watch video babagan Washington

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]