Sarat lan Ketentuan
World Tourism Portal

Kahanan kanggo nggunakake World Tourism Portal

Kahanan iki ngatur panggunaan sampeyan World Tourism Portal situs web ("Situs Web"). Waca Kahanan kasebut kanthi ati-ati amarga bisa mengaruhi hak lan tanggung jawab sampeyan ing ngisor ukum. Yen sampeyan ora setuju karo Ketentuan kasebut, aja nggunakake situs web.

  1. Panganggone situs web

1.1 Kanthi nggunakake situs web, sampeyan setuju bakal dibatesi karo Ketentuan kasebut.

1.2 Kita menehi lisensi winates kanggo ngakses lan nggunakake situs web. Kanthi nindakake, sampeyan bisa nyithak siji salinan konten situs web sing cocog karo sampeyan.

1.3 Ing pangguna pribadi saka situs web, sampeyan ora bisa nindakake ing ngisor iki karo situs web utawa konten:

1.3.1. liyane saka kanggo entuk akses menyang situs web, download ing bentuk elektronik menyang disk utawa server apa wae utawa piranti panyimpenan liyane, apa ora nyambung menyang jaringan;

or

1.3.2 nyebarake, ngirim, nampilake, nindakake, ngasilake (liyane saka kahanan winates sing diwenehake dening paragraf 1.2 ing ndhuwur) utawa nerbitake ing medium utawa format sing kalebu, tanpa watesan, ing situs web pribadi utawa jaringan sosial (nanging ora ana ing paragraf 1.3.2 iki ditujokake kanggo nglarang sampeyan ngomentari babagan situs web utawa konten liwat medium utawa format);

or

1.3.3 nggawe karya turunan.

1.4 Sampeyan bisa uga ora adol, transfer utawa nggunakake konten situs web kanggo tujuan komersial.

1.5 Sampeyan bisa uga ora nggunakake situs web kanggo tujuan ing ngisor iki: -

1.5.1 nyebarake apa-apa sing nyalahi undang-undang, gangguan, mbobel, penyalahgunaan, ngancam, mbebayani, vulgar, ora sopan, utawa bahan liya sing ora disalahake utawa uga nglanggar undang-undang;

1.5.2 ngirim materi sing nyengkuyung tumindak sing dadi pelanggaran pidana, utawa uga nglanggar undang-undang, peraturan utawa praktik sing ditrapake ing endi wae;

1.5.3 campur tangan karo panggunaan wong liya ing situs web;

or

1.5.4 nggawe, ngirim utawa nyimpen salinan elektronik bahan-bahan sing dilindhungi hak cipta tanpa idin saka pihak sing nduweni.

1.6 Kita maringi hak istimewa, tanpa eksklusif, diwatesi kanggo nggawe pranala menyang situs web sing diwenehake link ora nggambarake, afiliasi, pariwara, sponsor, utawa produk, utawa produk, layanan utawa pamilike. salah, derogatory, cara nakal utawa nyerang. Sampeyan ora bisa nggunakake logo, merek dagang utawa tandha properti utawa grafis liyane minangka bagean saka link tanpa idin tinulis.

  1. Privacy

2.1 Panganggone situs web dadi cocog karo kita Kebijakan Privasi, sing bisa diakses kanthi ngeklik link kasebut. Waca kanthi ati-ati.

  1. Kasedhiyan lan isi situs web

3.1 Sanajan kita ngupayakake layanan sing paling apik babagan panggunaan situs web, kita ora janji manawa kasedhiyan situs web ora bakal diganggu lan transmisi bakal bebas salah.

3.2 Akses sampeyan menyang situs web bisa uga diwatesi kanggo ngidini perbaikan, pangopènan, panyandhang utawa introduksi fasilitas utawa layanan anyar. Kita bakal nyoba mulihake layanan sanalika bisa.

3.3 Kita nyoba lan mesthekake yen konten situs web kanthi akurat lan / utawa komentar utawa pendapat iku adil lan wajar nanging kita ora janji manawa iki mesthi bakal kelakon lan kita ora janji manawa informasi sing dipikolehi kanthi nggunakake Situs Web bakal kalebu kualitas puas utawa pas utawa cocog kanggo tujuan tartamtu.

3.4 Yen ana kesalahan nalika sampeyan nggunakake utawa nggunakake situs web, utawa yen sampeyan rumangsa situs web ngemot ora akurat, waca menyang kita kanthi nggunakake link umpan balik ing situs web lan kita bakal nimbang prakara kasebut kanthi cepet. .

  1. Situs web, produk lan layanan pihak katelu

4.1 Minangka penak kanggo sampeyan, situs web kalebu link menyang situs web pihak katelu. Kita ora nliti utawa mriksa situs web pihak katelu utawa barang utawa layanan sing didol. Kita ora nyetujoni konten situs web pihak katelu utawa barang utawa layanan sing didol. Sampeyan nggunakake situs web pihak katelu kanthi resiko dhewe. Sampeyan kudu mriksa kanthi teliti kabeh syarat lan kahanan, kalebu kabijakan privasi, pihak katelu sing digunakake liwat situs web.

4.2 Kita ora duwe tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo kompetisi sing diatur dening pihak katelu sing sampeyan lebokake liwat situs web. Entri sampeyan bakal tundhuk karo syarat lan syarat, kalebu kabijakan privasi, pihak katelu lan pihak katelu bakal dadi tanggung jawab kanggo kabeh pitakon sing ana ing persaingan lan pemenuhan hadiah utawa hadiah liyane.

4.3 Bagean situs web bisa ngemot pariwara utawa disponsori dening pihak katelu sing tanggung jawab kanggo mesthekake yen materi sing kalebu ing Website iku akurat, lengkap, bener lan ora mblusukake lan netepi kabeh hukum lan kode sing relevan. Kita ora bakal tanggung jawab marang sampeyan yen materi pihak katelu kasebut ora akurat, ora lengkap, ora bener, mblusukake utawa ora cocog karo hukum lan kode sing relevan.

4.4 Kita ora bisa ngontrol, lan ora nanggung tanggung jawab, konten, kabijakan privasi, utawa praktik situs web utawa layanan pihak katelu. Sampeyan luwih ngakoni lan setuju World Tourism Portal ora bakal tanggung jawab utawa tanggung jawab, langsung utawa ora langsung, amarga ana kerusakan utawa kerugian sing disebabake utawa didakwa sing disebabake utawa ana hubungane utawa gumantung karo konten, barang utawa layanan sing kasedhiya utawa liwat situs web utawa layanan kasebut.

4.5 Kita minangka Associate Amazon lan kaya ngono, kita bisa entuk biaya komisi saka tuku kualifikasi. Coba dingerteni manawa kita ora ana hubungane karo produk sing didaptar ing situs web Amazon lan ora bisa tanggung jawab kanggo masalah apa wae sing bisa uga digunakake saka panggunaan situs lan tuku produk apa wae. Kanthi terus nggunakake layanan liwat situs iki, sampeyan setuju karo kahanan iki. Kanggo informasi luwih lengkap, wacanen Kabijakan Kebijakan Amazon & Kahanan panggunaan Amazon.

  1. Properti intelektual

5.1 Kabeh konten ing situs web (kalebu, tanpa watesan, jeneng apa wae, logo, tandha dagang, gambar, wujud, tata letak kaca utawa teks) kita dadi utawa ing kasus sing cocog, properti saka pihak katelu sing iklan, sponsor, situs web , layanan utawa barang dirujuk ing, utawa diakses liwat situs web.

5.2 Kita minangka pamilik eksklusif kanggo kabeh piranti lunak sing digunakake ing situs web lan pamilik eksklusif kabeh komposisi ing situs web.

5.3 Simpen kaya sing dileksanakake miturut Ketentuan kasebut, sampeyan ora bisa ngekstrak (utawa kanthi cara liya) isi utawa kabeh konten situs web (kalebu, tanpa watesan, jeneng apa wae, logo, tandha dagang, gambar, wujud, kaca tata letak utawa teks) tanpa idin tinulis saka kita.

Kahanan sing dadi bagean saka Ketentuan Penggunaan iki lan Ketentuan Kita Kanggo Ngedol Barang. Ing paragraf ing ngisor iki, tembung "Kahanan" ditrapake kanggo Kahanan Panggunaan lan Ketentuan kanggo Barang Barang.

  1. Tanggung jawab kita

6.1 Yen kita ora nerak Ketentuan kasebut, kita bakal tanggung jawab kanggo kerugian sing sampeyan nanggung minangka asil yen ana akibat sing bisa ditrapake kanggo sampeyan loro ing wektu sampeyan nggunakake situs web, utawa kontrak kanggo adol barang dening kula menyang sampeyan dibentuk. Ing kasus apa wae, tanggung jawab kita ora bakal ngluwihi utawa kalebu kerugian bisnis (kalebu, tanpa watesan, kerugian kontrak, bathi, bathi, tabungan sing diantisipasi, perbelanjaan sing ora perlu, mupangat utawa data) utawa kerugian konsekuensi utawa ora langsung sing ora bisa diramalake. dening kalorone nalika miwiti nggunakake Situs web utawa nalika kontrak adol adol barang menyang kita wis kabentuk.

6.2 Ora Ana Kondisi sing mbatesi tanggung jawab kanggo matine pati utawa cedera pribadi sing disebabake amarga kita nglirwakake utawa nglanggar tugas utawa disebabake tumindak ala utawa ora becik.

6.3 Sampeyan bakal dadi tanggung jawab kanggo kita amarga kerugian lan biaya amarga saka Pelanggaran Ketentuan kasebut.

  1. Panggunaan internasional

7.1 Kita ora janji manawa bahan ing situs web cocog utawa kasedhiya, lan ngakses situs web saka wilayah sing isine ora sah utawa ora dilanggar. Yen sampeyan milih ngakses situs web saka lokasi ing njaba Uni Eropa, tumindak sampeyan dhewe lan tanggung jawab kanggo netepi hukum lokal.

  1. Acara ngluwihi kontrol sing cukup

8.1 Kita ora bakal tanggung jawab kanggo wektu tundha utawa gagal netepi tanggung jawab kita ing Kahanan yen tundha utawa kegagalan kasebut disebabake dening kahanan sing ana ing kontrol sing cukup. Iki ora mengaruhi hak kukumipun.

  1. Acara ngluwihi kontrol sing cukup

9.1 Hak lan kewajiban sampeyan miturut Syarat kasebut pribadi lan sampeyan ora bisa nemtokake utawa nuli hak-hak lan kewajiban kasebut menyang pihak katelu. Ora ana pihak katelu sing sampeyan pilih kanggo milih utawa nuli hak-hak lan kewajiban sing bakal duwe hak sing bisa ditindakake.

  1. Waiver

10.1 Yen sampeyan nglanggar Ketentuan, lan kita milih ora nglirwakake pelanggaran kasebut, kita bakal tetep nggunakake hak-hak lan obat-obatan kita ing kahanan liya nalika sampeyan nglanggar Ketentuan.

  1. Severance

11.1 Yen ana Kahanan sing ditrapake ora sah, ora bener utawa amarga alasan liyane sing ora bisa dilaksanakake, Kondisi kasebut bakal dibuwang lan ora bakal mengaruhi kesahihan lan implementasine Kondisi sing isih ana.

  1. Amandemen

12.1 Kita duwe hak kanggo ngganti situs web, Ketentuan lan kabeh syarat lan kabijakan sing diarani ing Ketentuan utawa sing ngetrapake Kahanan kanthi wutuh utawa sebagian. Iki tegese situs web, Ketentuan, Polisi lan kahanan liyane bisa uga ganti wiwit sampeyan nggunakake situs web pungkasan. Sampeyan nggunakake situs web bakal tundhuk karo Ketentuan, kawicaksanan lan kahanan liyane ing wektu sampeyan nggunakake situs web. Yen sampeyan ora nrima owah-owahan kasebut, sampeyan ora kudu terus nggunakake situs web.

  1. UU lan hukum ukum

13.1 Kahanan kasebut bakal diatur miturut undang-undang ing Siprus lan pengadilan-pengadilan ing Siprus bakal duwe wewenang eksklusif ing perselisihan sing ana ing Kahanan kasebut.

13.2 Kanthi terus ngakses utawa nggunakake Layanan sawise revisi kasebut dadi efektif, sampeyan setuju bakal diikat karo istilah sing diowahi. Yen sampeyan ora setuju karo istilah anyar, enteni nggunakake Layanan iki.

wewaler

Panggunaan Layanan kasebut ana ing resiko sampeyan. Layanan kasebut kasedhiya ing basis "AS" lan "AS KELAS". Service kasebut kasedhiya tanpa jaminan apa wae, manawa diwenehake utawa diwenehake, kalebu, nanging ora diwatesi, jaminan warata dagang, kebugaran kanggo tujuan tartamtu, non-pelanggaran utawa mesthi kinerja.