njelajah

Jelajahi Spanyol

Jelajahi Spanyol negara sing maneka warna ing Semenanjung Iberia karo Portugal ing mburi sisih kulon Segara Tengah. Iki minangka negara sing nomer telu paling gedhe saka Situs Warisan Donya UNESCO, sawise Italia lan China.

Spanyol dianggep minangka negara eksotis ing Eropa amarga pedunung sing ramah, gaya urip santai, masakan, wengi, santai, lan festival rakyat sing misuwur. Antarane akeh papan sing kudu ditekani yaiku ibukutha sing berkembang ing Spanyol Madrid, kutha pesisir sing sregep Barcelona, "Running of Bulls" sing misuwur ing Pamplona, ​​kutha-kutha Andalusia utama kanthi arsitektur Islam, kaya Sevilla, Granada lan Córdoba, cara St James lan Balearic sing idyllic lan Canary Islands.

Kanthi pantai sing apik, hiburan malam sing nyenengake, akeh wilayah budaya lan kutha bersejarah, Spanyol nggawe tujuan sing apik kanggo macem-macem jinis perjalanan. Negara sing beda-beda geografis lan budaya, Spanyol kaget kanggo wong-wong sing mung ngerti reputasine kanggo preian pantai sing apik. Ana kabeh saka padang rumput gembur lan gunung salju kaya wedhi lan pasamunan ing sisih wetan kidul. Nalika musim panas minangka musim puncak amarga pesisir, sing pengin ngindhari wong akeh kudu nimbang ngunjungi ing musim salju minangka atraksi kayata Alhambra ing Granada lan La Gran Mezquita ing Cordoba ora bakal ditarik.

kutha

Spanyol duwe atusan kutha sing menarik.

  • Madrid - ibukutha sing sregep, kanthi museum sing apik, arsitektur sing menarik, panganan sing apik lan wengi
  • Barcelona - Kutha kapindho ing Spanyol, kebak bangunan modernis lan urip budaya, klub wengi, lan pesisir
  • Bilbao - kutha industri, minangka omah kanggo Museum Guggenheim
  • Cadiz - kutha paling tuwa ing Eropa Kulon sing meh sejarah 4,000, mengeti karnival sing kondhang
  • Cordoba - Mesjid Agung ('Mezquita') saka Cordoba minangka salah sawijining bangunan paling apik ing donya
  • Granada - kutha sing nggumunake ing sisih kidul, diubengi gunung gunung salju ing salju salju, papan ing La Alhambra
  • Sevilla - kutha sing apik banget, lan omah kanggo katedral paling gedhe ing donya
  • Valencia - paella diciptakake ing kene, duwe pantai sing apik banget
  • Zaragoza - kutha kalima Spanyol paling gedhe
  • Costa Blanca - 200 km pesisir putih kanthi akeh pesisir lan desa cilik
  • Costa Brava - pesisir sing rame banget karo resor pantai segara
  • Costa del Sol - pesisir sing cerah ing sisih kidul negara
  • Gran Canaria - dikenal minangka "bawana ing miniatur" amarga iklim lan mujur nengen macem-macem
  • Ibiza - sawijining pulo Balearic; salah sawijining papan sing paling apik kanggo clubbing, raving, lan DJ ing saindenging jagad
  • La Rioja - anggur Rioja lan trek dinosaurus fosil
  • Mallorca - pulau Balears paling gedhe, kebak pantai sing apik banget lan hiburan malam sing apik
  • Sierra Nevada - gunung paling dhuwur ing Semenanjung Iberian, apik kanggo mlaku-mlaku lan ski
  • Langkawi - nawakake alas sing subur, fauna lan flora, pasamunan, gunung, gunung berapi, pesisir sing apik lan pesisir sing nggumunake

Operator nasional Spanyol yaiku Iberia.

Bandara paling sibuk yaiku Madrid, Barcelona, ​​Palma de Mallorca lan Malaga, diterusake Sevilla, Valencia, Bilbao, Alicante, Santiago de Compostela, Vigo, Gran Canaria lan bandara 2 ing Tenerife.

Madrid, Barcelona lan Bilbao duwe bandara paling apik, sing dirancang dening arkitek sing misuwur.

Yen sampeyan rencana kanggo mubeng-mubeng ing kutha-kutha gedhe utawa njelajah luwih akeh, sampeyan bakal nemokake akeh perusahaan sing nawakake mobil sewa kanthi rega terjangkau amarga kompetisi sing dhuwur ing antarane agensi sewa mobil, nimbang nyewa mobil kanthi navigasi GPS - bakal luwih gampang nyopir tinimbang duwe peta mobil.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Spanyol.

Pantai sing paling populer yaiku ing pesisir Mediterania lan Kepulauan Canary. Kangge kanggo hiking, gunung-gunung ing Sierra Nevada ing sisih kidul, Cordillera Tengah lan Pyrenees sisih lor minangka papan sing paling apik.

Kutha sajarah lan musium Spanyol

Apa sing kudu dilakoni ing Spanyol.

Spanyol nduwe akeh festival lokal sing cocog teka.

  • Feria de Abril (Sevilla ing April / Mei) - Pameran paling apik ing semenanjung Iberia sing narik kawigaten ewu wong saka kabeh ndonya. Yen sampeyan seneng folklor, flamenco, nari lan ngombe, iki minangka papan sampeyan.
  • Sevilla's & Málaga's Semana Santa (Paskah) - kudu dideleng. Saka Minggu Palem nganti Minggu Paskah. Akeh prosesi dumadi ing minggu kasebut. Minggu suci (Minggu Paskah) - paling apik ing Seville lan liyane Andalusia; uga menarik ing Valladolid (prosesi bisu) lan Zaragoza (ing ngendi atusan drum dimainake ing prosesi)
  • Córdoba en Mayo (Cordoba ing Mei) - wulan sing apik kanggo ngunjungi kutha Kidul
  • Las Cruces (Minggu 1st ing Mei) - salib kembang sing digawe kembang sing njembarake alun-alun ing pusat kutha, sampeyan uga bakal nemokake musik wengi lan ngombe lan akeh wong sing seneng-seneng!
  • Festival de Patios - salah sawijining pameran budaya sing paling menarik, minggu 2 nalika sawetara wong mbukak lawang omah-omah kanggo nuduhake Patios lawas sing kebak kembang
  • Arde Lucus - festival rekreasi roman paling gedhe ing Eropa, kabeh ing kutha Lugo, tembok Warisan Donya UNESCO. Pungkasan akhir minggu ing wulan Juni.
  • Cata del Vino Montilla-Moriles - anggur gedhe sing dialami ing tenda gedhe ing tengah kutha sajrone seminggu sajrone Mei
  • Dia de Sant Jordi - Catalan kudu, ing April 23th Barcelona dihiasi nganggo mawar ing endi-endi lan sing adol-adol buku bisa ditemokake ing Rambla. Ana uga signings buku, konser lan macem-macem animasi.
  • Fallas - Festival Valencia ing Maret - ngobong "fallas" iku kudu
  • Málaga's August Fair - tarian flamenco, omben-omben, omben-omben
  • San Fermines - Juli ing Pamplona, ​​Navarra.
  • Fiesta de San Isidro - Mei 15 ing Madrid - perayaan saint patron Madrid.
  • Karnival - paling apik ing Santa Cruz de Tenerife, Las Palmas lan Cádiz
  • Cabalgata de los Reyes Magos (Tiga wong wicaksana parade) - ing wengi epifani, 5 tanggal Januari, wengi sadurunge bocah-bocah Spanyol entuk hadiah Natal, udan salju lan dolanan ing saben kutha lan kutha.
  • Festival Filem Internasional San Sebastian - dianakake saben taun ing San Sebastian, kutha sing nggantheng ing Negara Basque, ing pungkasan wulan September
  • La Tomatina - perang tomat raksasa ing Buñol
  • Moros y Cristianos (Moors lan Nasrani, umume ditemokake ing Southeheast Spain nalika musim semi) - perarakan lan "perang" ngelingi gelut jaman pertengahan
  • 85 festival ing Galicia ing saindhenging taun saka anggur nganti jaran liar.

Kegiatan njero ruangan

Vías Verdes ing: muter saka Pyrinees menyang Laut Tengah: plancongan akhir minggu

Iki minangka pengalaman sing nggabungake alam lan olahraga, duwe landskap 2 kontras: Pyrenees gunung lan Mediterania Costa Brava, menyang papan sing bisa dipateni ing ngendi turis lan wong manca sing mlebu, nawakake panganan Catalan ing njero sing enak lan rampung karo nglangi ing Segara lan mangan panganan Laut. Green-Ways, uga dikenal minangka Vías Verdes ing Spanyol, minangka jalur sepur lawas sing wis pulih lan dibalekake maneh kanggo para pejalan kaki lan siklus. Dheweke minangka cara sing apik banget kanggo nemokake Spanyol. Dheweke gampang diakses lan wiwit sepur sing diluncurake liwat jalur kasebut, ora ana sing dadi mupangat kanggo kabeh umur lan tingkat fitness. Ana 1,800 kilometer Vías Verdes ing saindenging Spanyol. Ana akses gampang kanggo Vías Verdes nganggo kereta api. Secara total, ana 138 km muter kanggo siji akhir minggu. Perjalanan diwiwiti ing Pyrenees lan rampung ing pesisir Costa Brava. Nganti Girona sesawangan kasebut kalebu gunung, ijo, udan lan sampeyan bisa rumangsa nyata. Sampeyan nyabrang desa cilik lan kali. Sawise Girona kutha dadi luwih gedhe lan ana sawetara bagean sing katon luwih akeh industrialisasi. Nanging nalika sampeyan tekan pungkasan, ing Sant Feliu de Guíxols, pemandangan dadi luwih akeh ing Mediterania lan sampeyan lagi mambu wit pinus lan manawa segara. Sisih paling angel ing trip yaiku menek ing kolom Santigosa (bukit Santigosa). Sadawane dalan, akeh kesempatan kanggo tetep ing omah omah lan saestu ngalami urip lokal. Yen sampeyan kasengsem ing perjalanan kaya kontak iki: www.spainforreal.com

Menek ing: Los Mallos (Aragon) lan Siurana (cedhak Barcelona)

Olahraga Whitewater ing: Campo, Murillo de Gallego (Aragon)

Hiking ing Galicia

Ski mudhun. Ana resor ski ski mudhun ing Spanyol.

Ski ing wilayah lor Spanyol

Nyelam Scuba

Kanggo ngrawat, coba Costa Brava lan sing misuwur ing jagad Canary Islands.

Kertu kredit: Kertu kredit ditrima kanthi becik: sanajan ing warung ing pasar La Boqueria ing Barcelona, ​​ing stasiun gas lebar rata-rata ing tengah negara, utawa ing kutha-kutha cilik kaya Alquezar. Luwih angel golek papan ing ngendi kertu kredit ora ditampa ing Spanyol.

Umume ATM bakal ngidini sampeyan narik dhuwit kanthi kertu kredit. Umume toko Spanyol bakal njaluk ID sadurunge nampa kertu kredit. Sawetara toko bisa uga ora nampa lisensi nyopir utawa kertu SIM manca lan sampeyan kudu nuduhake paspor sampeyan. Ukuran iki dirancang kanggo ngatasi penipuan kertu kredit.

Jam operasional

Umume bisnis (kalebu paling toko, nanging ora restoran) ing wayah sore sekitar 13: 30 / 14: 00 lan mbukak maneh ing wayah sore sekitar 16: 30 / 17: 00. Pengecualian yaiku mall gedhe utawa toko rantaian utama.

Kanggo umume wong Spanyol, nedha awan minangka dhaharan utama ing wayah awan lan sampeyan bakal nemokake bar lan restoran sing dibukak sajrone wektu kasebut. Dina Sabtu, bisnis asring ora mbukak maneh ing wayah sore lan meh ing endi wae ditutup dina Minggu. Kajaba yaiku wulan Desember, sing umume toko ing Madrid lan Barcelona bakal dibukak saben dina saben minggu ing dina Minggu kanthi prayaan. Uga, akeh kantor lan bank umum ora mbukak maneh ing wayah sore sanajan ing dina minggu, mula yen sampeyan duwe bisnis sing penting kanggo ngurus, coba priksa jam operasi.

Klambi lan sepatu

Merek Desainer

Kejabi merek massa sing misuwur sing dikenal ing saindenging jagad (Zara, Mango, Bershka, Camper, Desigual), Spanyol uga duwe merek desainer sing luwih angel ditemokake ing njaba Spanyol - lan bisa uga digoleki manawa sampeyan lagi tuku toko kanggo desainer nalika lagi lelungan.

Apa sing kudu dipangan ing Spanyol

Apa sing kudu ngombe ing Spanyol

smoking

Udud dilarang ing kabeh ruang umum lan papan kerja, ing transportasi umum, lan ing papan umum ruangan cedhak rumah sakit lan ing papan dolanan. Udud uga dilarang ing bagean ruangan bar lan restoran. Udud uga dilarang ing siaran televisi.

Situs web pariwisata resmi Spanyol

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Spanyol

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]