Tips Wisata Tips

Sampeyan kudu maca tips lelungan iki sadurunge lunga.

Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Mangkene sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sampeyan sajrone liburan sampeyan sabanjure. Nanging ngluwihi gambar gedhe, kabeh perkara kasebut bisa nggawe perjalanan luwih gampang lan luwih stres.

Isi Kaca

Perencanaan Wisata

Tahap ngrencanakake trip sampeyan bisa dadi instruktine kanggo sukses lan dadi bagean sing nyenengake kanggo pengalaman kasebut. Sampeyan duwe donya pilihan ... lan akeh sing dianggep.

Sadurunge Sampeyan Priksa Dhaptar

Ngatur Tandha Sampeyan

Entuk Dokumen Perjalanan Sampeyan

Apa Perlu Asuransi Wisata?

Tips kanggo Lelungan Solo

Tips lelungan karo bocah-bocah

Nggunakake Ragad Sampeyan

transportasi

Anggo cara nyedhaki minangka salah sawijining keputusan pre-trip paling gedhe.

Bus-jarak Dhewe

Penerbangan kanggo Booking

Ferries

Nyewa Mobil utawa Mbukak Sepur?

Paket Lampu

Ing perjalanan sampeyan bakal ketemu rong jinis lelungan: wong sing nggawa lampu lan wong sing pengin.

Adaptor lan Konverter

Dhaftar Packing

Tips Milih Bag Travel paling apik

Money

Gunakake dhuwit kanthi wicaksana. Saran ing wektu sing paling apik kanggo nggunakake awis utawa kertu lan cara ngindhari biaya sing ora perlu.

Mbayar nganggo Plastik utawa Awis?

Tips Safety Card Bank kanggo Wisatawan

Tips Nggunakake ATM

Telpon lan Teknologi

Telpon lan piranti cerdas liyane bisa dadi panyimpen wektu gedhe ... utawa gangguan sing larang. Tips kanggo nggunakake teknologi paling apik sajrone lakune, lan nelpon ing omah nganggo utawa tanpa telpon sampeyan dhewe.

More

Maling lan Penipuan

Rintangan kanggo sampeyan kanggo seneng trip kanthi aman lan ora aman. Ningkatake kemungkinan sampeyan kanthi nggunakake sawetara langkah-langkah umum.

Outsmarting pickpockets lan maling

Lelungan nganggo Sabuk Dhuwit: Portable Aman

Scam Wisatawan lan Rip-Off

mangan

Pilihan restoran sampeyan bisa dadi bisnis prekara. Utawa bisa menehi kesempatan sing akeh kanggo nyambung karo wong liya lan budaya.

More

Kesehatan lan Kebersihan

Njupuk kepenak: Dokter, rumah sakit, mesin cuci roti, lan kamar mandi ora beda ing papan liya. Sing urusan karo dheweke bisa uga dadi bagian saka lelungan sing nyenengake.

More

Wisata lan Kegiatan

Sawise sampeyan mlaku-mlaku seneng-seneng nyata… nanging mbayar rencana sing dipikir-pikir. Penunjuk kasebut bakal mbantu sampeyan berorientasi ing sakcedhake sampeyan, nggunakake jam wisata kanthi wicaksana, lan golek dalan sing angel diganggu.

Cara Ngindhari Galur lan Jago

Strategi Sightseeing Smart

Tips kanggo Nikmati papan ing Tour Big-Bus