Kebijakan Privasi
World Tourism Portal

Kebijakan Privasi

World Tourism Portal Kebijakan Privasi

World Tourism Portal Terbatas ("kita", "kita", utawa "kita") ngoperasikake situs web https://worldtourismportal.com ("Layanan").

Kaca iki ngandhani bab kabijakan kita babagan koleksi, panggunaan, lan pambocoran data pribadhi nalika sampeyan nggunakake Layanan kita lan pilihan sampeyan wis kagayut karo data kasebut.

Kita nggunakake data sampeyan kanggo nyedhiyakake lan nambah Layanan. Kanthi nggunakake Layanan, sampeyan setuju koleksi lan panggunaan informasi sesuai karo kebijakan iki. Kajaba ditetepake ing Kebijakan Privasi iki, istilah sing digunakake ing Kebijakan Privasi iki nduweni teges sing padha karo kita Sarat lan Ketentuan.

Definisi:

Data pribadi

Data pribadi yaiku data babagan individu sing bisa ditemokake saka data kasebut (utawa saka informasi kasebut lan informasi liyane sing ana ing kepemilikan utawa kamungkinan bakal teka menyang kita).

Data Pangguna

Data panggunaane yaiku data sing dikumpulake kanthi otomatis kedadeyan kanthi nggunakake Layanan utawa saka infrastruktur Layanan kasebut dhewe (umpamane, duration of a visit page).

Cookies

Koki minangka potongan data cilik sing disimpen ing piranti pangguna.

Data Controller

Data Controller tegese wong sing (salah siji utawa bebarengan utawa padha karo wong liya) nemtokake tujuan lan cara data apa wae, utawa kudu diproses. Kanggo tujuan Kebijakan Privasi iki, kita minangka Data Controller data sampeyan.

Prosesor Data (utawa Penyedhiya Layanan)

Prosesor Data (utawa Penyedia Layanan) tegese wong (liyane saka karyawan Data Controller) sing ngolah data ing atas Data Controller.

Kita bisa nggunakake layanan saka Various Service Providers kanggo ngolah data luwih efektif.

Subyek Data

Subyek Data yaiku sapa wae sing urip miturut subyek Data Pribadi.

Pengguna

Pangguna minangka pangguna kanthi nggunakake Layanan. Pangguna cocog karo Subyek Data, yaiku subyek Data pribadi.

Informasi Koleksi lan Panggunaan

Kita ngumpulake macem-macem jinis informasi kanggo macem-macem tujuan kanggo nyedhiyakake lan nambah Service kita marang sampeyan.

Jinis Data Data Sing Diklumpukake

Nalika nggunakake Layanan, bisa uga njaluk sampeyan maringi informasi sing bisa dingerteni karo pribadi sing bisa digunakake kanggo ngubungi utawa ngenali ("Data Pribadi"). Informasi sing bisa dingerteni pribadi bisa uga kalebu, nanging ora diwatesi mung: Alamat email - Jeneng pisanan lan jeneng pungkasan - Nomer telpon

Cookie lan Data Pangguna

Kita bisa nggunakake Data Piranti kanggo ngubungi sampeyan karo buletin, pemasaran utawa bahan promosi lan informasi liyane sing bisa uga menarik saka perspektif kapentingan bisnis sing sah. Sampeyan bisa milih ora nampa kabeh, utawa kabeh komunikasi iki saka kita kanthi ngetutake link utawa instruksi kiriman sing diwenehake ing email sing dikirim.

Data Pangguna

Kita uga bisa ngumpulake informasi babagan Layanan sing diakses lan digunakake ("Data Pangguna"). Data Pangguna iki bisa ngemot informasi kayata alamat protokol Internet Protokol (contone alamat IP), tipe browser, versi browser, kaca Layanan sing sampeyan kunjungi, wektu lan tanggal riko, wektu sing didol ing kaca kasebut, unik piranti pengenal lan data diagnostik liyane.

Nelusuri & Data Cookie

Kita nggunakake cookie lan teknologi pelacakan sing padha kanggo trek kegiatan ing Layanan kita lan informasi tartamtu.

Cookie yaiku file kanthi jumlah data cilik sing kalebu pangenalan unik anonim. Cookie dikirim menyang browser saka situs web lan disimpen ing piranti sampeyan. Teknologi nelusuri uga digunakake yaiku beacon, tags, lan skrip kanggo ngumpulake lan nglacak informasi lan kanggo nambah lan nganalisis Layanan kita.

Sampeyan bisa nglatih browser kanggo nolak kabeh cookie utawa kanggo nunjukake yen cookie dikirim. Nanging, yen sampeyan ora setuju karo cookie, sampeyan ora bisa nggunakake sawetara Service.

Nggunakake Data

World Tourism Portal nggunakake data sing diklumpukake kanggo macem-macem tujuan:

Kanggo nyedhiyani lan njaga Layanan kita

Kanggo ngabari sampeyan babagan owahan Layanan kita

Kanggo ngidini sampeyan melu fitur interaktif Layanan kita nalika sampeyan milih nglakoni

Kanggo nyedhiyakake dhukungan pelanggan

Kanggo ngumpulake analisis utawa informasi penting supaya bisa nambah Layanan kita

Kanggo ngawasi panggunaan Layanan kita

Kanggo ndeteksi, nyegah lan alamat masalah teknis

Nyedhiyakake sampeyan warta, tawaran khusus lan informasi umum babagan barang, layanan lan acara liyane sing ditawakake sing padha karo sing wis dituku utawa ditakoni manawa sampeyan ora milih ora nampa informasi kasebut

Penyimpanan Data

World Tourism Portal bakal njaga Data Pribadi sampeyan mung kanggo kabutuhan sing ditemtokake ing Kebijakan Privasi iki. Kita bakal nahan lan nggunakake Data Pribadi sampeyan kanthi syarat kanggo tundhuk karo kewajiban sah (umpamane, yen kita dibutuhake kanggo njaga data sampeyan kanggo tundhuk karo hukum sing bisa ditrapake), ngrampungake musuhan, lan ngetrapake perjanjian lan kabijakan sing sah.

World Tourism Portal uga bakal nahan Data panggunaan kanggo tujuan analisis internal. Data panggunaan umume disimpen kanggo wektu sing luwih cendhek, kajaba yen data iki digunakake kanggo ngiyatake keamanan utawa nambah fungsi Layanan, utawa sah sah kanggo njaga data iki luwih suwe.

Transfer Data

Informasi sampeyan, kalebu Data Peribadi, bisa ditransfer menyang - lan dikelola ing komputer sing ana ing luar negara, provinsi, negara utawa yurisdiksi pamaréntahan liyane ing ngendi hukum proteksi data bisa beda-beda tinimbang sing saka jurisdiksi.

Panjenengan idin kanggo Kebijakan Privasi iki banjur ditundha informasi sampeyan minangka persetujuan kanggo transfer kasebut.

World Tourism Portal bakal njupuk kabeh langkah sing perlu kanggo mesthekake yen data sampeyan wis dirawat kanthi aman lan selaras karo Kebijakan Privasi iki lan ora ana transfer data pribadi sing bakal ditindakake ing organisasi utawa negara kajaba ana kontrol sing cukup ing papan kalebu keamanan data sampeyan lan informasi pribadi liyane.

Pambocoran Data

Keterbukaan kanggo Penegakan Hukum

Ing kahanan tartamtu, World Tourism Portal bisa uga kudu ngumumake Data Piranti yen dijaluk kanthi hukum utawa nanggepi panjaluk sing bener dening panguwasa umum (kayata pengadilan utawa lembaga pemerintah).

Keperluan Hukum

World Tourism Portal bisa uga nyritakake Data Pribadi sampeyan kanthi yakin yakin supaya tumindak kaya ngono:

Kanggo tundhuk karo kewajiban hukum

Kanggo nglindhungi lan mbela hak utawa properti Blackhawk Intelligence Limited

Kanggo nyegah utawa neliti kesalahane sing bisa nyambung karo Service

Kanggo njaga keamanan pribadi pangguna Layanan utawa umum

Kanggo nglindhungi hukuman liga

Keamanan Data

Keamanan data sampeyan penting kanggo kita, nanging elinga yen ora ana cara panularan liwat Internet, utawa metode panyimpenan elektronik kanthi aman kanggo 100. Nalika kita usaha nggunakake sarana sing bisa ditampa kanthi komersil kanggo nglindhungi Data Pribadi, kita ora bisa njamin keamanan mutlak.

Hak sampeyan

World Tourism Portal tujuane kanggo njupuk langkah-langkah sing cukup kanggo ngidini sampeyan mbenerake, mbenake, mbusak, utawa mbatesi panggunaan Data Pribadi.

Yen sampeyan pengin dilaporake apa Data Pribadi sing dakwenehi lan yen sampeyan pengin dicopot saka sistem, hubungi. Ing kahanan tartamtu, sampeyan duwe hak:

Kanggo ngakses lan nampa salinan Data Pribadi sing dakwenehi babagan sampeyan

Kanggo mbenerake Data pribadi sing ditahan babagan sampeyan sing ora akurat. Kanggo njaluk penghapusan Data Pribadi sing dilindhungi babagan sampeyan

Sampeyan duwe hak data portability kanggo informasi sing diwenehake World Tourism Portal. Sampeyan bisa njaluk salinan data pribadi ing format elektronik sing umum supaya sampeyan bisa ngatur lan mindhah.

Elinga yen kita bisa njaluk sampeyan verifikasi identitas sadurunge nanggapi panjalukan kuwi.

Layanan panyedhiya

Kita bisa nggunakake perusahaan pihak katelu lan individu kanggo nggampangake Layanan kita ("Penyedia Layanan"), kanggo nyedhiyakake Service kanggo pihak kita, kanggo nindakake layanan sing gegandhengan karo Layanan utawa kanggo mbantu kita nganalisa babagan Layanan kita.

Pihak katelu iki nduweni akses menyang Data Pribadi sampeyan mung kanggo nglakoni tugas kasebut kanggo pihak kita lan kudu ngetrapake utawa nggunakake aplikasi kasebut kanggo maksud apa wae.

Analytics

Kita bisa nggunakake panyedhiya layanan pihak katelu kanggo ngawasi lan nganalisis panggunaan Layanan kita.

Google Analytics

Google Analytics minangka layanan analytics web sing ditawakake Google sing nglacak lan laporan lalu lintas situs web. Google nggunakake data sing diklumpukake kanggo nglacak lan ngawasi panggunaan Layanan kita. Data iki dienggo bareng karo layanan Google liyane. Google bisa nggunakake data sing diklumpukake kanggo nemtokke lan nggawe pribadhi iklan jaringan iklan dhewe.

Sampeyan bisa milih supaya ora nggawe aktivitas sampeyan ing Layanan sing kasedhiya kanggo Google Analytics kanthi nginstal add-on browser Google Analytics. Tambahan kasebut nyegah JavaScript Google Analytics (ga.js, analytics.js, lan dc.js) saka nuduhake informasi nganggo Google Analytics babagan kunjungan aktivitas.

Kanggo katrangan luwih akeh babagan praktik privasi Google, waca kaca web Privacy & Terms of Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Remarketing Behavioral

World Tourism Portal nggunakake layanan pemasaran ulang kanggo ngiklanake situs web pihak katelu sawise sampeyan ngunjungi Layanan. Kita lan vendor pihak katelu nggunakake cookie kanggo menehi informasi, ngoptimalake lan ngladeni iklan adhedhasar kunjungan kepungkur menyang Layanan kita.

Google AdWords

Layanan remarketing Google AdWords diwenehake dening Google Inc.

Sampeyan bisa milih metu Google Analytics kanggo Tampilan Iklan lan ngatur iklan Google Display Network kanthi ngunjungi Google Ads Settings page: https://adssettings.google.com/authenticated . Google uga menehi saran kanggo nginstal Google-Opt-out Browser Add-on Google Analytics kanggo browser web sampeyan. Google Analytics Opt-out Browser Add-on nyedhiyakake manawa pengunjung nyegah data kasebut dikumpulake lan digunakake dening Google Analytics. Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi Google, bukak kaca web Kebijakan & Syarat Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Twitter

Layanan pemasaran ulang Twitter disedhiyakake dening Twitter Inc.

Sampeyan bisa milih metu saka iklan adhedhasar minat Twitter kanthi nuruti pandhuane: https://help.twitter.com/en/safety-and-security/privacy-controls-for-tailored-ads . Sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan praktik privasi lan kabijakan Twitter kanthi ngunjungi kaca Kebijakan Privasi: https://twitter.com/en/privacy

Facebook

Layanan pemasaran ulang Facebook diwenehake dening Facebook Inc. Sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan pariwara adhedhasar minat saka Facebook kanthi ngunjungi kaca iki: https://www.facebook.com/help/164968693837950

Kanggo milih metu saka iklan berbasis kapentingan Facebook, tututi instruksi kasebut saka Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217 . Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi ing Facebook, bukak Kebijakan Data Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Pranala menyang Liyane Situs

Layanan kita bisa ngemot pranala menyang situs liya sing ora dioperasikake dening kita. Yen sampeyan ngeklik link pihak katelu, sampeyan bakal diarahake menyang situs pihak katelu. Kita saestu paring nedahaken babagan Kebijakan Privasi saben situs ingkang panjenengan kunjungi.

Kita ora duwe kontrol lan ora tanggung jawab kanggo konten, kawicaksanan pribadhi utawa laku situs utawa layanan pihak katelu.

Kebijakan Anak

Layanan kita ora ngatasi sapa wae ing umur 18 ("Bocah-bocah"). Kita ora ngerteni informasi kanthi pribadi saka wong sing umur 18 kanthi ora dingerteni. Yen sampeyan minangka wong tuwa utawa wali lan sampeyan ngerti manawa bocah-bocah wis nyedhiyakake Data Pribadi, hubungi kita. Yen kita ngerti yen wis nglumpukake Data Pribadi saka bocah tanpa verifikasi persetujuan wong tuwa, kita njupuk langkah kanggo ngilangi informasi kasebut saka server.

Owahan kanggo Kebijakan Privasi Iki

Kita bisa uga nganyari Polisi Kebijakan Kita saka wektu. Kita bakal ngandhani apa pangowahan kanthi ngirim Kebijakan Privasi anyar ing kaca iki. Sampeyan disaranake mriksa Polisi Kebijakan iki sacara berkala kanggo owah-owahan.

Owah-owahan menyang Kebijakan Privasi iki efektif nalika dikirim ing kaca iki.

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakon babagan Kebijakan Privasi iki, hubungi kita kanthi email ing:

info@worldtourismportal.com